Ovi na RTCG ne znaju da nismo republika, odavno i voditelj najavljuje u emisiji poslanika u republičkom parlamentu i piše mu ispod imena...Bože sačuvaj...
Mi smo država, čisto da znate...eto
...
https://www.portalanalitika.me/clana...st-cijena-vode
račun za vodu redovno oko 16-17e, ovaj novi 25e. fala evropi sad što nije dozvolila povećanje cijena vode.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ovi na RTCG ne znaju da nismo republika, odavno i voditelj najavljuje u emisiji poslanika u republičkom parlamentu i piše mu ispod imena...Bože sačuvaj...
Mi smo država, čisto da znate...eto
...
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Crna Gora je drzava republikanskog oblika vladavine
Umoran sam od svega sto znam
https://gradski.me/kasalica-opozicij...uje-opoziciju/
analitičar veli kasalicadpsovac sa dna kace koji je da bi se dokaziva šefovima bio prvi na stadionu kad se igra neki meč reprezentacije sa par zastava kod sebe. i onda posta 'Srbin' naravno.
Kako imate zivota vise da pisete toliko, vidite li da za fotelje svaki dogovor je u igri, vi se koljete verbalno, a realno jedino sto treba je uci sa batinom u skupstinu i iscerati glimce, lazove, prevarante... Kupe mast bukvalno, nema boljih i gorih, sve govvnna ista.![]()
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Outline,imamo bolju...
Druze ministre samo za Vas ispred sindikata VCG
A tamo neka gdja advokat Kasalica je paralelno vodila slucajeve tuzbi vojnika ka drzavi...
Eh crna goro najcrnja
Sent from my SM-S921B using Tapatalk
Last edited by hercules; 05-02-25 at 15:08.
↯↯Teško je srati,i imati iluzije↯↯
kako gleda u šefa, jaoprosto čoeku toplo oko srca kad vidi ovo. radio po ministarstvu šta je htio i onda se 2020. sjetio da je 'vjernik' i 'Srbin'. graja kako je najveći 'Crnogorac', čoek iša na mečeve ženskog rukometnog kluba i navija' ka' da mu sva familija igra tamo. i sad se ponaša ka' da je baš svako iz pg avetan pa ne zna ko je dotični.
Srbija ima Djilasa i Solaka, mi Lazovica i Katnica
UŽIVO Rasprava o budžetu; Knežević: Blokada opozicije imala je za cilj oslobađanje Lazovića i Katnića
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...vica-i-katnica
A ovo su mađije. Sve sami ćaci. Mora se digitron kupovat ljudima nema druge.
Od 2020 prosječna plata (inače je pravilno zarada ali aj nema veze) je kaže porasla 60%. Decembar 2020 prosječna zarada je bila 527. 60+ na ovo je 843 eura. Ni pohvaliti se ne umiju.
Ali su penzioneri baš prfitirali po njima.
A i dug je pao sa 4 milijarde na 3.5 milijarde.
Čeka se analiza onog momka na twitter, za neupućene to podrazumijeva da napravi 2 grafika u excel.
"Imamo realizaciju plana od 99 odsto, realizaciju prihoda i stabilno finansiranje za 186 miliona eura su prihodi veći od planiranih, a kada isključite jednokratne imate nivo uvećan za 334 miliona. To govori da jednokratni prihodi nisu glavni izvor finansiranja. Govorimo da nakon 'Evrope sad 1 i 2' imamo rast BDP-a u odnosu na prosjek EU, da su prosječne plate u odnosu na 2020. godinu porasle za preko 60 odsto dok je inflacija bila 31 odsto, da su penzije porasle 35 odsto, da je prosječna zarada bila 524 eura a u decembru 1.012 eura", naglasio je Vuković i dodao da nas čeka 3,5 milijarde eura duga, te da se njime odgovorno upravlja i da su dali predlog mogućeg.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Auh, brate
https://www.rtcg.me/hronika/663728/o...tna-kazna.html
ne kazu koliko je vujotic dobio
nothing comes from violence and nothing ever could
Pojmasi iz RTCG edituju tekst pa dodaju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ne bi nam ništa falilo ni da smo monarhija.
Bar bi se neki red znao.
Veli li ovo Milan Pipun da na odgovornost njegove partije svaki gradjanin moze da iznese korpu bilo kojih artikala i da se pozove samo na njega tj. partiju mu?
Shto je opet poludio?
Ovo je laprdao i prije kolko se sjecam.
...
Aaaaaa, ti misliš na ono zvanično nešto službeno, tipa Republika Irska, Republika Srbija, Republika Hrvatska, (Država)CRNA GORA... A jok, preteško je to ukapirat, i sad još oćeš da se parlament zove državni parlament a ne republički, zbilja ga prećera![]()
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
No pasaran!
Nikola, obrni nešto na gradele e vidim da ćemo se svadit'.![]()
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Zbog sumnje da je juče fizički napao i prijetio smrću policajcu, određeno je zadržavanje do 72 sata D.S, saopšteno je iz Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Podgorici.
Zadržavanje do 72 sata D.S. je određeno zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.
“Osumnjičeni je dana 04. februara, fizički napao policijskog službenika, prijeteći mu :“Ubiću te, bićeš u kolicima, ja ti se kunem, ne znaš ko sam ja, zaklaću te, nećeš više raditi ovaj posao.“ Ovo lice je više puta osuđivano za razna krivična djela”, navedeno je u saopštenju podgoričkog ODT-a.
Ovog gradjanina pustiti na slobodu, zakleo se , niko ne zna ko je on, oce da ga motorizuje(u kolicima) , ima prijetnje za lakse tjesne povrede (zaklacu te) i ima vezu u crkvu ili mozda kod ministra Saranovica cim mu je obecao da nece raditi svoj posao. Ministre oslobodi ovo lice .
Ili druze tuziocu i sudijo oslobodite ovo lice visestruki povratnik posten momak, malo brz ali je dobar on...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 8 users browsing this thread. (1 members and 7 guests)
Bookmarks