Preporucih prije koji mjesec na drugoj temi - kasika kokosovog ulja i sipa se soda bikarbona, izmjesa se dok se ne zgusne (postane praskasto) i nanese malo (istopi se ulje na kozi a soda ostane)
Nijedan stik se ne mere ni primac ovome.
Slazem se da su stikovi najbolji ali x majica i kosulja sam bacio zbog njih.
Znaci sa Biothermom nema tih problema? Koji konkretno, vidim da ih ima vise i dje ih ima?
Ja sam bas bolesnik oko toga, prije posla tusiranje, neki dezodorans bez jakog mirisa, parfem... i opet ako je dosta posla, stres i sl, pri kraju dana se osjetim ispod pazuha i ispizdim. Stikovi su najbolji.
Sampon koristim Nerilex protiv opadanja kose iako mi je kosa odlicna ne znam da li pomaze oko opadanja kose obzirom da kosta 2-3e, ali koristim ga 15 godina, trunke peruti ni nista.
Zubi - konac i obicni kolgejt
Sto se kupke tice, nedje sam uzeo neku sa morskom soli, kao neke grumuljice i super mi je bila... mozda Palmolive, ali je ne nalazim u zadnje vrijeme pa uzmem Felce zelenu
Last edited by 357; 04-09-24 at 20:51.
Preporucih prije koji mjesec na drugoj temi - kasika kokosovog ulja i sipa se soda bikarbona, izmjesa se dok se ne zgusne (postane praskasto) i nanese malo (istopi se ulje na kozi a soda ostane)
Nijedan stik se ne mere ni primac ovome.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Asortiman za feel good
Sent from my iPhone using Tapatalk
a intimne nista?
nothing comes from violence and nothing ever could
Dje se ima taj Biotherm uzet? Do sad koristio Niveu za stik, dezadorans i kupke/šampone.
U DM uzeh Baleu 4 in 1 (inače praktikujem da ne koristim pojedinačno, dusa mi je iskreno...) odlična bješe, ja ne znam je li euro ipo bila, nisam mogao vjerovat Idući put kad budem u BG/Bosnu, punu kesu ću da uzmem, ili ovdje kod preprodavaca ako nađem... Kažem odlična jer sam osjetljiv na recimo Palmolive kupke, iritira mi kožu (svrab) a ova em fino miriše em koža bješe fino hidrirana.
Za sada koristim ovu, odlična
Last edited by BiTrAtE; 04-09-24 at 21:30.
Biotherm vam je ovuda po 25e
Najbolje uzimati na aerodrome, imaju redovno akcije 3 komada 50e
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kupka je Frosch, a evo ostalo:
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
Nema niko vise sampon od koprive? Kako smo se modernizovali.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Imam dva setabkoja koristim godinama.
Set 1
Set 2
Brijanje
Za lice
Zubi
Last edited by Bugi; 04-09-24 at 21:50.
@kaemSe Stik 25e?!
Neka fala brate, nisu mi žlijezde tako senzitivne, radi me i ova Nivea od 3e kako treba
Poskupljao brate
Znaci sad definitivno se isplati na aerodrome
https://barkodshop.me/biotherm-men-d...ezodorans.html
Никад нијесам вала био шкрт с парама али би ми кроз главу требала фурати јака промаја да дам 30€ за штик.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Ja imam ogromnih problema sa zlijezdama ispod pazuha. Na obje strane po 12 šavova.
Nikad vala nisam imao problema sa mirisom (citaj smradom), ali zato znojenje precerano. Sto se veli lokvanj vazda.
Od kad koristim Biotherm nikad kapi jedne, na robu ne ostavlja nista, zdravstvenih problema nikad.
Gladovao bi ali bi ga kupovao.
A sta znam, ni ja vala
Ali sam se uvjerio da je najbolja moguca stvar na svijet
Kazem uzimam na aerodrome, 50e za 3 komada je potpuno ok cijena vjerujte mi
Probajte nedje, nek vam kupe za rodjendan, navuce te se
A to sad dodje otprilike cetiri prosjecne cijedjene pomoranze ili skoro cijeli dan iznejmljene lezaljke
Zavrsava mi posa ovaj od 3e, za ostalih 25e kupim do spanije kartu
Ja imam osjetljivu kozu, stalno neke probleme, pa kao kupku koristim uljanu laroche
Sto se tice kose, stika i paste, nisam previse izbirljiv...a trudim se da mjenjam svaku kupovinu, nesto sam tako navikao
Sent from my SM-F956B using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ođe normalnoga nema
Ovaj mi ne ostavlja nikakve tragove.. Znaju da ga dignu i preko 4e ali se obicno lako nalaze na nekim akcijama i cudima oko 3e (bio je do nedavno i ispod toga u Cosmetics, sad je malo preko)
Za sapun su me ubijedili da ovaj ne isusuje kozu pa trenutno njega koristim... Zasto ni sam ne znam jer nisam ni imao problema sa suvom kozom
Kupka/sampon sto god... mijenjam vazda, isti mi je dja'o sto god.. Obicno uzmem neki od koprive i sl. Sad trenutno od argana.. sve su to ista hemijska g0vna.
Pastu za zube isto koju god.. Povremeno uzmem onu skuplju za desni ali obicno koju prvu do'vatim sa rafa.
To je to ja mislim.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks