Dzaba trener kad su igraci svrake. Ten Hag je bolji trener od njega ali jbg wrong time wrong place.
Celzi dva poraza u 4 dana. Gasi
U šta se uvalio ovaj Amorim.. Ne mogu centar preć doma protiv svraka jbt
Dzaba trener kad su igraci svrake. Ten Hag je bolji trener od njega ali jbg wrong time wrong place.
Celzi dva poraza u 4 dana. Gasi
Čelsi je rang Junajteda.
I ovo što su ovoliko plodova uzeli je plod slučajnosti i sreće.
Odličan rezultat Uniteda, kakav panj je Maguire..
De Ligt isto samo nek je zdrao
Drvo, šta promaši
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Solidan meč, prije svega glavno da je Bentancur dobro i da je svjestan i u stanju da komunicira - povredu sam naknadno vidio, na prvi pogled je izgledalo da se u letu srušio sam od sebe i to je bilo zastrašujuće. Valjda je "samo" udario glavom i povrijedio glavu i vrat prilikom pada, ali svakako je bilo užasno za viđet'.
Sudije u Engleskoj standardno ne mogu da prestanu sa sranjima - Bergvall je lagano trebao da dobije žuti, minut kasnije dao je jedini gol, i to dok je Tsimikas još bio van terena. U stvari mu nije dao drugi žuti jer mu je prvi dao bezveze pola sata ranije, pa mu je oprostio ovaj.
Da probam da pogodim, u revanšu da trpamo na duplu pobjedu Liverpoola ili ipak samo skromno na hendikep?
duplaca, mada ce biti sitna kvota posto igraju protiv ekipa koja se bori za opstanak.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Gledam Tamworth - Tottenham, u početku sam okrenuo jer nema ništa drugo na TV-u, a i fenomenološki je uvijek dobro kad ekipa iz Conference-a igra protiv velikih glava - sad je 70. minut i ako Tamworth nije bio bolji ubijte me. Aj da izdrže još ovih 20 minuta i dalje i da gledamo penale.
Last edited by To Madeira; 12-01-25 at 15:07.
Kakve dvije šanse nisu ovi kraljevi iskoristili sad u nadoknadi, pretužno. Tottenham izborio produžetak, za pohvalu i što nisu gol primili.
Sudija bezobrazno krade United, stvarno nisam mislio da ću ikad vidjeti tako nešto.
Srećom, Ball don't lie i odbrani penal.
Last edited by To Madeira; 12-01-25 at 17:37.
2 clean sheeta iz 2 utakmice za unuka klausa kinskog.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Je li Arsenalu ovo neka demo verzija dresova?
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ne gubi Amorim derbije
Čudna utakmica, mješavina južnoameričke tuče i dekadentnih Arsenal-United mečeva iz zlatne Wenger-Fergie ere s jedne i potpunog rasula i otvorene igre s druge strane, makar u drugom poluvremenu. Koliko je Arsenal prosto rečeno dosada - ajde sa igračem više su i nešto stvorili, ali nekako u svom stilu i karakteristično nisu uspjeli da realizuju.
United je zbog sudije imao moje simpatije večeras, nevjerovatno na što smo spali i ja i engleski klubovi.
nikako Arteta i Arsenal da naprave ključni korak naprijed. dvije sezone zaredom bili blizu da onakvom Cityu uzmu titulu, ovo ljeto je moralo biti to dje će usuti malo više keša i krenuti na titulu. fali im pobjedničkog mentaliteta, kad je gusto i treba da se pokažu dosta često kiksaju. opet nemaju špica (Jesus je uvijek bio kanta a Havertz nije klasična devetka). čoeku Jorginho počinje mečeve, tip je rang Monze odavno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Everton za bogate
Satelitski resiveri/oprema
Što kaže Evra za Arsenal - "Oni su kao Netflix, uvjek čekaš sljedeću sezonu"
Isak je legitimno u top tri na svojoj poziciji trenutno. kakva aždaja od igrača.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks