vrijeme je za ovaj
Zvezda dovela Kalinu, sjajno pojačanje
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/...na-sk-saznaje/
Punter izgleda ide u Maccabi, kako je igrao prošle sezone i dobra odluka. biće zanimljivo ljeto u Partizanu
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/...u-platu-klubu/
Grimau je dobio otkaz u Barci koja kreće u renoviranje tima. priča se da James napušta Monaco
titulu brani Panata
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Demantovao agent to za Puntera
Hezonja, Lundberg, Melli su igrači sa kojima partizan pregovara.
Sengelija, Daum, Cannan su igrači sa kojima cz pregovara.
Biće tu opet bombi a kako će se to uklopiti više niko ne smije prognozirat nakon ovog partizanskog fijaska(od cz se to i očekivalo sa ovim midzet starim rosterom).
Hezonja ne okruzi li se predobrim igračima, završice kao i Panter ove godine pa nekako navijam da ga Partizan dovede, takvi astronomski ugovori su ono što ih nakon Obrada i Ostoje vodi ka VraPcu i katancu 😁
sa Hezonjom jedino može pregovarat jedan profil na IG jer on palinja narod. čoek nije zadovoljan ponudom Reala a ne Partizan da ga tipla
my bad ja mislio palinja onaj narod. smatram da Hezonja ne treba Partizanu (ako ide Punter ajd i da razumijem). Partizanu treba centar, ne znam zašto su zapeli za Cabocla koji je dokazani smećar a i pokazao da je ograničen igrač. onda plej, al pravi. ne Aleksa, ne Punter etc. neko ko zna prenijet loptu kad treba. onda bek neki. ovo što se pominje oko Zvezde su makar dokaza imena (sem one bandere iz Olya) i realno Partizan baš treba da ima jako transfer ljeto da se to nadmaši
Iz trenutnog rostera ni za jednog igrača nije sigurno da ostaje i sljedeću sezonu.
Panter , Smit , Smailagić i Trifunović možda imaju i najviše šanse da ostanu.
Totalni remont se pravi ovog ljeta.
Dolaze Marinković i Lakić , a mete su Hezonja , Gos , Lučić , Blosongejm i Sestina.
To je ono što je trenutno poznato.
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Last edited by Isak; 12-06-24 at 19:38.
Marinković okej. Lakić nidje veze. Lučić je uništen povredama, pitanje je kolko on može dati. Goss može, lega' bi im odlično. Sestina je kanta
Lakić uopšte nije loše rješenje.
Mnogo zahvalniji mnogo jeftiniji od Avramovića.
tolko o Partizanu i Hezonji
https://x.com/andreacalzoni11/status...91165904269405
Ne znam gdje će Hezonja na kraju završiti , ali 99% neće ostati u Realu.
Sestina ce izgleda u Valensiju
I više od dvije i po milione po sezoni mu nude.
I odluka je ili Barselona ili Partizan.
Svi ostali su van priče.
I onda ćeš potencijalno imati Pantera i Hezonju koji jedu 5+ miliona , a klupu ćeš popunjavati sa Lakićem , Aranitovićem , Barnom , Nakićem.
Prelijepo.
dje centar? kvalitetan plej? neki back up igrači? ne znam što je pomama za Hezonjom tolka od strane Partizana. ne znam baš da li je on tolko dobar igrač ka što mnogi misle Nibo, Moneke pa i Shields sve su to opcije koje su morale biti pojurene. Nenada Dimitrijevića su ispustili, a bolji je igrač od dostine iz trenutne ekipe
Ma Hezonja je malo visočiji Panter. Može kad ga krene da uništi svakoga. Ali to nije igrač kakav treba Partizanu, a mi Željku. Da ode Panter pa i ajde ali njih dvojica zajedno, pa nema logike. Ja bih PJ zadržao, dobar igrač, ne znam zašto nije dobijao više šanse. Lučić bi mi bio tu aka Novica. Dizanje ekipe, odbrana... Marinković svakako. Centar je ono o čemu ozbiljno treba da porade. Mada kad razmislim, možda dvojac Panter Hezonja ne bi bio toliko loš. Nekako bih se nadao da u svakoj drugoj jedan mora da proradi. Ovo je "diserttacija" posle 20 piva pa ne znam valja li što
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
PJ ima nekih ozbiljnih problema sa koljenima..
Ima neki urodjeni problem od rodjena sa jednim koljenom, zato je i imao otvorene ugovore da ako se povrijedi klubovi nemaju obavezu da mu isplacuju novac.
Satelitski resiveri/oprema
Chima bi mogao brzo da se zavrsi
ем ви пи
https://www.instagram.com/reel/C8J9g...U1Znl4cWNvdmV3
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks