Ko će, veli, koga, no svoj svoga. Sve moj do moga
Svaki dan je dobar za upiranje.
slusao sam i gorih.
opet, slusao sam i da GMokara nikad ne bi presao u vode menadzmenta, pa nas eto i tu.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Sve mu ide, čega se god dofati. Dosadno mu da bude stalno u jednom...
Svaki dan je dobar za upiranje.
u ekskluzivnim vijestima - DeMarcus Cousins signed with Mongolian team Selenge Bodons for the remainder of the 2024-25 season.
SGA je najbolji ikad.
Mora biti. Niko ga ispod 30p ne moze zadrzat.
Evo ekipa sa Bridzisom, Hartom, Anunobijem mu dozvoli efikasnih 13p u 1/4.
Brojevi sve govore, nema tu sto.
ti ka da je neki momak iz razvojne lige, a ne prva petorka lige i top 5 u glasovanju za MVP prethodne dvije sezone, uz 30 + 5 + 5 sa +50% iz igre. ne znam je li GOAT, ali djeluje da bi mogao biti GO25.
Добро рече Ант скоро...нема ко може СГА-а бранит један на један. Како лагано реализује нема што не може.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Дако се ови моји поправе до сриједе. Идемо их гледат у Фили. Да не буду бачене $700. Ова игра ноћашња је застиђе.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
39 poena za 3/4, na strani, u derbiju.
GOAT
Denver s Jokicem opet truba otvaranje, pa ce on kao morat da igra hiro bol i ide na 35 15 10.
Ali ko svaki put ove godine protiv raspad ekipa, kako ne igra nista odbrane izbuse ih truba ekipe, pa kao Jokic spasava.
102-74 a Branson pocinje 4/4 nakon odigranih 12 u 3/4
Zbog toga bi mi momentalno dobio otkaz.
Sakramento 6 zaredom otkad otpustise Vudza.
I to 3 igrali bez Foksa.
Foks igra ne igra, ne znam o cemu se radi.
Lonzo Bol se vratio, Lavin boling aut, Vuc solidan...
Ne znam.
Kad moze Sakramento preokrenut sezonu moze i Cikago tim prije jer mu se vratise bitni igraci.
memphis 0-8 na zapadu u gostima, mislim da se neka dvojcica sama pojavila na tiketu.
Last edited by moon safari; 11-01-25 at 23:33.
Kako uprijese onomad da je Lebron gotov zbog 3-4 lose utakmice, a niko ne progovara koliko Stef i Kari doprinose porazima svojih timova.
A skoro pola decenije mladji.
I jedan i drugi nivo Kema Tomasa.
U odbrani ne postoje, a naprijed ce sutnut svaku koju dobiju.
S tim sto ne pogadjaju bas, pogotovo sto ih je lakse cuvati.
Rezultati timova im sve govore.
reklo bi se da se ima rasta tankovati. gordon hayward za burzoazijate.
Ne zna se nikad sa draftovima.
Evo ovaj kao nikad gori vec sad jasno da ce dati dobre NBA igrace.
CF je u startu problem sto njegov razvoj vrv ide do nivoa Lauri Markanena.
Kog nocas KD nijednom nije pazio.
Prepustio to Bredliju.
Bivsi je KD.
ima li koji da nije bivsi osim cama thomasa?
Dobar je Dzejlen Grin.
Amen Tomson.
Saedon Sarp.
Skati Barns. Legitimno najbolji defanzivac lige. Koga on uzme taj moze samo da se koprca.
Dajson Denijels.
I u San Antoniju ima Kastl, strasan ce bit.
Ima liga strasnih igraca.
Steta sto neki cisti talenti nikad ne dobiju sansu jer timu ne odgovara da ulozi u njega.
Skorije sam toliko puta gledao mladog igraca koji ima sve, pa ga vise ne igraju.
Talenta ima masu, najmanje sad se to trazi.
Oce li Edvards pokazat nocas ko je tata bekkorta, ili ce odigrat indolentno, coskarit i zavrsit sa 20p i porazom?
vjerovatno ovo drugo, a nadam se da se nameracio da zavari jednu preko JJJ-a. morant over i pobjeda memphisa i miran si.
chris boucher je lik koga sam vjerovatno najvise puta u zivotu gledao da je odigrao iznad prosjeka, vazda bih se pitao zasto neki contender ne ljuljne pika za njega.
Lejkersi nekako najbolje hendluju igrace sa cistim talentom.
Za razliku od Majamija koji hoce radnike pa da ih upregnu da fizikalisu po njihovom ubjedjenju, Lejkersi ce dozvoliti igracu da ide svojim tempom.
Hart je suvo zlato, cisti talenat (jako tijelo i um, jak na ulazu, drzi prostor u malom prstu), a ubijedjen sam da ne bi NBA gleda da ga Lejkersi ne uzese.
Pa Karuzo, pa Rivs, sad Kristi i Knekt... Sve igraci koji bi svudje drugo bili skrajnuti.
Mogu misliti kako bi tek radili s nekim ociglednim talentima kakvih ima u ligi, pa ih skartiraju.
Eto si Busera primijetio. Nista on gori nije od Siakama.
Ali u Siakama se ulozilo, i to bas jako. Siakam ni danas ne zna pristojnu odbranu odigrat.
Nije novo da u NBA moze da se forsira bum, a skartira strasan igrac.
Olovokendi godinama bio u ligi, prvi pik.
Pojmas koji nikad nije skapirao igru.
Ne moze bit da je bila losa procjena.
Isto ko sto je Benet uzet jer Klivlend nije zelio da pobjedjuje.
i u bouchera se fino ulozilo, uzevsi da je kasno poceo da igra kosarku i da je bio relativno mator i povrijedjen kad je usao u ligu. u takve se po pravilu bas rijetko ista ulaze. i igra on minute koje bi trebao (20-ak sa klupe), a tesko da je bolji od siakama ili scottyja iza kojih igra.
Zek Idi vec dvije trojke sutnuo. Najveca glupost.
Da je ispod kosa bio bi opcija za pas ili ofanzivni skok.
Ovako nakon promasaja neki bek ce da ga pojede na otvorenom terenu.
There are currently 2 users browsing this thread. (1 members and 1 guests)
Bookmarks