Momci, što koristite od kupki, šampona, stikova, pasta za zube itd...
Ja sam se iskreno zalijepio za ovaj stik, nevjerovatno mi se sviđa, u ideu sam ga platio na akciju 3e
KOME ZINE, TAJ POGINE
Sapun za kupanje koristim kad se tusiram.
Nista kupke, samponi, stikovi, dezodoransi. Cak ni parfeme vise ne koristim...ljeti kupanje u more nakon posla pa tusiranje i top.
Bi li možda okačio veću rezoluciju fotografije da vidim koji su ovo tačno proizvodi ukoliko bi ih uočio neđe da vidim kakvog su mirisa i eventualno ako bi mi se sviđelo da uzmem
Čitao sam o tome da su ljudi dosta poboljšali ko ima probleme sa kožom na taj način higijene, nije da nije tačno, a koji sapun?
KOME ZINE, TAJ POGINE
Ja bih, no otkako sam promijenio tel ne daje mi tapatalk mogucnost da kacim slike kao ranije, samo kao atačment
Sent from my SM-A556E using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Babe roll-on, ove jeftine varijante su smece.
Matrix shampon(nema ga kod nas)
Vichy plavi
Послато са 22101316G помоћу Тапатока
Znam da se otvorio DM u Nikšić, možda tamo ima? Imaju instagram, i znam da ima svega i svačega čega nije bilo do sad kod nas kao npr Balea (svijetlo plava mi se sviđa kako miriše i koristio sam je prije kad sam imao priliku da uzmem u srb) https://www.instagram.com/dm.crnagora/
KOME ZINE, TAJ POGINE
Nemoguće je da ne tukneš bar malo na 40 stepeni. Što je opet tvoj izbor.
Sjećam se jednog kolege, kancelarijski posao, zdrav život, ništa stikovi, dezodoransi, parfemi bla bla. Neki prirodni stikovi i čuda. Otvaranje glave svako malo kako to ne valja itd. E kad su ga bačili na gradilište, 9 spratova, gore dolje po cijeli dan, nije se razdvajao od stika
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne mogu ni ja stik, ostaju fleke tvrde. Samo dezodorans Dove, nije ni Nivea losa neka sto sam dobio na poklon u set.
Najgore iskustvo sam imao sa Cartier stikom, pjenio je ljeti ko sapun da sam mazao.
Za kupanje Dove sapun fresh ili neku Old spice ili Dove kupku, kako mi koji dan dodje.
Kupke Adidas su bile nenadjebive ali ih nema nidje odavno.
Posle brijanja Nivea soft krema, nikad nista sa alkoholom.
Sent from my phone
Last edited by nikolaf7; 03-09-24 at 23:34.
Smrdite kao talibani bez stika vjerujte mi
batalite te stiv dzobs fore i otvorite se za biotherm i nema fleka na majce i nema ape
Dobro evo necemo se raspravljati ali se nakon posla uopste ne znojim. Toga bude previse u smjeni i nekako se i te vode popije dosta a znoj kao znoj se ne osjeca nego bakterije koje su na kozi. Naravno sve zavisi koliko je tijelo zaprljano toksinima i koliko zdrav zivot se vodi.
Sa stikovima i dezodoransima bih se samo usmrdio i pogorsao situaciju.
Ovako, nije da mirisem (mozda mrvicu nakon tusiranja i to na sapune) ali definitivno nema neprijatnih mirisa...neutralno.
Ma bre zezam se malo. Super ako je tako.
super kad vam sapun ne isusuje kozu
nothing comes from violence and nothing ever could
Ovaj je sa maslinovim uljem pa ne isusuje.
Felce azzura kupka a kako se covjek ceše posle nje
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Nesti Dante <3 ali su postali baš skupi, ako neko zna đe su najjeftiniji neka viče.
Kod forumasa aresmd sto prodaje opremu za brijanje.
Što se tiče proizvoda za ličnu higijenu koristim BIOBAZA proizvode jer su na prirodnoj bazi. Kod nas ne znam da li ih ima jer sam ih kupovao u DM. Od njih koristim roll on, stik, 2u1 shower gel i šampon, JAJOPER-tako se zove gel za intimnu njegu/higijenu, imaju i after shave koji ne koristim jer imam bradu, imaju i hidratantnu kremu za lice i tijelo. Meni su se pokazali vrhunski.
https://www.biobaza.eu/index.php/en/men ovo je link da pogledate što imaju u toj liniji za muškarce.
Felce kupka. Biotherm stik. Za kosu Afrodita od bijelog luka. Za zube Paradontax.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja sam volio marseillais kupke medjutim su to ocigledno prestali da uvoze... Ako ko zna gdje ih ima neka javi.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks