Kod nas će bit ×2 cijene
Je li realno da ono što koristimo svaki čas (čitaj ekran) ne može da ide na makar 90hz ako ne i na 120hz.
Zašto?
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Pa nece valjda vanila da ima sve.
dobro su se sjetili napokon da izbace 128gb model i da im je startni 256gb. Meni je zavrsavao i 128gb posao bez problema ali u danasnje vrijeme dje su ti memoriski cipovi makar dzabe ne vidim poentu ne pojacati . Mada sa druge strane je razumljivo jer im vj vecina korisnika placa icloud usled nedostatka memorije a i naplate dodatno skuplje jace modele
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nisu izbacili 128,16 Pro ide od 128 do 1Tb
16 Pro i Pro Max kreću sa 256
Samo Pro Max kreće sa 256GB što i nije novina jer je i 15 Pro Max bio sa 256GB kao startni.
U SAD PM 256 1200 americkih plus PDV.
15pro/256gb je bila 65e rata u telekom. Ne ocekujem da ce biti veca cijena, ako bude i ukupna ce bit neznatno. I dalje smatram da se prodajom telefona prethodne generacije ako je kao nov, moze isplatiti 60% novog, sto je za mene odlican posao.
U Njemačkoj, iPhone 16 ima početnu cijenu od 949 eura, iPhone 16 Plus košta 1.099 eura, iPhone 16 Pro košta 1.199 eura, dok iPhone 16 Pro Max ima cijenu od 1.449 eura.
nothing comes from violence and nothing ever could
2024, telefon od 1000€ i dalje 60Hz ekran, i dalje 128GB i dalje praistorijski USB 2.0. Inovativno, nema sta…
Može li neko da napiše REALNO iskustvo sa trajanjem baterije na 15pro?
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
Meni izgura u 90% slucajeva dan od 8h ujutro do 23-00h . Povezan mi je iwatch , bt, wifi , gps i ostala chuda nikad ne gasim , uglavnom koristim 4g sem kuci kad sam koristim wifi. Dvije kartice esim i sim …
Evo neki prosjek punjenja i koristenja tel.
Ps. Ranije mi je dosta bolje trajala ali kako je koji update softwera stizao tako se sigurno za 10% smanjilo trajanje baterije a bh mi je na 100%
Sent from my iPhone using Tapatalk
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Što bi značilo da bi trebalo da izdrži dan, od 9 ujutro do 9 uveče, a da se ne tresu gaće kad će se izgasiti
Pale su cijene , i još će vrlo brzo, kad krene prodaja Iphone 16, tako da ću i ja preći sa Androida na Iph 15pro , da probam kako to sve izgleda. Realno nisam zahtjevan korisnik, bitno mi je da ne krepa baterija u 16h, i da se ne patim sa dometom i signalom.....
I onaj 15pro tako leži u ruci, da je to nevjerovatno.
Ima li razlike u Iphonu kupljenom od ne autorizovanog prodavca i npr tehnomaxa i icentra? Razlika u cijeni je oko 100tinjak eura.
Ne prekidaj Zenu Dok Cuti
15 PM drzi od 8AM do 1AM, i ostaje 25-30%.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks