Ne pisem odje odavno, ponekad procitam, smatram da nam nema spasa ali moram ovo izbaciti iz sebe
Ova Nadja LJiljanic je rijetko odvratna osoba (izvinjavam se ako je izraz ruzan). Prvo ne moze biti ljigavije nego da za Mujovica izjavis ono na ETV a onda se grlite i ljubite, pi pi pi. Sad evo ti je iskace maltene iz frizidera.
Samo toliko, hvala na paznji![]()
Ova Vlada je uspješnom akcijom za limitiranje cijena smanjila inflaciju, koja je bila najniža u regionu.
jedini gori kadrovi od bs, sd ili dpsa su ovi koji su iz tih partija obavili transfer u evropu sadsjajna akcija limitirane cijene.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
https://x.com/MickeySpajic/status/1887485785852481614
eo koalicioni partneri evrope sad ne dozvoljavaju podgoricu na vodi!!!
idemo dalje. pipunoglavi i njegov potročko na čelu Zete jači od gradonačelnika Glavnog grada. eo kolko je jaka evropa sadne smiju da se čuju od lepoglavog. mjesto da krenu sa radovima, pa kad dodju 'časni' botunjani policija ih fino pospremi za par minuta i riješen problem, sad se veli traži drugo mjesto.
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-da-se-ukljuci
Mickey Spajić se vlasti dohvatio 2020., pravo iz kripto svijeta i vrhunskih indo-azijskih dostignuća, i od tad u njoj proveo, što kao ministar finansija(a.k.a. Maradona), što kao premijer, vrlo solidno vrijeme.
U to solidno vrijeme, ne može se osporit, uspio je da u rukovođenju državom postigne jedan, vjerujem, totalno nedostižan REKORD u istoriji univerzuma:
Čoek je uspio da, za tolike godine, ispuca paf paf čak čitave DVIJE KAPITALNE INVESTICIJE!
Prva je bila da iz zashjede ubije preduzeće koje jeste dugovalo, ali je ovoj državi dovozilo svake godine blizu milion putnika, čija je potrošnja u CG sve njegove dugove u zlato zlatila, i da raskrčmi i rasproda svu njegovu basnoslovnu materijalnu, i još više, pravnu imovinu.
I da, umjesto njega, uzajmi gomilicu desetina miliona eura u naše ime i za naš račun, da ih naša đeca vrću, i otvori preduzeće za nula eura, koje poslije 4 godine postojanja, otprilike svaki treći let od svih pet destinacija đe vozi, uspije čak i da završi isti dan kad ga je zakazalo.
Druga je da uzajmi još par stotina miliona eura, da građane CG časti par desetina iljada stanova, koje će im bez plana, načina i zakona, izgradit od njihovih para što je uzajmio da ih oni vrću, i da im ih proda po solidno komercijalnim cijenama.
Ali će im to bar olakšat tako što će, osim građevinaca, puštit i banke da se malo ovajde, i da im malo tu zavrlače i koji kredit.
Ahahahahaha, povlačim sve ono oko diletantizma što sam ikad oko njega reko. Čoek ne da nije diletant, nego je suvi genije.
Last edited by Buva+gacce; 06-02-25 at 15:26.
Sad kad sam ovo pročitao već mi se u glavi odvija scenario
za ekstra pozorisnu predstavu,ne znam samo jel će biti komedija ili tragedija u tri čina....
Grandiozne Orkanske visove - kao zavještanje jednog vladara , sprečava malena grupica
njegovih podržavalaca i lizača u nekoj tamo sasvim nebitnoj firmici , koji su eto
umislili da su bitni ,...pa su još sveopštom pučanstvu nametnuli harač
Sve će to supermen od vladara da pospremi ,kad mu dodje žuta minuta...
Ima li idje ovo u poznatom univerzumu?????????
Valjalo bi da, onog trenutka kad ovaj narod shvati da mu je ovaj lik prodao, i to ne jeftino, stanove koje je izgradio njegovim rođenim parama na njegovoj zemlji (jer su i jedno i drugo u vlasništvu građana CG), da ovaj još uvijek bude u državi.
A taj momenat oće doć jednom, bez obzira koliko smo kolektivno slijepi i hipnotisani, sa par stotina eura uvećanih plata koje nam je dao od isto tako naših para, nakon što ih je pozajmio u naše ime.
Ali, da moram igrat kladionicu na to oće li bit Mickey tad dostupan, najprije bih odigrao da oće, na tviteru neđe u nekom neznanom kutku![]()
Vi zaboravljate da Mujović ima svoje ja i petlju i da je osoba od integriteta.
Sjetite se samo kako je Valeriju vratio u Solar gradnju na mjesto direktorice, nakon što su mu svi iz energetskih kompanija došli na raport i izvinili se. Marina Jočić i Milutin dobri su bili NAJprviji!
A ne sjećate se? E ni ja.
Uglavnom ako ko poznaje čovjeka, da ga savjetujemo za ovaj kolektor da ne bi izgubili ovaj dar od 35 miliona koji nas je zapao.
Samo recite Asanoviću i Kneževiću da naprave deponiju u Zetu i neka tamo odlažu smeće jer u Podgoricu ne može. Pa kad zaplivaU u smeću onda će se lako dogovriti.
E da, hvala DPSu i URA što izglasaše odvajanje Zete u posebnu opštinu zarad izbora. Bravo majstori. Vi ste naši ćaci. Zadužili ste nas dovijeka.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
fine predstavnike imamo
https://x.com/RadosaWrbica/status/1887518198779506838
Jel realno ovoliki debil.
Posjetila Araturka. Jesu li se fino izdivanili? Mada, vele Atarurk nešto ćutljiv evo deveset godina…
I ŠEFICA ČLANA DELEGACIJE. Ima li ko od osvježenih da mi objasni ovu funkciju. Ja zaglavio u prošlosti pa ne kapiram.
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Faca joj odaje znak pitanja iznad glave, sad kad se vidjela Ataturka trebalo bi da se vidi sa Cercilom i Kenedijem.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Imate pravo da jednom pogadjate iz koje je partije ovaj direktor.
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
Milojko lagao i za povećanje penzija.
Kakvo iznenađenje.
Ne znam za penzije, još čekam da se doshjeti da je preripio svoja ustavna ovlaštenja kad je poručio onim momcima iz vodovoda da će im obrat uši ako se nastave zaebavat s njegovim tviter projektima i nekakvim cijenama vode, koje se Milojka tiču koliko i Kemala Ataturka taj razgovor koji je obavio ovih dana sa šeficom člana delegacije psse![]()
There are currently 10 users browsing this thread. (1 members and 9 guests)
Bookmarks