Covjek je covjeku vuk
Za orlove i to,vukove itd never majnd no čovjek je ipak poligamno biće.Čista biologija od koje može da bježi ali da utekne ne može.
E sad što mu je sistem nametnuo monogamiju kroz neke tu sociološke i ostale aspekte ne mijenja činjenicu da jes poligamno biće.
Mislim,aj miiiin sve ostalo je bulšit.
Last edited by Bluemoon; 04-04-25 at 22:28.
No pasaran!
Covjek je covjeku vuk
S obzirom da se za upražnjavanje te povremene fizičke potrebe muškarca podrazumijeva dobrovoljan pristanak druge ženske osobe,kako se tumači njen postupak?
Kao zadovoljenje njene fizičke potrebe ili nešto drugo?Ako je ovo prvo onda nema razlike između muškarca i žene.Znači i ona voli jednog ali potražnje su ponekad veće od ponude.
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Pa isto je i kod žena ne znam što bi bilo drugačije samo patrijarhat i pojava istog je sociološki jače uticao na to da nam se čini da nije tako.Jedino je razlika što kad je nešto nepotpuno bez emocija,bez neke srodnosti na višoj razini obično ispunjenje animalnog instikta.
No pasaran!
Muskarac potpuno nesvjesno vanbracnim izletima vodi borbu protiv raka prostate bukvalno se bori za zivot...
Zena zna da svakim odbijanjem su joj vece sanse da naslijedi penziju...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Pa nije ni da se sve udaju iz ljubavi, zapravo bih rekla i da većina ne
Sklepaju se tako reda radi, svako iz svojih različitih interesa i to je to
Sent from my SM-S23 using Tapatalk
Nešto mi sinu da ovu temu moderatori prebace tamo kod muškaraca, na Muški Kutak.
Ili je baš fora ovako? Eto, ne znam.
Najbolje da spoje ženski i muški kutak nešto ka' muško/ženski kutak.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Humanoidni kutak. Razlika bez. Horor m?![]()
Ne no gledanje na neku temu iz oba ugla s tim da su i varijante u ta oba ugla toliko raznolike nismo svi isti.Nema potrebe da se dijelimo na osnovu pola u iznošenju mišljenja nismo u crkvu.
No pasaran!
Ne znam sto ce na M kutku, jedino ako su oní.
Neka nam ga odje. Vidji kako je lijep.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako su što u ovaj svijet ljudi uspjeli izvrnut, to su Priroda i Zdravlje.
Priroda, e je sad doživljavaju da im je sva i u svemu na volju. A nije. Ima ona svoju volju. I poneki zakon svoj. I ne mari mnogo za naše.
Zdravlje, e se sad pretvorilo u teretane, suplemente, dijete, hranu, zeleniše, voća, povrća, zasićene i nezasićene masne kiseline, i zilion čuda takvih. A mnogo je toga tu još, i važnijeg. Osim zdravog Tijela, tu je i zdrav Duh. A zdrav duh i zdravu Želju ima, inače ga nema.
Najemotivnija čeljad koju sam u životu sreo su redom bila muškarci.
Najjača čeljad koju sam u životu sreo su redom bile žene.
Najbolji kuvar kojeg sam u životu sreo je muškarac. Najbolji vozač kojeg sam u životu sreo je žena.
Najveća kukavica, muškarac. Najhrabrije, najmoćnije čeljade ikad, žena.
Najbolji Čoek ikad, muškarac. Najgori čoek ikad, žena.
Najbolji Vođa ikad, muškarac. Najmanja Ovca i najveći Vuk ikad, žena.
A, kad bi uzeo svu tu čeljad i na gomilu sabrao, pa izvuko statistiku, stvari bi se drastično obrnule. Pa aj ti hajvane (sebi se obraćam) generalizuj sad nešto tu, ako se umiješ snać
Btw, ubijjeđen sam da je su čista prijateljstva između muškarca i žene anomalija, kako neko reče. Zbog onoga na vrhu navedenog.
A krstila me žena. Najbliži Čoek, drug, prijatelj, brat, sestra, majka, ćerka, glava, vrat, ramena, ruke, leđa, smijeh, suza, bliskost, ikad. I bar dvaes puta smo na isto mjesto zaspali, bez iđe ičega da se desi drugačijega. Što je ona za mene sve prošla i davala, i ja zbog nje, u priču ne bi stalo.
Ali smo prije toga, na začetku neđe svega, prošli i ono drugo i drugačije, lijepo bilo krenulo, i obostrano.
Ni danas, sa tries godina distance, ne umijem do kraja reć zašto tamo nismo i otišli.
Kontam, imala je momka tad, a meni to nešto nikad nikako nije išlo (naopako rođeno, naopako će i umrijet, Bogišić u mojoj lajv verziji), možda i zbog toga.
A nije zbog toga. No mi je prosto bila prevrijedna, da je samo na to svedem, i samo to od nje imam. I na kraj izgubim, kako je priroda. Jednako ko i ja njoj.
Pa zato i kontam da sva ova priča zapravo zavisi od jedne krajnje prozaične stvari, one koju ljudski rod ubjedljivo najteže od svega uči, i živi:
Uzdržavanja, suzdržavanja, vođenja sebe, i moći da bude sposoban da se odrekne nečeg svog, sopstvenog i željenog, da bi umio stvorit sa nekim mnogo više zajedničkog, i dijeljenog.
Što se tiče onoga- Jedan muškarac i Jedna žena, ili ipak drugačiji brojevi od toga...
I tu sam ubijeđen da Svi umijemo i prvo, i drugo.
Isto kao što znam da je onaj, koji prvo nije doživio, beskrajni siromah.
I pojma o životu nema![]()
Last edited by Buva+gacce; 06-07-25 at 09:03.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Lijep post sa malom zamjerkom đe mislim da čovjek nije konstanta uhvatljiva u prostoru i vremenu sklon je i promjenama na bolje ili na gore pa opet iznova.
Jedina istina na ovoj planeti je da čovjek na kraju krajeva ostane sam.Na kraju puta.Na kraju dana.Sam među milionima.
No pasaran!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks