Ja cjeli zivot sanjam kako odlazim niz rijeku
Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad
Da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
ima li neko iskustva sa Sheinom?
Ja cjeli zivot sanjam kako odlazim niz rijeku
Starim parobrodom koji vozi skitnice na zapad
Da nosim jednu davnu, nikad prežaljenu ljubav
Tanku dugačku cigaru i par mamuza od zlata
Čuh da su neki dostavljaci ostavili notifikaciju u aplikaciju, uzeli pakete za sebe i ćao. Pokrali to što su imali u kola. Muka neka tamo vele
Evo jedna kratka retrospektiva u ova 2-3 mjeseca sa moje strane.
Prva posiljka stigla u roku od 15-ak dana, kurir dostavio ispred zgrade.
Druga posiljka stigla poslije 20-ak dana, kurira sam morao da jurim na par kilometara od grada. (dostavljeno nekim starim Audi-jem, privatno vozilo)
Trecu posiljku sam cekao skoro mjesec dana a stigla mi je poruka da je kurir na nekom parkingu i da imam 2 sata da dodjem da je pokupim (postavih 'screenshot' 2 strane unazad). Dostavljeno nekim starim Polo-m, privatno vozilo.
Ova posljednja je bila oznacena da je stigla za tacno mjesec dana kako kuririma ne bi pucali penali a meni TEMU vracao 2 eura. Zapravo jos nije ni kod mene al' je danas stigla poruka da se posiljka nalazi u nekom kiosku na setalistu. Otisao sam tamo gdje je bilo par desetina ljudi koji su cekali u redu a ovi iz "kioska" (to je vise kao neka mala prodavnica) kopali pakete sa gomile gdje je bilo na stotine paketa. Poslije duzeg trazenja nisu mogli da nadju moju pa sam morao da ostavim broj pa ce mi oni javit' kad je nadju. Jos se nisu javili.
Sve u svemu... sve se duze ceka, sve vise co'ek mora da se cima da bi dosao do paketa.
--------------------------
Do Not Disturb.
Onamo pored Pasarele, vidjeces veliku guzvu kad god odes
M-one. https://maps.app.goo.gl/jhJCj8Th13W1ysEz6
Ovo ako je Bar u pitanju, ako je PG onda ne znam stvarno
Last edited by Fidel Castro; Yesterday at 19:18.
Do Not Disturb.
Ja sam bio danas da preuzmem paket i poslije 15-20 minuta samo se okrenuh i kuci. Vidjeh da cu izgubit sat vremena minimum.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks