^ moze, ionako nisam do sada probao sa zivotinjama
Ne znam je li kome Temu davao besplatne artikle, meni su stugla dva. Narafski, ima caka. Kad se u polje za pretragu kuca odredjeni kod, tipa "dwa4498" iskace prozor dje se biraju dva besplatna artikla ali mora da se naruci jos 40€ necega, nakon cega se dobije gomila nekih kupona.
LM, vise se isplati claimcredit ali moze da se izabere i odje ponesto.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dobijao vise puta, al ti zato drugi artikli budu skuplji od par eura pa do desetak, uglavnom nadoknade to sto tu daju.
Evo posljednja posiljka preko NTC-a..
Zadnjih 3-4 svaki put neko drugi a bas mi je odgovralo dok je bio M-one i mogao da podignem kad ja ocu a ne da se jurim sa kuririma kroz grad.
--------------------------
Do Not Disturb.
Kako sto.
Kredit back drzi normalnu cijenu prouzvoda kad kupujes da bi dobio nazad u kreditu.
Znaci ako ukucas nedje u search neki proizvod, on ako ima nekakvo snizenje, tek tad tebi krene da se prikazuje, i otkucava 12 sati za isto.
Ako hoces tad da ga kupis kroz kupon za kredit back, taj popust nece postojati.
Ali taj popust postoji kad ti se jave oni kuponi za ekstra popust na jedan proizvod.
pa kad je kredit back kupim stvari sto nisu na popustu, a onda od prikupljenog kredita gledam da kupim nesto kad bude kupon za popust.
Samo jednom ih nisam -odradio-, jer nisam bio strpljiv.
Jedan Ram drzao u korpi i cekao kupon ekstra popusta. Vec sam uspio tako jedan da kupim. Em on na popustu, em kupon za jos popusta, i na 15e mi izaslo 16gb ddr4 3200, nagurao ga na 3466 cl16
Cekah taj drugi, ali kad stize prvi put kupon popusta, nisu mi taj ram nudili. Te ga kupih za 25e, uz taj neki mali popust sto je inace isao na njega.
ALI, vec sledeci kupon ekstra popusta kad je bio, 5-6 dana kasnije, bio mi je u ponudi taj ram.
Da sam malo strpljiviji bio, mogao sam za 30e uzet 32GB rama, koji realno ovuda je 70-75e. Doduse brendirani, smatra se kvalitetnijim, ali to kad radi, onda radi bey greske, svi su isti.
Nije da su nesto sad prejeftini, ali neke stvari covjek itekako zavrsi tu, iz kuce da ne izadje, a nista mu bolje od toga ne treba.
Neke budu skuplje u odnosu na to kad se istrazi okolo.
U Jumbo sam uzeo tus glavu 4e, na Temu ista od 6-10e, eto nedje nekad imaju neki mali popusti, pa neka bude da se moze i za 5e ulovit.
I neka bude da je kupis nedjeuz taj kupon ekstra popusta, pa bi je za 3e u nekoj varijanti mogao ulovit.
Ali ovako, bez kutare, Jumbo 4, Temu u prosjeku 7e.
Last edited by Bruda; 14-04-25 at 11:21.
Ja ne znam jel' do naloga ili cega ali ja kad god probam taj "claimcredit" ili sto god, izbacuje "activity expired" a taj tocak sto vrtite u zivotu nisam vidio...
Do Not Disturb.
Da nisi ti na sajtu a ne na aplikaciji?
sajt nema nikad te tockove i ostale giftove, na aplikaciji se desi da iskacu.
Cini mi se da je tako.
viđeh danas novi paketomat m-one pored onog paketomata montenamax na eko benzinskoj pumpi.
Gala
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni redovno izlazi taj točak i dobijem 150% nekog povrata al moram da potrošim da bih nešto mogao da dobijem?
Mada sam 5-6 porudžbina već imao i ništa nisam imao povrata
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
kod se povezu sve fore i popusti koji su se pominjali u prethodnim postovima![]()
Ja narucih jedan dio koji je onako glomazan dosta i za veliko cudo postarina free … na aliexpress isti taj dio 20-30e postarina najjeftinija
Ne znam na koju foru izvode to i dje im je isplatljivost al super je to samo dok traje
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Koji kurir?
I kod mene dva paketa
Mnogo ste se vi razmazili da porudzbinu iz kine od 1. aprila ocekujete za 15tak dana.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Meni je stiglo
u meni u pola 9 nocas dostavljeno
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks