samo ako andrija mandić bude kralj. jer on je dio njegoševske cg.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Proslo je vrijeme Petrovića, ovaj kralj je imao šansu da obnovi kraljevinu ali nije imao petlju tako da ne zaslužuje da bude kralj. Vratio bi naslednike Crnojevica da budu vladari ponovo jer su oni rodonacelnici naše državotvornosti.
Прво нисам сигуран колико има директних потомака Црнојевића.Има она нека будалина што вара људе, али мислим да то нема никакве везе са стварношћу.
Друго Црнојевићи нису имали краљевски статус.
Код Петровића имамо директне потомке, сада већ три генерације принчева, који су наслиједници модерне црногорске краљевске круне, која је већ имала своје међународно признање.
Ту не би морали ништа да измишљамо.
Мислим могли би да тражимо и потомке Војислављевића, јербо су они једини прије Петровића имали круну, али то је реално таман као тражење Црнојевића.
Црна Гора
Црногорце је одржало црногорско срце.
Itekako je imao vrijeme da vrati kraljevinu, ali njemu je bilo bitnije da se pojavljuje na partijske pijanke i da šuruje sa politicarima nego li da se posveti obnovi kraljevine. Volio bi da vidim potomke slavnih Crnojevića ponovo na tronu. Ovim ne unižavam dinastije Petrović koja je dala velike vladare poput Danila i Petra I neka mi ne zamjere ostali ali ova dvojica su bili mnogo iznad ostalih. Kralj Nikola je bio dostojanstven vladar iako se mnogim crnogorcima zamjerio, ali kad su bili ratovi uvijek je bio ispred svoje vojske i mora mu se za to odati postovanje. Kazem da je proslo vrijeme Petrovića zbog nedostojnog naslednika njihovog trona. Blagodarim
A da vratimo sela?
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Jedini kralj je bio Nikola, svi ostali nisu imali tu titulu. Mozemo da obnovimo kraljevinu ali sa ovakvim potomcima teško jer nisu dostojni. Zaboravili smo Balsice i Mrnjavcevice ne mora bit kralj samo iz stare crne gore da se ne naljute brdjani naši. Odosmo predaleko, moglo se ovo na posebnu temu prebacit.
Jes baš nam povrh svega treba još neki kralj.Ja se nadam da smo preležali te đečje boginje.
No pasaran!
ne znam zašto bi se Norveška bavila plemenskim zajednicama. mi smo jedino zanimljivi nekim Zambijama ili Gvinejama ako im nekakvih plemena prifali pa da se šire malo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
@Blue ti si naša nekrunisana kraljica. Vladala bi cvrsto bogomi. Ali nadam se da ne bi bila kao Teuta da se zamjeras rimljanima tamo nego bi ih prigala lagano
Plemena...znash li da su svojstvena samo nama i Ilirima...?
A to da smo interesantni nekim nigerima,jesmo kako ne...lijepo je rekao onaj Sirijac,prochitao nas je odmah a je krochio tu kao azilant...imao sam jednog stanara uz Irana,sa zenom i djetetom,vi...vi ste veli svi krejzi!
...
No pasaran!
Cini mi se da u svakom tjelesnom opcenju obicno ide lubrikant ili pljuvacka..
Armenko podnijela zahtjev: Administrativni odbor sjutra o specijalnom dodatku za sudije Ustavnog suda
Vlada na kraju prošle godine donijela odluku kojom se uređuje pravo na specijalni dodatak predsjednika i sudija Ustavnog suda u visini do 60 odsto osnovne zarade
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks