https://www.instagram.com/reel/DHdVQ...FjM2QzMHRpeg==
Evo i na instagram Telegraf.rs javlja za ulcinj
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ministarstvo sporta i mladih i Uprava za igre na sreću će zajednički raditi na prevenciji zavisnosti od kockanjahttps://rtnk.me/sport/ministarstvo-s...i-od-kockanja/U okviru zajedničke inicijative, danas je u prostorijama Ministarstva sporta i mladih održan sastanak između ministra Dragoslava Šćekića i v.d. direktora Uprave za igre na sreću, Spasoja Papića.
Kako je saopšteno iz tog resora, na sastanku je dogovorena sveobuhvatna saradnja koja će se fokusirati na prevenciju zavisnosti od kockanja među mladima, promovisanje sportskih aktivnosti kao alternative rizičnom ponašanju i podizanje svijesti o odgovornom pristupu igrama na sreću.
Složio bih se sa tobom da je bolje čak i Ulcinj na Vodi koliko to god bilo arhitektonsko i prostorno gowno, od Štoja 2.0.
Nego, ugovara i informacije dijeli lik koji je patološki lažov i prevarant, a nesrećnim sticajem okolnosti crnogorski premijer. Golom goozicom na šporet da sjedne ne vjerujem mu ništa. A ni bilo ko drugi, sem ako nema materijalnu korist od vjerovanja. Slagao je bezbroj puta. I baš sad da mu vjerujemo. Nezgodno brate da takav prevarant ugovara 12 kilometara neizgrađene obale i plaže. Siguran sam samo da će za sebe proviziju ugovorit.
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Bog bi nas pogleda da Alabar ulozi 1, 2, 3 milijarde u Ulqin u narednih 10-20 godina...
Osevapio bi se daj dio CG, ako mogu da vide dalje od svoje guzzice i sitnih interesa.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Okle struja za te magalomane iz albanije?
Što je sve slagao Lažojko u jednoj minuti:
1. Investitor želi spori povrat novca. Ka što mu je u BGH20 spori povrat novca.
2. Pravi se u Ulcinju najveća marina na Jadranu, na otvorenom vjetrovitom moru. Marina u plićak na Veliku Plažu?
3. Veliki aerodrom, min pista 3,5 km. Đe ćete pistu momci?
4. restaRuriran stari grad
5. Arapin drži 80% hotela na Hvaru, veli Lažojko. U stvarnosti ima na Hvaru ima 1 hotel
6. Arapin slučajno kod nas svratio jer nadgleda investicije u Budimpešti. U Budimpešta još nema investiciju
Ovo progresira kako sa frustracijom što mu sve teže ide istaljivanje, našem Vučiću sa Alija. A vidio je Lažojko u ovom poslu štek za lagodni život kada pukne balon i uteče.
Last edited by Gagarin; 21-03-25 at 21:33.
Odio sam na obije i platio, Oblatno OK mada sam je prestara, Marina Vilage onako, odma se osjeti da je nasuta. Nego, nema plažne demokratije i svoga peškira đe se milijarde uspu. Treba pare vadit.
Za moj ukus u toj oblasti bila je Žukovica dok je ne okupiraše divljom gradnjom, no da ne oftopicujemo.
Kad si već u TV, pođeš do Porto Montenegra. I produžiš posle Regenta. I tačno vidiš dokle se gradilo za vrijeme Manka, a što je izgrađeno za arapskog zemana, kod polo terena pokojonoga. Arapi strogo jeftina gradnja, kao u BGH20 sa staklenim ogradama na balkone i višespratnicama.
Eto da vidiš kako će izgledati arapske milijarde. Ili možeš do Beograda poći da vidiš.
Što se Luštice tiče, Kopti imaju više stila od Arapa i to stoji. Arhitektonski lijepo izgleda. Hotel, vrhunski svedeni luksuz. Velika mana, marina je napravljena u tački đe talasi dolaze direkt iz Bengazija, pa se morao dizat lukobran od 10 metara, a i on je doređenog roka trajanja ako se prije njega u more ne pobacaju oni ogromni betonski krstovi da uspore vodu. Posledica, u Marina Village ljeti je uveče svježe koliko i u City Kvart u Podgoricu. Izuzev ako ne šetaš lukobranom ili ne popiješ piće u Lighthouse. Lukobran je zaklonio dotok svježijeg vazduha sa mora i nema maestrala.
Najveća mana, cijena kvadrata, za te pare ima ljepših stvari po Jadranu. Nego, svaka roba ima svoga kupca.
Last edited by Gagarin; 21-03-25 at 22:00.
Delić: Treba da budete uhapšeni; Rajković: Sram Vas bilo, vi treba da budete uhapšeni
Kako prste varnice , isto je momak osvjezenje kad u brk rece lopovima svasta hahahha))
Ovo smo mogli biti mi da nemamo SNS-DF-Demokrate...
![]()
Love, peace and respect.
Meni se cini samo da ce tranzit kokaina da ide preko albanskih luka....
svaka čast na Jeleni Rozgi, to se mora rećial' za 21. maj da ti u PGu pjeva Dejan Petrović je ne znam. mogli su vala Džejlu zvat.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ja nisam reka' da su loši (momak je i nagrade dobija razne). ali već za 21. maj su mogli eto ovoga Hari Mata Harija.
Odličan je Big Band & Dejan, atmosferu prave ludačku. Ada neće oslobađat Kosovo na trg ljudi, verujem da će prilagodit repertoar za 21.
Atmosferu prave odličnu kao što rekoh, ne znam što vam truba smeta
Jedino bih se složio da je bzv što se prednost nije dala domaćim izvođačima, ili su ovo samo istakli najzvučnija imena?
PS: Oćemo Randoma & Štulu
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Last edited by BiTrAtE; 22-03-25 at 12:32.
Ja mislim da su svi ovi (ili većina) trebali da budu za Novogodišnji pazar ali su zbog "Cetinja" otkazani i da su ih samo prebacili za 21.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ice-brzu-cestu
pa što se onda pravio bulevar ako je loše rješenje. pošto je dio radjen za vrijeme dpsa a ostatak za mandata novija, valjda je neko tada mogao reći da je ovo loše rješenje?
There are currently 6 users browsing this thread. (2 members and 4 guests)
Bookmarks