Moze, u Opstini.
Ako mislis na username na forumu... ne moze.
Jel moze ikako ime da se promijeni?
Profil napravljen ima Boga oca
Moze, u Opstini.
Ako mislis na username na forumu... ne moze.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne zeza se ali pokušava bit vickast.
Sto, dobro ti je ovo pravo
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Tu es mon héro!
zavisi za koga glasaš
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Pretpostavljam da bi zelio da promijenis i mail adresu, iz istog razloga?
Do Not Disturb.
Super.Samo da neki nisu to ipak činjeli.
Na ovom forumu.Mensečini da jesu.Ne da mi se čini no kad pogledam arhivu - jesu.
Zamisli neko pravi dupli nalog po definiciji - to je očito neki oblik šizofrenije.To bi sjutra imalo u RL i lažne pasoše taj oblik svijesti.
Ako vi nije kako mrsko da počistite duple naloge,vaskrsle članove,imate IP adrese a ti si Admin na kraju krajeva i ovo za mijenjanje uSer neJma da ne može da se mijenja - apsolutno podržavam.
I onda neko ka ja recimo jedno vrijeme najebe od moglo bi se reći kolektivne paranoje.
Mislim da si @Fidel Castro skapira što šćedoh reć.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 19-08-24 at 23:48.
No pasaran!
Nisam rekao da tehnicki nije moguce ali na pitanje "da li mogu da promijenim username", odgovor je "ne".
Kome se odgovor ne svidja (sasvim legitimno), moze da se obrati administratorima/vlasnicima.
NHF.
Do Not Disturb.
Username i ne treba da se mijenja to je bulšit i to bazdi na ovo što sam rekla da neki članovi otvaraju duple naloge.
Bila sam i ja @Fidel Castro moderatorka nekad neđe,nebitno ja samo velim da pretresete duple naloge imate IP adrese možda ovo nije tema možda je predlog adminima/moderatorima.
No nebitno, nikome niste ni dužni na kraju krajeva kapiram da je forum čist volonterizam.Pa kad vidim ovakve likove tačno mi mrak na oči padne.
Otvorio boktemazo temu mogu li ime da promijenim.Nedomubog da sam mu ja adminka.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Bitno je da je glavni razlog promjene sto je profil napravljen prije "boga oca" (2018. godine).
Vjerujem da je onda moj, iz 2004. godine napravljen prije "boga pradjeda".
Prijatno, dovidjenja.
Last edited by Fidel Castro; 20-08-24 at 00:13.
Do Not Disturb.
otvoris novi profil i rijesis problem ... a ako pitas za tvoj i nema neku istoriju ili 20.000 postova pa da bi ti bio od nekog prevelikog znacaja . Te 27 postova sto imas , mozes za dan napravit sa novim profilom
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Mico zasto bi mijenjala nick na forumu? Koje bi ime željela ukoliko bi to bilo ipak dozvoljeno?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kuku da mi je viđet šta će se prodavati na oglasima...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Jel ti rajko sto dodje?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Dobar je rajko radili davno zajedno.... zamijeni on jedno pero sa drugim
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks