au, kakva trka. pa milimetri su odlučivali. isto vrijeme, jedva čekam da vidim razliku
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako ovo isto vrijeme i ovaj amerikanac prvi.
au, kakva trka. pa milimetri su odlučivali. isto vrijeme, jedva čekam da vidim razliku
jbg, prsima se ulazi a ne vuglom
Kad je isto vrijeme u stotinkama, gledaju se hiljaditi djelovi sekunde, koji se ne prikazuju u prenosu.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Šteta, navijao sam za Kišanija.
Srcem
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Jamajcanin neisuksan otisao glavom kod cilja ali bice vremena za njega, samo koliko je Juso bio dominanantan ovi svi trce manje vise podjednako ali nisu mu se ni primakli rekordu
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Lyles je baš takmičarski tip, uvijek najbolje istrči kad je najbitnije. Asafa Powell je, na primjer, bio primjer suprotnog tipa čoeka. Lyles lični rekord sa 9.79, čini mi se. Pri čemu je njegova glavna disciplina vazda bila 200m.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
ove sezone i nije trčao nešto sjajno na mitinzima. al to je šampion, najbolji kad je najbitnije. Powell je na OI u Londonu '12, imao onu povredu u finalu. ali recimo i u Pekingu je podbacio u finalu
posle ovoga sem dugih disciplina, ipak jedva čekam 1500m za muškarce i duel Ingrebritsen/Kerr i Femke/Sydney
Nema Sofra da se oglasi na FB hahha jel ziv?
ispadoše basketaši. Francuzi muški i borbeno iako su manje kvalitetniji. pokupili dosta ofanzivnih skokova i iz toga pogodili par dvojki. strašno navijanje na ovim igrama
Loše su igrali cijeli turnir. Zasluženo ispali.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako ovi Hrvati seljacki ispadose u rukometu, 15 sekundi nisu mogli odbraniti
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
ovo noćas nidje veze. u par situacija im Francuzi tri puta uzimaju ofanzivni skok i posle toga pogadjaju spolja. ovaj momak te nastupa sa slomljenim nosem, vjerovatno radi toga slabije igra, al mi je nerealno da neko tipu masku nije nabavio. Majstorović divlja dosta sa šutem vani
isto im je remi ili poraz. samo ih je pobjeda vodila dalje
Danas sam krenula da pišem oko podne, tj napisala, ali ne poslah (pametno, pošto sam baksuz ) da će Novak na iskustvo ovoga maloga da smlati, premda sam mislila da će sve u Taj brejku da se vaga, i da će da bud težak meč, psihološka igra kao što zna Nole da priredi....ali nema, ovaj je danas morao da uzme ovo zlato ili bi igrali do prekosjutra!Igrao je kao u najboljim danima i stvarno danas nema toga ko bi mogao da mu se suprostavi, ovo je zapljunuo bio i gotovo! To majstore svih vremena, moram vam reći da nijesa suzu puštila ali nije da mi se niejsu zacaklile oči...ja sam pomislila na njegovu majku i njen ponos onoga momenta. Ma bravo najboljem sportisti planete ikad!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
bi li ono ronny turiaf na basketu, sa desne strane od kosa?
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Kako ga je sve ovo pogodilo.
On još nije svjestan.
https://www.instagram.com/reel/C-QNX...dudHFuM2tmamFm
Dje ti zlato što se zlati, Djovače <3
Forever young, i want to be forever young
https://sportklub.n1info.rs/olimpijs...ojsa-viskovic/
I onda se smirujem. Ne treba da imam strah od savršenstva, jer ga svakako nikad neću dostići. Mogu samo da probam da priđem dovoljno blizu čoveku koji je stavio tačku. Obrnuo igricu. Jer sad je kraj. Znate kako kažu – nikad ne reci nikad, ali ja tvrdim – nikad niko neće ovo dostići. Jer neverovatnost ovog čoveka je jedinstvena. Jer okolnosti se ne mogu ponoviti.
Ne, nije stvar u tome što udara loptu reketom bolje od svih. Jer ne udara. Nije zato što je najtalentovaniji ikad. Mnogima su nebesa dala veći talenat. Najposvećeniji od svih? Nađem vam odmah ljude koji su za njega fanatici. Fizička dominacija? Pa, često diše na škrge. U čemu je onda fora?
Baš u tome. U nedostacima koji su mu omogućili blistavo čudovišni um. I u konstantnom njihovom potenciranju. Onih koji ne mogu da podnesu perfekciju, čak ni njenu blizinu.
Ne pratim mnogo tenis, smatram ga jednim od najdosadnijih sportova i sigurno mu prijeti izumiranje ako se ne reformiše kao odbojka. Ne mogu otvoriti nijednu internet starnicu, portal, društvene mreže, db sajtove...itd đe se ne ori od čestitiki g-dinu Đokoviću za zasluženo osvojenu zlatnu medalju. Budući da sam siguran da će g-din Đoković sve to pomno pročitati, usuđujem se da mu uputim i ja svoju više nego skromnu čestitku. Nego, upitao bih poznavaoce ovog mondenskog sporta: da li će tenis prestati uskoro da se igra jer vidim da se proglašava najveći svih vremena (takozvani GOAT) i traju prepirke i žestoke polemike oko toga. Ako sam dobro obaviješten "sva vremena" su ona za nama, a budućnost će tek doći ne znamo ko će i da li će neko nadmašiti g-dina Đokovića. Zna li neko u čemu je štos? Ukida li se tenis kao sport?
Moja duša je ostrvo.
Moj auto je ford.
Ne.
Aj polako sad.
Sent from my Pixel 6a using Tapatalk
Uporedjivat tenis sa odbojkom.
"S tim nasim vojnicima, kazem vam, ne mozemo ni da idemo u lov na zeceve..."
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks