Brate za koga smo u finale?@outline
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Ako nije pokradeno, kao da nisu ni igrali , mislio sam da ce mo lakse dobit ovu utakmicu
Brate za koga smo u finale?@outline
Sent from my SM-A556B using Tapatalk
Love, peace and respect.
Slatka,no nebitna pobjeda,reche Bizbash,a ja njemu vjerujem!
...
Nema priopćenja nikakvog još?
Mada vidim po komentarima na pokojni b92 da su kivni na trenera Grka, ne na ove naše. Za poništeni koš Brauna jedva 6 komentara. Onda su počeli b92 naslovi iz Srbije da iskaču i nisam imao snage da to čitam, degutantno je.
Očajna utakmica Budućnosti. Baš očajna naročito šuterski. Odbrana je bila dosta dobra mada je i tu dozvoljeno par glupih skokova u napadu. Na 5 razlike oni pucaju dva puta za 3 poena i promašuju. Pa sve ih treba pošklepat na time out.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Polakote,nemre cokster tabele bas tako brzo da sklopi
Da li mogu online da se kupe karte za finale, ili se mora do sportskog na šalter? Zna li im se radno vrijeme?
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Ne mogu online, a salter radi od 12h do 18h
Treba se podsjetiti da se Mekinli povrijedio u nebitnom mecu protiv Dubaia.
Bas pametno bilo igrati najboljeg igraca u mecu bez imperativa pobjede.
Samo mi je sad josh krivlje shto ne gledah 9 golova na fudbal Esp-Fra,a ne ove nashe baxuze,prosushe pobjedu...em nervoze em propushtih strahnu utakmicu.
...
Ovo je nevjerovatno, ne pamtim da sam gledao ovako nešto dobijeno a prosuto
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Kakva partija Bonge i Tajrika, na Sterlinga smo navikli..
Samoubistvo.
Dobijen meč.
Ako i Morgan ne bude igrao, doviđenja.
Bongu mrtvog ne mogu čuvat, pih.
Toliko me ucrnjačilo ovo da mi se ni NBA finale ne gleda, u ovom trenutku mi je košarka tu neđe u rangu tenisa i ski sportova po omiljenosti.
Zašto je brate Kamenjaš na terenu kod onog posljednjeg izvođenja kad znaš da ide faul i da ih vjerovatno neće dati? I kad se već plašiš trojke i puštiš autoput do koša zadnji napad, pa napravi faul da em imaš posljednji šut (bez tajmauta u tom trenutku, a bilo je vremena) em su ih oni loše izvodili.
I što je najgore, nekoliko utakmica ove sezone je Budućnost baš ovako preokrenula i dobila, bar misliš da je ekipa jaka i da se ne može ovakvo prosipanje desiti. Makse.
Nema se tu sto zalit.
Da se dobilo to bi bilo zbog uzasnog partizana.
Ljudi sutiraju non-stop otvorene suteve, i promasuju.
Nista se mi tu nismo pitali, a svakako svojim potezima smo doprinijeli padu.
I gledam mrcenog Fletchera Mageeja, koliko taj momak mora znoja da prolije da ostane sam na sutu, i na kraju nam treba njegova trojka, niko da izadje blok da napravi.
Pakao.
Neozbiljno sve, i te neke utakmice sto smo dobili bilo je na individualni kvalitet Wrighta, kog smo igrali protiv Dubaia i povrijedili.
Mene samo zanima kad je vec bio faul nad Kamenin zasto se igraci, trener i navijaci vataju za glavu i skacu na njega, umjesto da mu daju podrsku da pogodi bacanja.. bas ne razumijem
Kapa dolje Varvari
![]()
Njegov je (manji) dio greške zato što je prišao da primi loptu.Veći dio greške je stručnog tima i saigrača
Sent from my 24090RA29G using Tapatalk
Treba reci da Dzoni Ivanovic jurisa na titulu u Italiji.
A Miro Bilan otkad se osisa na dzordanku igra kosarku zivota.
Tako da đe god pođu iz ABA lige izdominiraju.
Žakelj i stručni štab su 3 puta izgubili utakmicu u poslednjih minut i po ,..
Znači da su uradili barem jedno od te tri stvari Budućnost bi dobila,..
ali nisu ni jednu,...i sad se pitam,..jesu bili na drogama, pod adrenalinom ili toliko izgubljeni
Najbizarnija greška je ,..ima 10 sekundi do kraja, znaš da će da prave faul,..i po prirodi uvodiš
i ostavljaš samo šutere,..oni ostavljaju centra kome se kasnije stegnu mošnjice,...da je dao jedno ,...pobijedili bi
takodje jako bizarno da ne izvode loptu isped koša ...već na protivničkoj polovini
Nego, i da su pobijedili,..šta bi sa tim???
Bez Rajta i Morgana Budućnost nema šta da traži ovdje...
sa Sulajmonom koji je klasični kiks igrač...
Dobar i talentovan igrač bez mošnjica,..koji kiksava u najbitnijim mečevima...
a u svim drugim je odličan...
3-4 takve utakmice ove godine je imao ...
Atmosfera kao u bioskopu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ende. Skuvani smo, kako to slikovito kažu mladi na internetu. Ni Nembhard i Nesmith nam ne bi pomogli kad cijela ekipa ne može da se sastavi. Jedva 30 poena za poluvrijeme, alo.
Slobodno me angažujte za još kontra vračanja, idemo!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks