Buducnost je, kao i poslednjih par godina, ozbiljan sastav pojedinaca.
Ove godine su tu neki grajnderi i mudasi, a ne neki svileni likovi, i eto razlike.
Znaci ABA liga vise nema tezinu igranja.
Sent from my iPhone using Tapatalk
A nije fora da vec kmecite
Vala ga i vi precerate. Ko kmeci ? Sta je problem izgubit ako je neko bolji ? Buducnost bila bolja, zasluzeno dobila. Ne vidim problem.
Ja sam samo potegao pricu oko Aba lige, nista dvosmisleno nije bilo.
Samo se potvrdilo ono sto se zna vec dugo, i euroliga gubi smisao i to je to. Za 3 godine ce vjerovatno London da zamijeni nekog, pa Abu Dabi koji ne postoji jos ali zasto da ne kad imaju neogranicene resurse i za 10ak godina ce se svest na ultra bogato takmicenje + 4-6 standardnih klubova
Ja sam za da vam se mucenicima udijeli titula,gre'ote crkoste za ABA ligom
Istupiti iz lige i prijatno, prije toga se propisno istovariti na "vječite".
Igrati Fibinu ligu dogodine i pozdravit ***** kapitalistička.
Sent from my Magic 7 Pro using Tapatalk
Pa posle ovoga realno da nema potrebe da se istupi, jer je nece ni biti. Nema svrhe. Svako svoju ligu, kao fudbal i kraj.
A iz iste je to kuhinje moj joni, Dubai nam je nikad bliže izgleda, u regionu smo nego ne znamo još
Od kad znam za sebe broje se pehari i uspjesi a ne ko igra evroligu
Pa gran canaria je dvije godine odbijala da je igra
Tako da mi je izuzetno bitno kao i svakom drugom timu u aba da uzmemo titulu
Czv, partizan, dubai pa i buducnost bi svakako bili epizodisti kao i do sada
I neka neko kaze da je Bizbash glup.lijepo veli genije da je nebitna utakmica...
...
Mali je ne glup nego nevidjeno glup
Za ovo da de ne igra EL se znalo evo pola godine
Evroliga uzima one koji mogu da joj isporuce timove sa igrackim kadrom od minimum15 miliona i da joj plate jos pet miliona za ucesce, ne vidim korist Buducnosti da se finansijski zakopava ka one sezone sa nabijedjenim pojacanjima da bi posle potonula i oporavljala se pet godfina, milijemi je da sa puno manjim budzetom deru takozvane evroligaske timove a mislim da je za njih EC takmicenje po mjeri.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Da recimo Unikaha ili Tenerife osvoje ACB ligu isto ne bi igrali EL... Nema EL pik isključivo na Budućnost, da ne mislite odmah na neke teorije zavjere
Plati pa klati, Dubai dobije odmah na 5 godina a posle 100 muka Partizan i CZ na "svega" 3..
Sent from my RMX3311 using Tapatalk
Bolio me je tuki prosli put kad je Buducnost igrala EL.
Takvi timovi nikad ozbiljno da pristupe takmicenju, 6 pobjeda maks.
ALI, volio bih da na lokalnom nivou zavrsavaju posao, pa ce se vremenom desavati da EL igraju ne bas jaki evropski timovi, pad kvaliteta takmicenja...
Neka Buducnost osvaja ABA, to ce znaciti da su najbolji odje, neka ABC osvajaju neki drugi...
I neka svi prihvate LŠ.
I tako daju jedan veliki čoldo EL.
Ovako, nesto se sjekirati oko takmicenja koje samo dodatno opterecuje kasu, a zarade ni u najavi...
Nepotrebno.
Ide ovo na 30 plus.
Slavkovic otvara utakmicu poklanjajuci Petrusevu dva slobodna, sudije ofanzivni faul Rajta pretvaraju u defanzivni da se jos dva slobodna sutnu.
Castis ti jer si retardiran 6p, caste sudije 6p...
Inace, ne znam ko se pali na ovu kosarku sto u 3. minutu cetvrtine obje ekipe u bonusu usled "pametnih" "malih" faulova.
Kosarka iz 60-ih i ta logika da treba da pravis faulove umjesto da igras odbranu.
Otprilike ista kao i prva utamica, đe domaćinu sve ulazi a gost pepeljit ne može...
edit: užasno izdanje
Last edited by BiTrAtE; 29-05-25 at 19:40.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks