Ista stvar. Poručeno 27og stiglo danas. Mada jedan paket. Drugi ne još uvijek. Mada nisu u isto vrijeme ni poslata.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Iznenadih se danas kad mi stiže pošiljka sa Temua, narucena 27.11. Mislio sam bit će gužva zbog praznika njihovih pa neće do nove god.
Sent from my 2201123G using Tapatalk
Ista stvar. Poručeno 27og stiglo danas. Mada jedan paket. Drugi ne još uvijek. Mada nisu u isto vrijeme ni poslata.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Nema pravila, ja imam dvije pošiljke od 25-og novembra, još uvjek mi nije stiglo a od prije dva dana je u statusu "out for delivery".
Shipment delivered a paketa nidje,nije me niko kontaktirao...?
Sent from my SM-S918U using Tapatalk
E u tome je kvaka što nije tu.
Evo lokacija:
https://maps.app.goo.gl/Kk2hp8hwjznvMsE98
To gdje si ti obilježio su brojevi 2 i 4, pa bi svako pomislio da je 2a ili iza zgrade ili u suteren ili slično. U zgradu iza su već 4a i 4b i svako bi se zbunio. A brojevi 2a i 2b nisu daleko ali je nelogična numeracija u odnosu na ostale u blizini.
Inače, Mail boxes se zove firma koju M-one angažuje za izdavanje pošiljki.
Last edited by ctrl+alt+delete; 14-12-24 at 22:40.
If you could reason with religious people, there would be no religious people
Jel imao ko iskustva sa penalima iz M One dostave? Ne vrše dostavu za Sutomore nego mi traže da idem za pošiljku u Bar. Radije bih da se vrati stvar za Kinu nego da ja idem za nju.
Sprdnja.. bog zna dje je pošiljka, u PV nidje boxa nema
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
To logistika M One treba da zna. To im je POSAO. Zovi ih na taj broj
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Nisam ni ja znao da Bar ima "box" dok mi nisu poslali poruku sa lokacijom.
Vjerujem da u svakom gradu imaju bar po jedno mjesto za dostavljanje.
Svi se slazemo da ne bi trebalo tako da bude i da bi obaveza trebala da im bude da dostavljaju na vrata, na adresi na koju je i narucena posiljka ali ako biram izmedju toga da posiljku ostave u "boksu" koji mi je na 800m od stana (ili 200m od posla) dan nakon preuzimanja i toga da cekam da mi na vrata donesu poslije nedelju i vise dana... uvijek cu birat' prvu opciju.
--------------------------
Do Not Disturb.
Evo mi dvije posiljke sa Alija,sa ovim novim tracking brojem ECSC stoje nedje od 03.12 kod nas u CG. Koliko je prosjek cekanja,zna li iko? Sprdnja da se ne moze sortirati i poslati evo 12 dana....
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Inače sam dobio informaciju od Temu podrške da dostavljač treba da donese na adresu pošiljku, nego nas majmunišu dostavljači.
Dva kruga podrške je AI, tek za treću osobu sa kojom sam pričao bi se moglo reći da ljudski razumije poruke.
Pa niko ne spori da treba da se dostavi na kucnu adresu, zato je i pises pri narucivanju.
Ali znamo koliko hiljada paketa stigne u ovu malu Crnu Goru koja ima jako ogranicene kapaciteta (kako sa brojem tako i sa znanjem i voljom) da odrade to sto treba da se radi.
Ja u klin, ti u plocu al' dobro, ne bih te vise zadrzavao. Srecno sa nepotrebnim inatom!
Do Not Disturb.
Nije moj i tvoj problem kapacitet privatne firme MOne, nego njihov. Njihovo je da donesu. Naše je da se žalimo Temu-u na njih ako ne rade posao.
Prvo, moraju dostaviti na adresu jer im pucaju penali.
U Nikšiću su angažovali još ljudi ne bi li pukli penale na 30 dana, meni su donijeli jedan 29ti dan, kaže da im je rečeno da moraju taj dan pakete dostavit.
Šta se dešava u praksi pa neki kasnije proručeni stignu prije od onih koji su ranije poručeni, jednostavno paketi bivaju zatrpani. Stigne kamion, istovari pakete, kuriri ne pokupe sve jer ne mogu, dodje drugi kamnio i zatrpa te stare pakete novim paketima. Na stiže se jednostavno. Teško je naći ljude jer baš treba neko od povjerenja.
Kuriri uzimaju euro po isporučenom paketu, gorivo im se ne računa, zato i uzimaju reon neki da bi im se isplatilo.
NTC valjda odustaje od svega.
Ja ostavio adresu od firme jer sam racunao da su vece sanse da mi dostave paket u intervalu od 08-16h nego kasnije, ali juce (nedelja) me coek zvao u 19h za isporuku, rekoh mu da sam ja doma na drugoj adresi i donese mi bez pogovora, respect.
Last edited by BiTrAtE; 16-12-24 at 10:05.
Mene su jednu noc zvali u 22:15, ali ono ljubazni i izvinjavaju se sto zovu u to doba, 2 momka i to neki nebrendirani auto privatni, vjv angazuju ljude honorarno da im rade dostavu na ucinak…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stize sad poslijlka narucena 24.11
Kakva su iskustva sa ovim novim tracking brojevima?
p.s. Evo meni, ako je vjerovati app, jutros zavrsilo carinu. 11. dan. Sad kad ko distavi.
Stara prica, ESC.
Pazi sad ovamo. Poručim ja 12 artikala odjednom od kojih je jedan 24 eura i ovo ostalo nešto sitno, nakupi se tu 51 €.
I stigne sve, ali ova stvar od 24 € stigne pogrešna.
Ja prijavim za refund, pošaljem slike, i što će da ti bude - vrate oni meni ful iznos od 51 €. Kao da sam tražio refund za sve, a ne samo ovu stvar od 24 €. Pi
Danas oko 16h me zovu da je stigla porudžbina, preuzmem sve uredno i pitam ima li možda još jedna i kažu mi to je to... Oko 19h grugi lik zove da mi dostavi drugu pošiljku sa Temua... Lagano su stajale nedje u hangaru fok nisam došao na red
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Kakve su sisice na Temu... Onaj kredit back kupon iskoristih kod poslednje kupovine, i to je 14-15 e kredita.
ALI, SVAKI DAN DA SE CLAIM 1.25. I to ne iskace podsjetnik, no se mora ici rucno na taj kupon, traziti u listi ostalih nebitnih kupona, pa ulaskom claim.
I tako 11 dana. Zaboravis ili ne znas, nista od kredita s kojim smarase.
A sinoc mi 200e kupon preko tocka, i jos 70 dodadose.
Valjda sat vremena imas da kupis nesto za aktivaciju toga.
Izadjoh.
Sto sam trosio, trosio sam. Te pecke fore u Burkinu Faso.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks