I dalje se nista nije promijenilo i brani se neodbranjivo. Srbi vs Crnogorci i manjine.
Srbi (Pes, zbcg, dcg, ura, jakov) vs ostali. Jednostavno, i dalje ce svako glasati svoje iako znamo da su svi dibidus.
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
I dalje se nista nije promijenilo i brani se neodbranjivo. Srbi vs Crnogorci i manjine.
Srbi (Pes, zbcg, dcg, ura, jakov) vs ostali. Jednostavno, i dalje ce svako glasati svoje iako znamo da su svi dibidus.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
mojne da vrdaš. o štetnosti dpsa možemo do sjutra, oni su na kolko oćeš načina uništili državu.
znaš li da je dobio stan, a firma u stečaj pošla. stan zadržao uz pomoć dps sistema. eo kolega @high je i doda' nešto
jel ovo taj napredaj za koji si se borio? da ovakvi gaze Crnu Goru? da djuka bizon uništava epcg, mandin sin radi u BG? jel to taj najbolji sistem ikad? ako jeste, fino reci pa da završavamo raspravu. a ne krivit studente kako oće da ruše Vladu.istu tu Vladu koja nije sposobna da završi izbore u Šavniku ili da reaguje kako treba u Budvi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Pa što ne protestvuješ protiv Slavena?
ko je postavio Slavena na mjesto ministra? ili Dajkovića da vodi nekakvu službu?
odredjeni dio ljudi nije glasao da bi mjesto nekog iz dpsa došao Slaven. ili da niko iz vlasti i bilo kod dijela sistema ne odgovara za ama baš ništa što loše urade. direktorica škole ćuti na prijavu u vezi nasilja i brani se time što je Srpkinja i da je zato na udaru kritika? jel to bolje?
Nije dok ne sjasete na drzavnom nivou jer ste tako bahati da vam ni dps nije ravan. A odakle se broji odakle sam ja? Od mjesta rodjenja mene, moga oca, djeda, pradjeda ili jos dalje?
I otkud ti to da sam manjina? Moze li Crnogorac biti musliman i katolik?
Last edited by Tripleta; 11-01-25 at 14:31.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
"Radnicima EPCG-a i CEDIS-a kasne plate, prvi put za 16 godina" :: Ekonomija :: RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis
Cime se bavi ovaj covjek, a jos mu pao snijeg...
Nejasno mi je ovo 16 god cedisu nisu kasnile plate a osnovan 2016
Umoran sam od svega sto znam
smeta i gando dakleako, ako. svako ko i slovo napiše protiv novija dmao bude prozivan. jel slaga što on odje il?
Sto mi smeta, samo kazem da mu ne prilici da se bavi ovim glupostima
Odje se nesto zeznuo jer cedis postoji od 2016: Fun fact iz CEDIS-a - 16 godina im nikada plata nije kasnila, ovo je prvi put", kazao je Dragićević.
Umoran sam od svega sto znam
kojim glupostima? onim u Budvi? činjenicom da gaze državu kao dpsovci? samo nastavlja šta je vazda radio. al to smeta vama partijskim vojnicima jer sad ukazuje kako ste užasni taman kao i dps.
Sajt cedisa inače ne radi. Možda nemaju para za hosting ko će ga znat.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Држава би лајк:![]()
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Ni na jednu app ne nalazim ovaj vjetar da ce bit i cuda cinjet u cg...
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ja bukvalno siđoh auto da pomjerim dalje od drveća kad pročitah ono njihovo saopštenje, najaviše i snijega/susnježice u PG čak, samo mi nejasno kako kad je 8c
ovi naši stručnjaci jednom pogodili nisu. treba se bojati samo kad ništa ne najave.
WRF na 9 km pokazuje isto, ICON na 7 km isto..nedjelja i ponedjeljak
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks