--------------------------
Do Not Disturb.
Evo zavrsene formule.
Stize bas brzo od ovog posta, znaci stiglo prije nedelju dana.
Prekljuce otvorih, sinoc zavrsih, dobro ispade.
Falila su mi dva dijela, ne znam kako, jer kad sam zavrsio imao sam visak djelova, al ta dva sto su mi trebala, nema ih nidje. Samo sam ih preskocio i bez njih, srecom nisu bili toliko krucijalni. Ili sam ih prije pogresno iskoristio, ko ce ga znat.
Velicina koliko i patika broj 44.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Stigao 911 sa AliExpressa. Uputstvo je full colour A4 formata.
https://a.aliexpress.com/_EGVxc1J
Sent from my SM-S916B using Tapatalk
Jedina razlika što na djeliće nema loga lega, odlična kopija po vrlo niskoj/prihvatljivoj cijeni
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Milo mi je sto je stiglo, nagovarao sam vas ko da su mi ti kinezi sto salju iz kuće
Preskocite uputstvo sto je stiglo, link do zavnicnog je dolje.
https://www.lego.com/en-us/service/b...6?locale=en-us
Za par dana ocekujemo slike
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Jeste li svi narucivali iz iste prodavnice i ako jeste ima li link?
Hvala unaprijed.
Sigurno nije pogresno ali je premalo, sto ces vidjet cim krenes da slazes, a i kad se presaltas na originalno moraces zumirat da vidis dje sto ide jer i kod originalnog moras zastat i dobro provjerit.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Ne znam, al ovo moje mi se cini veliko dosta, velicine kvota iz kladionice. Pogledacu...
Nema puno setova za ove pare, i to što ima su auta uglavnom.
Koliko sam ja skontao ovo su direktne kopije LEGO-a tako da sam siguran da na netu mozes da nadjes instrukcije za njega i to mnogo detaljnije, u mnogo boljem kvalitetu.
Samo ako se moze povezat' model sa njim.
Ako nisam sto krivo razumio.
(moracemo neku LEGO temu otvorit')
Do Not Disturb.
Sklopljen, međutim pored naljepnica nedostaju mi i dva ova dijela pa ako je kome ostalo viška neka javi.
Masa ljudi na Ali reviews piše da im fali dva dijela
Послато са Mi Pad 6 помоћу Тапатока
Those about to rock, we salute you!
Realno vrijedi svake pare. Original set ne 180 dolara. Ovaj ne da nije 15 puta gori ne vjeruj mi nikakve razlike u odnosu na pravi Lego ne vidim. Fale dva dijela koja ne utiču mnogo na čvrstinu ali ću ih svakako naručiti sa eBay-a.
Standardno je to, da fali po koji dio, i na pravi lego se desava a ne ovima, a npr ovo sto je kolega postavio je stadardni dio za svaki autic i slicno, ja sam imao cio asortiman tih stadardnih djelova kad po koji prifali.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks