Nije Ibrahimovic neprijatelj drzave samo se nakacio na nju i krade pare iz nje al sto ima veze, makar ljubi zastavu i tako to![]()
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kakva neznalica šta je ovo.
A ovakvi najviše raspiruju mržnju i krvomute
Last edited by technus; 15-01-25 at 14:04.
Forever young, i want to be forever young
kad budu df i evropa sad donijeli zakon o autobusima glasača iz Banja Luke, ervin će glasati. bude li se mijenjao Ustav, oni će glasati. da im je stalo do CG ne bi ni ulazili u Vladu sa četničkom izdajničkom grupacijom koja se zove dfsimple as that. btw, ervin je predstavnik Bošnjaka taman kolko je manda Srba. dakle, nula posto.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kazes mu dobar dan,on te pogleda i prodje...
↯↯Teško je srati,i imati iluzije↯↯
izgleda da ipak te nabroane stvari nisu bile dovoljne.
2006.
Novoformirani Bosnjacki blok za jedinstveni Sandzak i zajednicku drzavu Srbije i Crne Gore pristupio je danas crnogorskom referendumskom Bloku za ocuvanje zajednice sa Srbijom.
Agencija Tanjug je objavila da su se o tome, na sastanku u Podgorici, dogovorili celnici Socijalisticke narodne partije, Narodne stranke, Demokratske srpske stranke i Srpske narodne stranke – Predrag Bulatovic, Predrag Popovic, Ranko Kadic i Goran Danilovic, sa predstavnicima Bosnjackog bloka – Erdzanom Fetahovicem i Sefketom Krcicem.
https://www.pcnen.com/portal/2006/04...dnicku-drzavu/
Vidis kako je politika zajebana rabota, da se interesi mijenjaju propoprcionalno uiozenom novcu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Slabo ti ide ta relativizacija kad je u Rozaje vise ljudi glasalo za nezavisnu nego na Cetinje. Te ljude ne podrzava ni 0,01% muslimanskog zivlja. Moras to bolje. Ja ne poznajem nijednog muslimana, niti sam cuo za bilo koga da je bio za zajednicu sa Srbijom
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Šefket Krcic ha ha.
Istina je da je bilo ljudi gore na sjeveru protiv nezavisnosti,ali to je bilo da se ne bi cijepao taj sandzak kako ga oni zovu. Imali smo i slučaj Smaja Sabotica koji je bio u srpsku otadzbinsku stranku sa Dobrilom Dedeicem koji je prethodno bio u istu stranku sa mandicem.
Ali to nisu ovi iz bošnjačke stranke,da ne ispaNe da ih branim,ali tako je bilo. Bosnjacima iz Bsa je jedno vrijeme “smetao” krst odnosno krstevi na zastavi Crne Gore,ali od kad su se uhljebili ne smeta im više. Mada su i jedno vrijeme pominjali autonomiju sandzaka,sad ni to. Pa sto bi njima smetali cčetnici sad kad su preko svega prešli? Ja odavno zborim da su to govvna. Inače da se pitam te nacionalne stranke bih zakonom zabranio jer samo zavadjaju narod i sto je najgore za svoju ličnu korist
Last edited by AdO_pG; 15-01-25 at 15:05.
Neces ni cut. Kao sto na Cetinju su svi stari liberali, tako su i svi muslimani na sjeveru svi za nezavisnot.
Tacno, nisu svi iz Bosnjacke stranke, samo nakon nezavisnosti, oni koji su bili protiv nje isto su pristupili BS-u. Para vrti dje burgija nece.
Have a parachute.
Evo sad saznah da su muslimani zbog para glasali za nezavisnu, mrski Crnogorci ponudili vise. Nista to sto sto su ih tamanili u proslosti nije uticalo da budu za slobodu. Hvala ti Antares sto si mi otvorio oci
Sto sve odje covjek nece procitat, kukala mu majka, hahah
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Jesu li Tomaševo napravili Crnogorci ili Srbi?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Zao mi je sto sam ti srusio iluiziju da su svi muslimani bili za nezavisnot.Originally Posted by Tripleta
Necu vise brt.
Have a parachute.
Onaj Leković iz ljaljaša imao veliko radno iskustvo prije politike.
E zamisli njega van politike.
Taksi bi mu bio previse.
Čudi me da ga je zaobišlo neko ministarstvo. Bar tih gluposti se Lažojko nadava.
Last edited by Gagarin; 15-01-25 at 16:32.
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
https://www.portalanalitika.me/clana...c-i-nvo-sektor
bolesnik i dalje vrijedja koga stigne.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks