Page 5 of 5 FirstFirst 12345
Results 101 to 122 of 122

Thread: La Liga 2024/25

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Uključio sam se na posljednjih 20 minuta, jer Red Zone i Steelersi imaju prednost neđeljom veče tokom jeseni/zime pa da je ne znam kakav fudbal u pitanju i još su Steelersi odužili dobrano, a bolje da se nisam ni uključivao na Barcu.

Sve ste rekli, ekipa prije svega izgledala umorno i sumorno, bez ikakvog impulsa, i čini mi se da ni ljudski nisu šutnuli na gol ovo što sam gledao. Pedri katastrofalan kao nikad, nekoliko pogrešnih pasova i odluka, ne može loptu da podigne na centaršut, a ni ostali isto ništa, niko loptu ne umije da primi (Lewandowski naravno prvi), a ne što drugo da uradi.

Poslije pauze slijedi ubistven ritam igranja na svaka 3 dana, a ekipa već sad izgleda iscrpljeno, a sa niskim fondom sposobnih igrača pitanje je kako će to dalje izgledati.

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    522
    Thanked in
    314 Posts

Quote Originally Posted by To Madeira View Post
    Uključio sam se na posljednjih 20 minuta, jer Red Zone i Steelersi imaju prednost neđeljom veče tokom jeseni/zime pa da je ne znam kakav fudbal u pitanju i još su Steelersi odužili dobrano, a bolje da se nisam ni uključivao na Barcu.

Sve ste rekli, ekipa prije svega izgledala umorno i sumorno, bez ikakvog impulsa, i čini mi se da ni ljudski nisu šutnuli na gol ovo što sam gledao. Pedri katastrofalan kao nikad, nekoliko pogrešnih pasova i odluka, ne može loptu da podigne na centaršut, a ni ostali isto ništa, niko loptu ne umije da primi (Lewandowski naravno prvi), a ne što drugo da uradi.

Poslije pauze slijedi ubistven ritam igranja na svaka 3 dana, a ekipa već sad izgleda iscrpljeno, a sa niskim fondom sposobnih igrača pitanje je kako će to dalje izgledati.
    Nisi valjda i ti zaboravio prokleta gostovanja na Anoeti.

Nisam bio tu pa ne gledah, al vidim VAR grafika totalno omasila ovaj palac Levandovskog, nema sanse da je ovo od njega.

Slazem se za fond igraca + raspored, jbg, vidjecemo.

Sent from my Pixel 6a using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Nisi valjda i ti zaboravio prokleta gostovanja na Anoeti.

Nisam bio tu pa ne gledah, al vidim VAR grafika totalno omasila ovaj palac Levandovskog, nema sanse da je ovo od njega.

Slazem se za fond igraca + raspored, jbg, vidjecemo.

Nisam zaboravio, ali Xavi je tamo dva, ako ne i tri puta pobijedio i mislio sam da je dovoljno za egzorcizam. Možda nije bio toliko loš koliko mu pričaju, što znam.

Inače viđeh da je po prvi put Barca bila bez šuta u okvir gola od 2014. godine, a tako je i bilo ovo što sam ja gledao. Toliko o novoj, magičnoj Barci koja daje po 5 golova svima - ako su ti svi Young Boys, Zvezda i Valladolid, onda dobro.

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    522
    Thanked in
    314 Posts

Nisam zaboravio, ali Xavi je tamo dva, ako ne i tri puta pobijedio i mislio sam da je dovoljno za egzorcizam. Možda nije bio toliko loš koliko mu pričaju, što znam.

Inače viđeh da je po prvi put Barca bila bez šuta u okvir gola od 2014. godine, a tako je i bilo ovo što sam ja gledao. Toliko o novoj, magičnoj Barci koja daje po 5 golova svima - ako su ti svi Young Boys, Zvezda i Valladolid, onda dobro.
    Hahah nemam nista protiv Xavija, a Anoeta ce vazda bit prokleta ako je Barsa u nekom naletu.

A Real i Bajern? Ne pratim svaku utakmicu, al Barsa je zabavna ove godine, i to je za sad dosta posle mnogo mucenja od igre. Nisam fan Flicka, al dobra je atmosfera medju igracima, svidja mi se i kako vodi i prica, vidjecemo sto ce bit na kraju.

Ne mraci.

5. The Following User Says Thank You to efamouspg For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,706
    Thanks Thanks Received 
    991
    Thanked in
    594 Posts

Ma boli onih 0 4 na bernabeu...
    Velika serija za njima logicno je da padne energija posebno s djecom od 18 20 godina kad ista ekipa igra cijelo vrijeme a sosijedad je odigrao bez greske utakmicu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Mingueza je navodno toliko dobro igrao ove sezone (nisam gledao Celtu, ne znam) da je poziv za reprezentaciju bio više nego zaslužen. Istina, svako može da napreduje i svako može da ima loš dan, ali večeras ga je Raphinha toliko rastavio i rašarafio da jedino mogu da primijetim kako je to isti onaj Mingueza koji je nažalost i igrao za Barcu.

Čist drugi žuti nije dobio Martin na kraju prvog poluvremena, da se zabilježi da je Celta dobro oštećena. Nije da nisu imali opasnih situacija, tek ovaj srećan i spretan gol Lewandowskog donosi malo olakšanja.

Thanks Thanks Given 
    1,934
    Thanks Thanks Received 
    2,024
    Thanked in
    1,236 Posts

Nisam vidio faul,a vidio sam toliko da je Aspas popizdio,i nisam ga vidio davnog tako.
    Pretpostavio da je bio u pravu i da je Celta ostecena. Fali Yamal dosta vidi se,Gavi nije jos za prvih 11

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Tako tako, ne završavaj na vrijeme i igraj i dalje sa odbranom na 70 metara i ne radi izmjene kad dobiješ crveni.

Thanks Thanks Given 
    1,934
    Thanks Thanks Received 
    2,024
    Thanked in
    1,236 Posts

Koundeva oba gola na njegovu dusu.
    Prvi greska,drugi on najblizi bio igracu.
    Tacno,trebao izmjenu da napravi al mislim da su ranije trebali da zavrse mec.
    Losa igrali,celta sw borila i uzela zasluzeno bosžd

Thanks Thanks Given 
    1,706
    Thanks Thanks Received 
    991
    Thanked in
    594 Posts

Mingueza je navodno toliko dobro igrao ove sezone (nisam gledao Celtu, ne znam) da je poziv za reprezentaciju bio više nego zaslužen. Istina, svako može da napreduje i svako može da ima loš dan, ali večeras ga je Raphinha toliko rastavio i rašarafio da jedino mogu da primijetim kako je to isti onaj Mingueza koji je nažalost i igrao za Barcu.

Čist drugi žuti nije dobio Martin na kraju prvog poluvremena, da se zabilježi da je Celta dobro oštećena. Nije da nisu imali opasnih situacija, tek ovaj srećan i spretan gol Lewandowskog donosi malo olakšanja.
    Ono bi bio penal samo da je igrao real i niko vise...
    Kratak roster i nedostatak reakcije posle crvenog i ovaj kiks i onaj s osasunom na dusu trenera

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Quote Originally Posted by darko cfc View Post
    Ono bi bio penal samo da je igrao real i niko vise...
    Kratak roster i nedostatak reakcije posle crvenog i ovaj kiks i onaj s osasunom na dusu trenera

Ne znam o kojem penalu pričaš niti kakve to veze ima sa drugim žutim za Martina. Ovo je situacija o kojoj ja pričam https://streamff.com/v/6abbb599

Naravno da su porazi na dušu trenera, nego ne vidim da se iko polomio da to kaže. Takođe još jedna utakmica na kojoj Barca dobija crveni, mogao bi i o tome da povede računa.

Thanks Thanks Given 
    2,448
    Thanks Thanks Received 
    649
    Thanked in
    389 Posts

Citava zadnja linija barse je promaja.

Na kraju sezone jedino sto ce se pamtiti je onih 0:4

Thanks Thanks Given 
    1,706
    Thanks Thanks Received 
    991
    Thanked in
    594 Posts

Ne znam o kojem penalu pričaš niti kakve to veze ima sa drugim žutim za Martina. Ovo je situacija o kojoj ja pričam https://streamff.com/v/6abbb599

Naravno da su porazi na dušu trenera, nego ne vidim da se iko polomio da to kaže. Takođe još jedna utakmica na kojoj Barca dobija crveni, mogao bi i o tome da povede računa.
    Mislio sam da pricas za sit minut prije ovog sto si postavio... E sad za konkretno sit koju si stavio da je sit obratna bila vjerovatno bi bio crveni ovako na ime kluba pretpostavljam da je sudija zazmurio na oba oka ali eto ni var se nije ukljucivao da intervenise

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Ne valja ovo prvo poluvrijeme ništa. Bez gasa, bez mozga (koliko su lopti prodali samo), bez sreće kod prečke Raphinhe na kraju poluvremena. Bar je Balde dobro koliko javljaju, mučno je bilo za viđeti onakav udarac u grlo.

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Za utjehu to što se na vrijeme izjednačilo i što je primljeni gol malo naćerao sve redom da potegnu. Sigurno prećerujem i nije me briga, ali pošto malo ko ima sezonu kakvu ima Raphinha, ja ću reći da je najbolji igrač svijeta u ova 3-4 mjeseca od početka sezone.

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    522
    Thanked in
    314 Posts

Za utjehu to što se na vrijeme izjednačilo i što je primljeni gol malo naćerao sve redom da potegnu. Sigurno prećerujem i nije me briga, ali pošto malo ko ima sezonu kakvu ima Raphinha, ja ću reći da je najbolji igrač svijeta u ova 3-4 mjeseca od početka sezone.
    Sto ne zaigra Olmo? Cinio mi se kao faktor koji bi preokrenuo.

Injaki Penja kao cun na golu, TEMU verzija MAtS-a, a i on sam je u silaznoj putanji.
    Kunde prelos. Fort i Martin nikakvi, ne vjerujem da Fort nije uletio onamo kod drugog gola da ga omete, pa gurni ga malo, dje bezobrazluk...

Gavi nespreman, previse je i Torre i Fermin.

Jbg, jak raspored, a dosta djece da recem tako, opet neki nejasni potezi igraca, ko da sabotiraju jedni druge sa odlukama na terenu. Vazda fali taj zavrsni pas ili sut, al evo mini kriza i u Barsu, idemo dalje

Thanks Thanks Given 
    1,934
    Thanks Thanks Received 
    2,024
    Thanked in
    1,236 Posts

Nisam gledao srecom. Znaci nista nisam propustio. Top
    Manje da se nerviram

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Da se sad registrujem na forum nick bi mi bio "Spoljna Laminea Yamala". Momak je jedan od rijetkih kalibara koje trpiš i kad ništa ne radi jer je sposban da izmisli gol kad god. Raphinha se ne zaustavlja, a i Ferran je dao gol.

Barca vaskrsava i daje 5 golova čim je Lewandowski klupiran, slučajnost? Uh, da se više nekako skrpe pare za napadača.

Thanks Thanks Given 
    426
    Thanks Thanks Received 
    522
    Thanked in
    314 Posts

Da se sad registrujem na forum nick bi mi bio "Spoljna Laminea Yamala". Momak je jedan od rijetkih kalibara koje trpiš i kad ništa ne radi jer je sposban da izmisli gol kad god. Raphinha se ne zaustavlja, a i Ferran je dao gol.

Barca vaskrsava i daje 5 golova čim je Lewandowski klupiran, slučajnost? Uh, da se više nekako skrpe pare za napadača.
    Hm, necu biti ostar za sad prema Levandovskom, vratio se u zivot ove godine malo u poredjenju sa proslom, po meni.

Barsa po meni dosta bezveze, vidi se umor kod jedno te istih igraca i jbg, samo nek se gura. Igra nije bog zna sto bila, al opet dosta sansi i promasaja, posle su ocepili sa onim penalom, Majorka se otvorila i crkla i cak je i De Jong dao gol, dokle je to doslo. Najvece iznenadjenje kod ulaska FdJa sto ga Flick drzi kao desetku, to se nisam nadao.
    Zasto se Olmo ne proba kao lijevo krilo mi je misterija jer je dosta vickast igrac, a Rafina da plodi po sredini. Prica se da se odustaje od Nika Vilijamsa, ne znam zasto, a Leao u prvi plan, uh...taj momak je kancer po meni iako vrhunski fudbaler.

Kako su uigrani za ove ofsajde, svaka cast, milo mi je sto igraju rizicno, iako ce u finale LS hahaha sigurno ova ofsajd zamka totalno podbacit, al samo nek se igra rizicno.

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Izvanrednih 20 minuta utakmice, okrenite i gledajte makar Betis, nikad nisu dosadni. Raphinha je izvadio loptu iz gola, a Ezzalzouli nije dao 1 na 1 sa mrtvim Peńom, sve u prvih 5 minuta.

Barca se malo trgla poslije toga, stvaraju šanse i imaju igru, baš čudno da nije pao gol do sad.

Thanks Thanks Given 
    119
    Thanks Thanks Received 
    258
    Thanked in
    159 Posts

Ponekad ovakvi golovi podsjete na srećne dane. Kad bi moglo htio bih da se samo ovakvi golovi daju - puno igrača učestvuje u akciji, svi po jedan dodir ili pas, prazan gol s peterca.

Thanks Thanks Given 
    1,934
    Thanks Thanks Received 
    2,024
    Thanked in
    1,236 Posts

Ogledah taman zadnjih 10 min. Vidjeh da je dobio crveni trener,da je dosta njih povadio i ubacio druge.
    Nisam gledao cio mec,pa ne mogu nista reci al Yamal me podjseca na zlatne dane Messija.
    On je ovakvim potezima vadio kestenje iz vatre,cudo od djeteta.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)