Last edited by joni; 17-01-25 at 17:59.
Last edited by hercules; 17-01-25 at 18:13.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Okružen klimašima?
Inače je on bio extra lik, dobar, visok, zgodan, mlad, nego su loši ovi oko njega.
Zajebali ga šta ćeš
Forever young, i want to be forever young
https://www.vijesti.me/amp/740956/da...rzavne-imovine
odlični novi kadrovi evrope sad i dfa. smeta li slavenu decenijskom neprijatelju dpsa što mu je elitni dpsovac postavljen u ministarstvo?Damir Davidović imenovan je na današnjoj sjednici Vlade za vršioca dužnosti sekretara Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine.
studenti vele vraćaju depeesa evropa sad im daje rukovodeća mjesta.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Damir je prije svega dobar momak. Znam ga od kad je momcic bio.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Lose opet povezujes. Mora to mnogo bolje. Procitaj jos koji put. Probaj bez namjere da izvrnes kontekst mozda bude lakse.
Koliko cujem otkucano i otpremljeno rjesenje na adresu. Jedino i ispravno sto se moglo uradit.
I ako nista, znamo da Andjela ima petlju.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...nivoa-provjere
Od ovih 815 ako se prijavi 15 osoba bice dobro,ko je lud da sa fakultetom bude pozornik i da barem par godina nema nikakva ovlascenja
Koliko ce im vremena trebat da smanje kriterijum i na IV stepen
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Kako mislis da nece imati nikakva ovlastenja?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Možda misli na pripravnički jer tad jedino i nemaju.
Odslušah na radiju u par navrata vrti se na RSE o stanju u MUP-u mislim da je neki predsjednik sindakata pričao o svim problemima.Naveo je i ovo za akademce da neko vrijeme nemaju ovlašćenja.Pored toga i primanje onih koji nisu akademci ITD.Očito treba dobar period da se MUP oporavi.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 18:46.
No pasaran!
Ako misli na pripravnicki, onda je to 9 mjeseci. Ali svakako, tesko da ce neko sa fakultetom prihvatit da bude u rangu policajca.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Prvo dok ih zaposle i dok prodju sve provjere sto su najavili,pa onda dok prodju osnovnu policijsku obuku i to su napisali u roku od godinu dana moraju proc,pa pripravnicki tokom kojeg je plata 600e i nakon toga da budu policajci saobracajci sa fakultetom,dok sve nauce bez akademije trebace 2 godine sigurno da rade svi sami.
Ja sa IV stepenom SSS,iskreno rado bi se prijavio,siguran poso drzavni za par godina ce bit i veca plata,ali da imam fakultet i budem u interventoj po 10h lose su to smislili.
3 mjeseca i smanjice kriterijum na IV stepen 100%,niko se prijavit nece ovako
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Koliko shvatih ovog predsjednika sindikata problem je nastao kad je dobar dio pod povoljnjim uslovima otišao u penziju a nije se radilo na tome da se isti zamjene.I moj lični utisak je da će im biti teško sad da odjednom preko noći to sve nadomjeste.
Mislim nije problem ni da spuste na IV stepen ljude na terenu ako im već toliko nedostaje.
A u cijeloj priči je fokus na ministra i politička prepucavanja što sve dodatno otežava.
Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 19:01.
No pasaran!
Ne moze se smanjiti jer je zakonom propisan V stepen za policajca, zato je i raspisano samo za visokoskolce.
Nije to pripravnicki nego se primaju u radni odnos, i obavezan si da ostanes u tom zvanju 3 god.
Po meni najgore je sto ce biti svakakvih diploma, od one iz Bara preko nostrifikovanih is srb i bih, a za njih je da budu policajci premija
Last edited by Crni Zuti; 17-01-25 at 19:07.
Umoran sam od svega sto znam
Eo zamišljam… Nego ne znam jesi li me pobrkala sa nekim jer ja nigdje nisam rekao da oružje treba da se nosi u javnosti. Protiv toga sam. Osvrnuo sam se Lažojkove namjere koje su nonsens i na sve ono šta bi moglo još da se uradi. Kako nisam kritikovao sadašnju zakonsku odredbu o zabrani nošenja oružja u javnosti, a čim nisam pretpostavka je da nemam ništa protiv toga, ne shvatam kako si zaključila da sam za scenarija iz vestern filmova tipa Šejn. I ti si meni draga forumašica pa sam ti sad odgovorio inače se ne bih trudio za nekog drugog ko povlači paralele izmedju kapitulacije pred Putinom i “kapitulacije” pred naoružanim provalnikom.
γνῶθι σαὐτόν
završiš pravni fakultet recimo i pozornik budeš. sjajno, zaista.![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Onda izvini neko drugi je spomenuo no nebitno.Pominjale su se neke građanske patrole čuda.Jeste,i ja reko da je ovo što Spajić traži debilizam već napisah.
A što se ovoga drugoga tiče sad malo da se na crnjak našalim a kad je to Putin ušao u Ukrajinu?Znači uleti ti naoružani neki lik iz pm RF-a i ti veliš ja se predajem,hahahah kako si ti naivan.Možda nije narkoman,a možda je manijak,a regrutovao je i zatvorenike pa je možda i jedno i drugo i sve će da te sasluša.Ajde da završimo ođe.Ajde da nismo imali devedesetih rat na ovom podneblju pa da se ne zna kako to sve izgleda.
Last edited by Bluemoon; 17-01-25 at 19:10.
No pasaran!
Još će se izgleda izredjat' americkih presednika dok Putin ode u mirovinu. Nadzivje covjek sve redom.
Glasaci DPS-a pronace hiljadu izgovora da glasaju DPS i hiljadu izgovora zasto su ranije glasali DPS a nijedan od tih izgovora nece biti da jer je DPS bio posten.
Glas DPS-u je identican kao i glas DF-u, glas koji nista dobro nece ucinjet ovoj drzavi.
Pa ako nijedna stavka ne govori da je DPS bio posten i da su danasnji mladi koji ih vode cutali i podrzavali one nepostene, koji je pravi razlog da se glasa DPS?
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Srbija,Kosovo, Srpski jezik,Mi smo svi Srbi vi ste budale, redovni odlasci u Crkvu ,Tudja svestena lica... ugrozeni Srbi.... itd itd itd Mi smo Srbi svi!.....
Dukljani su Srbi nisu vise Crnogorci...
Nazalost Spajic mora da resetuje druge partije....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ima jedan razlog zasto treba dozvoliti da nas DPS iskoristi. Pustimo ih da nas iskoriste. Kad zajašu, pustimo i DF da nas iskoristi opet. I tako dok ne ukapiraju da ne koriste oni nas vec mi njih i da moraju da ponude nesto sto ce otezati posao suprotnoj strani da nas iskoristi. To je da prekinu sa lopinjanjem i da urade nesto korisno. Pa kome prije dosadi. Samo ih redovno mijenjati kao čarape. Higijena.
Last edited by Caesar; 17-01-25 at 20:03.
γνῶθι σαὐτόν
Nekad bilo do podne Ilija od podne Alija...
A 100 godina kasnije do podne DPS od podne ... trik pitanje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Sdpbshsls![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks