Ajazz AJ159 Apex, da kompletiram sa tastaturom, narandžasti ovaj baš...
![]()
Last edited by BiTrAtE; 01-01-25 at 22:39.
Top, imao sam i njega i Kysona M600 u vidu ali iskoci ovaj na nekom dobrom popustu pa njega narucih. Iskreno ne znam ni sto ce mi nego mjesecima iskacu kako su top dealovi pa taman da isprobam.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Isti sam, ne treba mi vala ništa, ni tastatura mi nije trebala no fakin' Temu...![]()
A tastatura mi je iskocila za prvu kupovinu 4 eura, to isto nisam mogao da propustim, iako imam i zicnu i bezicnu mehanicku
https://www.magegee.com/products2.ht...&_t=1697698042
Juce od Temua dobih 2€ kredita za robu koja mi je sigla u ponedjeljak. Jer kurirska sluzba nije azurirala status da su robu dostavili.
Brzo ce za nas Temu stavit postarinu.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Iskace mi u promotions 'you still have unclaimed gift. Unbox now. Take your pick', a kad udjem ono sto kliknem po punoj cijeni zavrsi u korpi.
Radim li sto pogresno, ili odje nema nikakvog gifta?
Ni nakon 30 dana nije stigla pošiljka, šta njima znači zapravo ono "30 days no delivery refund" jer su mi poslali poruku da tražim refund nakon što primim paket, ali za 2e kredita hah
Sumnjam da će išta stizat prije 15og.
Sent from my S24 Ultra using Tapatalk
Ako mislis na reklamu onda to iskace svima ali ona vazi samo za nove clanove.
Znaci upravo ono sto pise - ako ne stigne u roku od 30 dana, dobijas 2e kredita za sledecu kupovinu. Nije u pitanju 'partial' ili 'full' povrat novca.
Pa vec od 9-og bi trebalo da rade u punom kapacitetu, vidjecemo sto to znaci sa ovim novim pravilima muznje naroda.
--------------------------
Do Not Disturb.
Mislim da prevod kod toga "30-day no delivery refund" nije bas najsretniji.
Ako se paketu izgubi trag i ne zna se dje je i nakon 30 dana onda vracaju dio para ili sve pare.
Ukoliko samo kasni kao sto se svima nama do sada desava onda je u pitanju "izvinjenje" u vidu 2e kredita za sledecu kupovinu.
Ovaj pun povrat se mislis iskljucivo na one slucajeve kada se posiljka izgubi, kontejner padne u vodu i sl. Znaci ni traga ni glasa o posiljci mjesec dana.
Ako pak samo kasni, zna se dje je i zna se da ce uskoro stici... onda ide 2e kredita.
Do Not Disturb.
Inace imam cak 4 posiljke na carini... prva jos od 20-og decembra, ostale kasnije dolazile.
Pakao.
![]()
Do Not Disturb.
Evo su ovi iz kurirske sluzbe samo promijenili status iako vjerujem da se nije nista promijenilo, cisto da izbjegnu penale.
Ako je stvarno sad proslo carinu, onda cemo vidjet' jesu li naplatili famozni PDV.
Javljam.
Do Not Disturb.
Meni su poslali 2e i ako hocu da pokrenem proceduru za kompletan refund.
A strpite se par dana, jer su praznici i sve je sporije. Ako svi budete trazili refund istog momenta, pa oni ce brzo da uvedu shipping ili podignu minimum. Ili da salju samo preko DHL-a kao Ali
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
I meni sad nude 'full refund' za posiljku koja je preko 15 dana na nasoj nesposobnoj carini...
Sad kad krenu sa povratom novca samo je pitanje vremena kad ce TEMU da uvede postarinu za nas ili u potpunosti odustane kao promasena zemlja za bilo kakvo poslovanje.
Do Not Disturb.
Sanse nema da je to na carinu 15 dana, no oni lupaju statuse, isto kao oni sa aliexpressa sto su nidje veze
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Trenutno je najbolja Slovak post, kad oni preuzmu pošiljku stiže u roku od par dana. Međutim za razliku od kurirskih službi ne donose na adresu već je bace u neku random poštu u gradu i pošalju ti poruku da dođeš po paket.
Navedite tacan broj najblize poste, a ne 81000… pa ce onda doci makar do te poste. Iako bi postar svakako trebao da dostavi na adresu.
https://www.postacg.me/centar-za-kor...je-poslovnica/
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ugrabih neki gimbal, vidim dobar po yt, za 2.48e
Jedno pitanje , da li je moguce poruciti sa Temu bez kartice? Koju karticu za placanje preko interneta je najbolje uzeti?
Visa ili Master koju dodas u Apple/Google pay i tako platis na Temu. Kod Hipotekarne Banke to kosta 1.2 racun +0.88 mjesecno za master premium karticu. To mozes da ustedis kupovinom u Voli marketima dobijas 3% popusta. Ne znam da li neka banka kod nas ima racun i karticu “bez odrzavanja”
Last edited by Sale; 09-01-25 at 11:18.
Hvala
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks