Tango se vraća u Kolašin
https://www.vijesti.me/kultura/63870...raca-u-kolasin
Освјежило!
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Aj sa srecom!
Pozdrav!
Idemo uskoro u Kolasin na mini odmor, pa bi molio za preporuku dobrog restorana, ili vise njih, gdje su cijene pristupacne a hrana ukusna.
Restoran Vodenica za ručak, Gorštak u glavnoj ulici za doručak/večeru...
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk
Da dodam za buduce pojsetioce, pored Vodenice i Lovacki dom Trebaljevo(kacamak i ostali mesni specijaliteti), Gorstak, Serpas za dorucak..
Poatoji li neki snowboard instruktor u kolasinu koji bi ucio jednog momka od samog pocetka po razumnoj cijeni?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Noc u vikendici za dvoje 100 eura Za 5,6,7 osoba je 140eura noc.
Lokacija Crkvine ....
Iskreno iako to nije lijepo ovim biznismenima zelim sto manje gostiju da imaju....
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ja ne znam sto misle ti ljudi...i da je centar Kolasina skupo je, a ne Crkvine. Ne no su na Miosku trebali stavit 100e za dvoje.
Njih je neko dobro zaje8ao kad im je rekao da su naselje pri ozbiljnom ski centru i da su ozbiljna turisticka lokacija.
Osim skijalista, koje je pritom bez snijeznih topova i nocnog skijalista, (koja nijesu uspjeli da objedine), Kolasin nema sadrzaja.
Par restorana, par zadimljenih kafica, korzo od 100 metara i kraj.
Precijenili su oni sebe zestoko.
Ja ne znam šta vi gledate. Možda je cijena za jednu noć takva, što nije baš ni nerazumno ako plaćaju ženu za čišćenje 40-50€.
Evo bačih pogled na booking za 3-4 noći izađe cca 60-70€ noć, i to solidno ocijenjeni i veći apartmani sa dvije spavaće sobe. To na 4-5 osoba izađe 12-15€ eura po osobi noć.
Sent from my 22126RN91Y using Tapatalk
Crkvine - noc za dvoje 80 to je po 40 eura po osobi , za 6 je 150 je 25 eura po osobi , manje vise ili ces ici sa partnerkom ili sa porodicom.... ada u montenegro star hotele pa imas akcije polupansion 80 eura za dvoje odraslih i dvoje đece 5 zvjezdica...
Crkvine nije Kolasin
Jel ko zna dje je kovrcki katun? Da nije slycajno setao tuda?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks