Pravda za dugme! Old money. Odijelo sa maturskog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Дпс је смијењен таман толико колико видимо како Дпс судство ради. Дпс није поставио Катнића и осталу олош што су лијепи, него што ће им одрађивати тужбе које њима одговарају. И судије, поготово председнике.
Беливук и Миљковић нису били на листамаау
Па није ни покојни Брано Мићуновић па га није спречавало да им ради изборе.
Нису били физички, макар званично, али немој да ми причаш да нису учествовали.
Даље, на листама нису били Звицер и Миловић и оно Лазовића млађег, али су они Дпс. Они су Дпс. Ови кловнови Николићи су само кловнови.
Чу мени вас је жао хахахаха. Па шта за вас да кажемо. 30 година гледате мафију, и или не смијете да писнете или вас не занима. Или обоје.
Што се Мила тиче. Познајем га деценијама. Ако се докаже кривица, осудио бих га на дужу казну јер му је полазна основа била боља него 99% Црне Горе. Добро је знао шта је новац, добро је знао шта је велики новац. И опет мора још.
P.s. Не дјелујеш ми да си ретардиран, па ме изнова чуди да опет морам да појашњавам пост да су Срби били ван система, ван запослења и да им рачуни нису потребни. Али имам ја кондиције. Слободно настави.
Pravda za dugme! Old money. Odijelo sa maturskog.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Šta radi gagarin, istaknuti član duvačkog orkestra![]()
Umoran sam od svega sto znam
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...-zk8F9yUpLs8Xw
Evo ih plate oslobodilaca pa vi vidjite zelite li da budete KONOBARI ili skolovani ljudi
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Не могу наћ онај пост гдје сам пренио дијаметрално супротне ставове запослених на ФЦЈК и ФФ у НК, нема везе нису неки свакако, а овај је још гори, ваљда како вријеме иде јављају се они са зачеља без талента али са жељом да се нешто каже.
Врло интересанто преноси човјек (неостварене) намјере Тита да врати посмртне остатке краља Николе у ЦГ и да обнови/оснује ЦПЦ.
Наравно као и достини зелених, смета му споменик једном црвено/бијелом.
Da li Cetinju treba Titov spomenik?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Mene samo zanima pricha li ovaj Zoran sa sinom Pericom...ili...?
Jer ovdje ima kako on iznosi bash nelogichnosti,dash licu da ga shtite.a ovamo...no izgleda sve sin ukanali da nema kud vishe.
Last edited by AL no1; 09-05-25 at 18:15.
...
A zene su uspjesnije , samo nisu naveli i djeca kako stoje jedan veliki kiks ASK koja je zbog Q.... na los glas
Zbilja, kad se objavljuju imovinski kartoni na antikorupcija.me? Svaki izvještaj je na datum 31.03, ali još uvijek nisu objavljeni.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Opet mEsas cirilicu i latinicu. Odluci se, ne budi ćaci. Pravda za tebe ako si bio nocna smjena u EPCG.
Tako je. Srbi su bili van sistema. Evo nasao sam 3 najugrozenija primjerka. Osim sto su Srbi, i to ugrozeni, zajednicko im je sto mogu na more da se pate na svojim jahtama.
Kako rece ljubitelj cetnika, pop no1 Joanikije, srbima u CG je bilo teze nego u vrijeme NDH.
![]()
Last edited by hercules; 09-05-25 at 19:28.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobro se ne šalite malo s ovim:
Nimanbegu: Moguće je da Spajić i Adžović budu persone non grata u Ulcinjuhttps://rtnk.me/politika/nimanbegu-m...ata-u-ulcinju/Moguće je da će premijer Milojko Spajić i ministarka javnih radova Majda Adžović biti persone non grata u Ulcinju, saopštio je prvi čovjek Ulcinja Genci Nimanbegu.“Možda ćemo predložiti Skupštini inicijativu da se proglase za persone non grata. Možda i Spajića predložimo. Ne znam da li po zakonu to možemo. Ja stvarno više ne znam kako da se izborimo sa tim ljudima”, rekao Nimanbegu u emisiji “Minula neđelja” na Aplus televiziji.
Nimanbegu je kazao da je duboko razočaran u državu Crnu Goru i zvaničnike koji su podržali sporazum sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima.
Takođe je demantovao, kako je kazao, “priče i spinove” da Albanci u Crnoj Gori ne daju Veliku plažu zbog stvaranja Velike Albanije.
“To su medijski spinovi i to je apsolutno netačno. Takav vokabular je toliko štetan”, rekao je Nimanbegu.
Prema njegovim riječima, ne može se urušiti cijeli sistem zarad investitora kakav je šeik Mohamed Alabar.
“Nije Alabar nimalo naivan. Pogledajte samo njegovu karijeru i šta je bilo sve sa Beogradom na vodi. Dobio je džabe zemljište i tamo razvija nekretnine”, zaključio je Nimanbegu.
Umoran sam od svega sto znam
Evo jedne fine vijesti..
Od 1. juna besplatan željeznički prevoz za onkološke pacijentehttps://rtnk.me/drustvo/od-1-juna-be...ske-pacijente/Željeznički prevoz u Crnoj Gori od 1. juna biće besplatan za osobe oboljela od karcinoma, dok će za studente biti obezbijeđene povoljnosti kroz uvođenje godišnjih pretplatnih karata, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja.
Iz tog resora su kazali da će od 1. juna stupiti na snagu nova Putnička tarifa za unutrašnji željeznički saobraćaj, kojom se uvode dodatne povlastice za osjetljive kategorije putnika.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...tivan-na-drogu
Sharan ne bi da ostavku ni pod kojim uslovima,ali zato Komplet odeljenje za narkotike treba chasno da...ode doma!
...
Ne daj boze da uvedu kontrolu na alkohol na ulaz u CB ... kad dodju genijalci iz El Comadante... pod boljim gorivom...
Gledam sliku ovoga i pada mi na pamet da su nedje prije x godina sjedjeli na nekoj slavi ili tako nesto, jeli i pili u abnormalnim kolicinama i dogovorili se da ovaj tip postane politicar. Ili je on licno zapeo da oce da bude politicar, da on to moze.
Komedija.
@Херкулес, јефтини покушаји зајебанције су твој заштитни знак. Тешко да можеш добацити даље.
А за ствари из приватног живота, креће се. Сазнаћеш![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks