Valjda odrade taj trejd i dovedu Mareju igrace s kim mogu da osvoje titulu.
Ocekujem Mareja zdravog sledece sezone, igrace sezonu zivota, samo ako maknu Jokica.
Jokic teska prevara. U smislu da se dobar igrac NBA masinerijom uzdigao na nivo nekakvog GOATa.
Na PR koji ima svako mu moze pozavidjeti. Evo mi jutros iskace video od ESPN koji isjekao ono dje je Gordon nabo SGA laktom i dobio Flagrant 1, i to nakon trenerovog celendza.
U tom videu se konstatuje da je Jokicu dat flagrant, da je SGA odglumio i sl.
Nevjerovatna zaslijepljenost i prodaja neke lazne slike. Evo izbacaju da je bio 1st u svim kategorijama, a odigrao ubjedljivo najvise utakmica i minuta, oni izbacuju sumarne brojeve.
Niko ne izbacuje da je u ovih 7 utakmica SGA bio u svakoj kategoriji bolji od njega, osim u skokovima. Vele lazni MVP, foul merchant. Cini mi se da je i slobodnih vise Jokic sutirao,
Teska bolest, ali bas.
Marej je cini mi se jednom uspio da sutne sinoc slobodan, pogodio, JDub i SGA mnogo puta. Jer Denver ima igraca manje u odbrani i to se lako eksploatise.
Oklahoma nijednog trenutka nije imala na parketu igraca za kog se moze reci da je prosjek odbrambeni igrac. Svi solidni ili odlicni defanzivci. Zato Joe nije dobijao nista, on je prosjecan defanzivac.
Dobili su tri utakmice na ludu srecu. Ako ti glavni igrac ne pogodi nijedan vazan sut za 14 utakmica, igra odbranu kao amater, najveci je na terenu a non-stop pada i pracaka se, svaku drugu utakmicu sut ispod 40%, pa ne zasluzujes ni prvu rundu da prodjes. A prosli su je onim kosom Gordona koji se desi jednom u 10 godina.
Denver treba Jokica da posalje u Sarlot, zauzvrat uzme Vilijamsa i Nurkica, Milera i Majlsa Bridzisa.
Citam okolo ove poznavaoce kosarke kakvi i odje provejavaju da treba Jokic da ide u Lejkerse, on i Don da cine cuda.
Cinjeli bi cuda, ali ono bas u negativnom smislu. Po 140p primali svaki mec.
Bookmarks