Temu je za neke stvari puno lakši za pretragu, ako ti treba konkretna stvar na Aliju... uf. Lažne cijene, niska cijena a visok shipping, u pretrazi jedno a kad klikneš potpuno drugo... Na Temu možeš da se zezneš i preplatiš jer ima milion opcija za istu stvar i jako je bitno znati koliko nešto vrijedi prije nego klikneš Buy... Sinoć sam obavio jednu porudžbinu, trebao mi je konverter sa optike na činčeve za zvuk sa TV boxa na zvučnike. Ovdje u Srbiji isti identičan proizvod 15tak evra kako god okreneš, a na Temu uz neku od forica sa popustima uzmem za 3.50. Dodao sam neke stvari koje sam imao na wishlisti da dopunim do minimalne porudžbine i to je to. Sad skoro su bile mehaničke tastature promo cijena na Temu, jako traženi povoljni modeli koji su na najvećim akcijama na Aliju 50-60 dolara minimum na Temu su bili 20-24 eura. Uzeo sam dva komada, stiglo, sve regularno, jedna meni jedna supruzi, plus sam dobio kredita dovoljno za čitavu jednu novu porudžbinu za nula eura, koja je isto stigla i sve ok.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Bookmarks