Ja jos nisam bio po moju ali dako danas stignem.
--------------------------
Do Not Disturb.
27.04 poručio, danas me zove kurir da mi uruči paket, baš su brzi postali, ovo je odlično.
Da ne ureknem(o)... TEMU je definitivno mnogo bolji nego sto sam makar ja ocekivao.
Ima (skoro) svega, cijene su jako povoljne a uz to uvijek neki popusti i cuda, stize relativno brzo, relativno se lako dolazi do stvari, ne placa se nista pri preuzimanju i sl.
Kapiram da se druge platforme koriste iskljucivo za stvari kojih nema na TEMU jer ne vidim poentu cekat' znatno duze i placat' znatno vise za iste stvari...
Do Not Disturb.
Ja sam zadovoljan sa TEMU-om do sad za sve sto je bilo lose uredno dobijao refund (i to nisam morao da saljem nazad tu stvar), brza dostava i bas veliki izbor i koliko primjecujem iz dana u dan sve vise i vise novih artikala. Ovu zadnju porudzbu sam malo duze cekao, skoro mjesec dana, ali mislim da je to zbog toga sto je sve islo u jedan paket a bilo je nekih 10-ak stvari pa pretpostavljam da je to u pitanju. Mada nasa carina je tu kocila najvise koliko vidim. Sve u svemu odlicna stvar.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjda ce me zvat sjutra.
Shipping details
Available for Pickup
NEW
Waiting at the package shop
Bar;85000
May 8, 2025
Loading into a liner vehicle
Podgorica;81000
May 8, 2025,
Package *****d up
Podgorica;81000
May 8, 2025
In the distribution center
May 6, 2025, 16:58
Last edited by flyeagle; 08-05-25 at 20:56.
Ima li ko sto odje da predlozi da se uzme.Ili samo se pise stiglo za 5-10-15 status ovaj , status onaj...
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Za Barane...
M-one paketi se vise ne preuzimaju u onom kiosku sa 'unutrasnje' strane vec tacno iza, u malom 'lokalu' u kojem su samo paketi...
I radno vrijeme je krace, rade do 15h a ne do 20-21h koliko radi kiosk.
Do Not Disturb.
Last edited by zeks; 09-05-25 at 09:22.
Always,forever and beyond ...
Probah paketomat u PG, sve pohvale za ovaj vid preuzimanja.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ja na Eco na Stari. Odlična stvar. Imaš 2 dana da preuzmeš, pa kad stigneš
i dalje me ne zove niko
long island bulldog rescue
Dobro je ljudi .Kao da koga zanimaju statusi vase posiljke i kad Vam je stiglo.
Nema jedne korisne info unazad 200postova.
Sent from my Pixel 8 using Tapatalk
Koliko im treba dana da otpreme posiljku?
Obicno dan/dva iako zavisi sto smatras pod "otpremanjem"... da li kad je oni posalju ili kad napusti zemlju.
A evo meni posljednja ima neki 'los' start jer sam jos 5-og narucio/platio, 7-og su je tek spakovali, 9-og je navodno stigla do aerodroma i evo jos ceka let a proslo je preko nedelju dana od narudzbe. Obicno je to bilo brze kad je u pitanju otpremanje i napustanje zemlje/aerodroma.
Do Not Disturb.
Roba naručena 17. aprila, na našu carinu bila 03. maja.
Kurir NTC-a me zove u petak 09. maja poslije 20h i kazem mu da nisam na adresi, moze li u ponedeljak da se čujemo, moze.
Kako me vise nisu zvali, danas ja njih pitam koji je status, kaže morali su da vrate pošiljku nazad jer su takve instrukcije sa TEMU-a. Da ne vjeruje covjek
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Ja mislim da ta prica veze nema i da ce takvim 'poslovanjem' NTC ponovo ispast' iz igre, ovog puta nadam se trajno jer su najgori od ovih "domacih" kurirskih sluzbi.
Ja znam da sam u Baru sa M-one podizao paket i par dana nakon dolaska jer nisam bio tu niti imao koga da preuzme. Ne volim to da radim jer znam da su oni ogranicenog prostora i pravim njima problem, TEMU ne zahtijeva nikakvo slanje nazad posiljke tako da sam prilicno siguran da je to prazna prica od strane NTC-a.
Sa druge strane si ti definitivno trebao odma u ponedeljak popodne ili najkasnije u utorak da zoves ili odes licno.. Ne kazem da je tvoja greska ali kad su u pitanju neki neozbiljni i neprofesionalni ljudi poput onih iz NTC-a onda treba pritiskat' sto vise i sto prije da se ne bi desavale ovakve gluposti... Info za drugi put, i za ostale.
Do Not Disturb.
A nije mi ni palo na pamet da treba, do sad mi je mali milion pošiljki stiglo sto preko pošte, ups, dhl, m-one... nikad problem imao nisam. Nazovu, pokupim, ako nisam tu zovu drugi dan...
Sad imam jos 3-4 pošiljke koje stižu preko ntc i koje ce vjerovatno biti tu iduće nedelje, a ja na odmor. I sve ce da vrate nazad?
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Siguran sam da mozes da nadjes nekog ko ce to da preuzme za tebe.
Koliko ja znam, kod svih je dovoljna da se pokaze poruka sa potvrdom da je stiglo i to je to.
Nisam siguran koliko je to sigurno/bezbjedno ali eto.. tako su meni drugi preuzimali gro posiljki do sad.
U najgorem slucaju stupi u kontakt sa njima i objasni im da neces bit' tu i da ih sacuvaju kod sebe. Nije problem ako imaju i najmanju volju da ucine.
Ali i dalje vjerujem da je najlakse i najbolje da neko preuzme to u tvoje ime.
Do Not Disturb.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks