Posle par dana korištenja 16pro modela, sve sam mogao očekivati, da je baterija ovako dobra, to nisam. Lagano, ali prelagano izdrži dan. 08-22h intenzivnog korištenja. 70% 4-5g ostalo vrijeme wi fi.
Jer nismo Eu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Posle par dana korištenja 16pro modela, sve sam mogao očekivati, da je baterija ovako dobra, to nisam. Lagano, ali prelagano izdrži dan. 08-22h intenzivnog korištenja. 70% 4-5g ostalo vrijeme wi fi.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Juce kupih airpods 4 (anc) u telekom, ja ih otpakovao i sad vidim garancija do 14.10.2025. kao jos 18 dana za applecare.
Napravih sam preko njihovog sajta, nisam nista morao da slikavam i dokazujem. Ulogovao se i ukucao tacan datum od juce i odmah se promijenilo.
30 eura za dvije godine applecare+ razmisljam se iako vjerovatno nema potrebe.
Koliko su slusalice?
ja sam uzeo 16 pro i povremeno imam frame dropove i telefon zna da zasteka. Bolje mi je radio prethodni 13 pro max
Nisam obraćao pažnju do prije 2 dana...Ali signal za mrežu je slab...uglavnom ima samo 2 crtice od 4....sinoć nema mobilnog interneta, tj ima ali E samo, 3-4 ili 5g ni na vidiku. Sve to se dešava u naselju gdje nikad sa ni jednim android om nisam imao problem.
Za iPhone 4 je problem bio nacin na koji se drzi telefon. Ne znam vazi li i dalje to.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Za četvorku je ovo pomagalo
Poslato sa pisaće mašine S24 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Sta rekosmo za ove watch-eve, ultra 2 je gps+cellular i jasno da operateri jos ne podrzavaju dvije kartice za jedan broj, ali…moze li normalno esim (posebni broj)
recimo neko ko ima dva broja.
Last edited by Zhuangzi; 30-01-25 at 16:39.
A što ne bi moglo?
Tako je i zamišljen da se koristi.
Za sad ne moze ni jedan broj jer ga nasi operateri ne podrzavaju , ali kad bude podrzano moce da se seruje broj sa telefina ili drugi broj
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
750€ je 16e od 128GB kod nas. 600$ mu je cijena u US…
Ne razumijem zašto bi iko kupio taj iphone pored iphone-a 15.
iPhone 16e vs iPhone 15: Everything you need to know
Both the iPhone 15 and the iPhone 16e have access to iOS 18, but there's little doubt that the 16e has the advantage here thanks to Apple Intelligence.For reference, the iPhone 15 lacked the RAM that was reportedly needed to make use of Apple Intelligence. Meanwhile, Apple has confirmed that the iPhone 16e will have access to all the Apple Intelligence features seen in modern iPhones. That includes features like Genmoji, Writing Tools and the new and Improved Siri to name a few.
The reality is that you are paying for Apple Intelligence when you buy the iPhone 16e, as it is the biggest difference between the two.
4 korisnika u CG koristi Apple Inteligence i ove kerefeke.
Nešto mi govori da Apple nije imao na umu CG, kad je smišljao ove kerefeke
Pa ja i napisah da trenutno nije moguca ni jedna varijanta ali kad puste u rad bice moguce i nov broj a i sherovan broj.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
16e u Telekom 1000€. Bjezi.
Dobro ga je Marcus oprao
812 na 24 rate, 900 u slobodnoj prodaji. Pljacka.
Promasaj … bolje da su ostavili Mini seriju nego E sto su izbacili. Telefon koji nije ni manji ni jeftiniji drasticno u odnosu na klasican 16 a ima ekran od modela 14 i jednu kameru …
Ljudi, zna li neko možda način da se blokiraju/maknu ove reklame, 97% koristim Safari kao pretraživaču, i kad uđem u forum, treba mi 2 min da pogasim reklame i budalaštine pa onda mogu da se vratim aktivnostima na forum..poluđe me to....aj kad gledam film on line, pogasim brdo reklama, krene film i to je to...ođe svako malo pa reklama....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks