Divan tekst, treba što više ovakvih uradaka objavljivati, čisto da znamo što nam sugrađani misle i žele.
Sent from my 23090RA98G using Tapatalk
Kakav gadluk od teksta
acs, AdO_pG, ASC, avet, BAR, crane_operator, Gagarin, hercules, kaemSe, kimmi, NetworkMaster, outline, remark, retype_htc, zvoncica
Злочиначке идеологије кад тад губе.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Ova konverzacija Nikolić-Mujović je ono što ja tražim od političara/stranke a to je brutalna iskrenost.Znači prvi put da mi kao glasaču DPS ima jednaku startnu poziciju kao ostali.Ta brutalna iskrenost,za koju sam mislio da je utopija,napokon se pojavljuje na CG političkoj sceni odnosno predizbornoj kampanji.Čekam da Nikolić ili neko mu od saboraca kaže i da će ako pobijede vratiti minimalac na 220€,vratiti buseve Alivodića i Bulatovića...i imaju moj glas.
Odavno nisam vidio iskreniji pristup tipa:
-"Mujoviću,bazdiš"
-"Ne bazdim"
-"Bazdiš,dirao si vnago"
-"Nisam"
-"Jesi,evo ti fotka"
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Uzgred, bio je Mujović jedan od koordinatora u DPS, džabe se izvlači.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Je li Dalaj Manda oprao ovoga iz borbe zbog izlivanja onako pomirivačkog verbalnog proliva?
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Dritan Abazovic je bio PREMIJER ove pravoslavne države,znam da je to smetalo nekima iako su bili na istoj strani,da se porazi djukanovic.
Ali opet,pripadnik naroda kojeg ima oko 5% u ovoj pravoslavnoj državi.
Ali zato ne može jedan musliman-crnogorac ili kako se neki nazivaju bosnjacima biti gradonacelnik jednog grada,iako daleko najvećeg po broju stanovnika u ovoj drzavi.
To samo pokazuje kolika je mržnja jednog dijela naroda prema crnogorskim muslimanima i nikad neće prestati,isto kao sto se nije ispunilo obećanje da će se navijati za crnu goru kad pane milo itd.
Ovo je jedna tužna država u kojem živi narod pun mržnje ničim izazvane,jedino je tuznija bosna i Hercegovina u regionu.
Prosto me zabolje penis za Nermina Abdica,neću ga glasati jer sam protiv politike njegove partije bio oduvijek,ali vala ne bi bio smak svijeta da jedan pošteni crnogorski musliman bude gradonacelnik pa i podgorice ako treba,kad je mogao jedan veliki London imati muslimana za gradonacelnika dako se i naši ekstremisti pomire s tim da bi to mogao nekad biti slučaj i sa podgoricom.
Po tvojoj prici sta napise Borba (pa obrise) je stav 30% CG je l?
Zatvarati oči na brojke koje su svaki dan alarmantne postaje jako bezobrazno.. Glasnije i glasnije ali ne, nije to tako..
Ne znam jeste li viđeli fotku kreatora ovog teksta? Osobe poput njega su kičma retrogradne politike osvježilaca.. Nacional-šovinizam sa lopovlukom kao alternativa lopovluku, sjajno nas zapade, zaista..
Last edited by Zedd; 05-09-24 at 00:04.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Sam si rekao 30%,ne znam kako si to zaključio.
Ne,ne smatram da je 30% ali preko 10% jeste sigurno sto je tužno.
Oce li se ikad krenuti naprijed bas je veliko pitanje.
Više mi je pun kurrac naroda i naših i vaših,pa kad se neko zalaze za gradjansku drzavu nazivaju ih gradjanistima i slično.
Moramo li zivjeti odvojeno kao stoka u torove da bismo zivjeli u miru,čemu ta mržnja?
Može li postojati dobar musliman ili smo svi loši? Vrijedi se boriti dok je covjek živ protiv mržnje,diskriminacije,sovinizima…
Ja sam prvi odje pisao da se npr srbima moraju davati radna mjesta isto kao i drugima,da ne smije biti diskriminacije samo zato sto drugačije razmišljaju,pa ne bi mi smetalo sjutra da jedan Srbin bude gradonacelnik ili predsjednik/premijer dok god ne vodi neku politiku koju smatram pogrešnom.
Mislim da dosta ljudi unaprijed osudjuje druge i da treba malo više razgovora i druženja sa ljudima drugih vjera i nacija da bi valjda uvidjeli da nismo jedni drugima neprijatelji i da možemo zivjeti zajedno,mislim da nije puno trazit toliko
"To samo pokazuje kolika je mržnja jednog dijela naroda prema crnogorskim muslimanima i nikad neće prestati,isto kao" (nadovezaću se od ovog dijela) što je mržnja jednog ili više naroda prema Srbima u ovoj državi. Da li svi crnogorski muslimani misle tako? Naravno da ne. Ali ako bi se vodili onom Tripletinom kako svi Srbi mrze Crnogorce, Muslimane, Albance onda bi moglo da se kaže i ovo da svi oni mrze Srbe. Pa ne no je li
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Mržnje ima,to se može vidjeti i po komentarima svudje po internetu i ne treba to stavljati pod tepih.
Ovako odvratan tekst bi svaki normalan covjek koje god vjere i nacije bio morao osuditi.
Toliko je uzasan da ga je i borba obrisala,možete zamislit.
Niko mrznju na lokalnom nivou u PG i na nivou drzave ne osporava medjutim ta brojka svakako nije 10% - to je iskljucivo tvoj subjektivni osjecaj. Moj subjektivni osjecaj je, sa obzirom da jos ne upoznah licno Srbina koji mrzi crnogorske muslimane da je to nekih 1%, na kraju je saldo nula. Realno, po svim narodima u CG ima onih koji nekog ne vole/mrze i to su ekstremni slucajevi, nista nije CG drugacija od bilo koje drzave na svijetu povodom toga, cak sta vise i bolji smo znatno.
Veci je problem to sto dajes svoje subjektivno misljenje, na kraju samo pogorsas situaciju i ako se (u to ne sumnjam) zalazes za bolju situaciju ali kontraefekat samo pravis.
Ja ovoga covjeka ne znam iskreno, ako je u DPS po meni je po defaultu njegov kredibilitet upitan al ako dodje do toga da bude gradonacelnik neka se pokaze, ako ne bude valjao pozdravicemo ga kao i svakog do sad pa mozda jednog dana bude bolje. Svakako ne bi glasao ni za jednu od opcija osim Preokreta jer kad pogledamo realno, apsolutno niko od nosilaca ostalih listi nije normalan coek.
Last edited by hercules; 05-09-24 at 08:04.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Спавајте, аветиње једне.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
Svaka li vam je prica ista
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
There are currently 4 users browsing this thread. (1 members and 3 guests)
Bookmarks