Mene interesuje ako voda nije za pice jel ko sjetio socijale,beskucnika, ugrozenih a da nisu manjine da dobiju zalihe ciste vode ?
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Slabo pokretni nemaju mnogo koristi od cistijerni, sve i da ih ima. Bolje česma pri ruci nego cistijerna niz stepenice i uz stepenice ispred zgrade.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
https://www.cdm.me/hronika/vrsnjacko...-za-snap-chat/
Direktorica OŠ „Njegoš“ Tamara Radonjić kazala je da se incident nije dogodio u školi, te da su povodom ovog slučaja preduzeli sve mjere iz svoje nadležnosti.
Direktorici momentalni otkaz debilcina nesposobna pa nek posle otkaza je ministarstvo uputi kod pedagoga a ako joj pedagoske mjere ne budu od od pomoci onda kod psihijatra...
Dje je najgora gradonacelnica u istoriji ovog grada da se izvine gradjanima i da da neopozivu ostavku. Znaci obraza bez. Sram ih bilo
Čarapko
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Izgleda da su prelile septičke u naselje blizu vodoizvorišta.
Pa da voda zbog toga nike ispravna.
Mada cijeli prk šuma i sva divlja gradnja u taj Bangladeš tamo ne ma spetičke odma pored drugog podgoričkog vodoizvorišta.
No se izgleda očeliličili.
Odatle odjednom stomačni virusi posle kiše po Podgorici.
Sve se ovo lagano rešava. Kupe se i postave sistemi za prečišćavanje.
Ali slabo tu ima glasova, ugradnje i tala, pa se ne žuri. Asvalt rules.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oooooooode Vaaaaaaaska!!!!
Jel to sinoc gorio range rover u masline?
Neki ce reci da je elektricno auto a neko opomena...
Kako nisu
Ukoliko zamućenje Mareze potraje, stižu cisterne sa pitkom vodom na više lokacija u Podgorici
https://www.vijesti.me/vijesti/drust...ja-u-podgorici
Doduse jos razmatraju, ne stizu od velike rabote.
tuga tuzna.
a gospoda spava mirnim snom
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...stva-i-sistema
nothing comes from violence and nothing ever could
Realno slabo vam je ovo za Carapica, kupio covjek dusek i prevezao, tako je mogao i kesu iz marketa. Jace je bilo za Lekica
Niko ljepseg zaavicaja nemaaa
Ne dajmo da nam čuvari kokaina ruše vrijednosti 30. avgusta.
Čuvajmo Mija i Vasa Madraca!
P.S. Kad se sjetim Raonikijeve NVO prije no ne uzjaha koja je slikala državna kola kad je DPS bio vlast i svaka objavljivale Vijesti…
No sad je to nebitno. Važno je čuvati vrijednosti 30. avgusta.
Podgorica, deveti dan bez vode za piće. Da je ovo bilo prije 7-8 godina, opozicija i Vanja Ćalović bi tražili smjenu Gradonačelnika, kao i direktora, šefova, portira i stražara u vodovodu, Pipun bi molio Vučića za šleper Rose, a Rajnke bi rekla "narod mora da ima vodu za piće".
Zamisli koliko je jadno kad ispod objave o Spahiću, za koju je direktno kriv vrh DPS-a, ti bačaš fore o Čarapiću i dušeku. Ali dobro, nije se ništa promijenio, sve je isto, možda i gore.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
zamisli godinama gledas jednh majku koja ne zna dje su joj sinu kosti.
a onda gledas kako se brane ljudi koji su optuzeni za sta su optuzeni, koji negiraju te iste optuzbe, a ista ta majka dodje i citira te iste ljude rijecima koje su, zamisli, bas te optuzbe. i onda ce neko da ti kaze da si lud.
odje empate postoje samo za ovo zlo od ljudi koje se tako rodilo, njegovalo kroz odrastanje i aminovalo kroz drustvo.
nothing comes from violence and nothing ever could
Nije kriv DPS no Spahić što je drogu dila.
Nije bio kriv DPS dok je sin pliva u parama od droge.
Sad joj je DPS kriv. Kad mu je viđela kola od 50-100.000 bez dana staža nije joj bilo čudno.
Al dobro. Objektivnost majki…
Ima knjiga Freakeconomy đe objašnjavaju da je životni vijek dilera 5-7 godina u prosjeku.
Onda pod ploču, u boljem slučaju zatvor.
Nisu valjda očekivali tako do penzije. A ne još otpremninu i jubilarnu nagradu da dobiju.
Tako da nije jadno, no me zabolje za poginule u ratu narko klanova. To im je u opis radnog mjesta.
Žao mi je nesretnika koji tom prilikom slučajno poginuše ili ostaše bogalji ka ona đevojka u eksploziji.
No, viđu i dalje ima nekih eksplozija i snajpera.
Jel i za to ponovo DPS kriv?
Lijep tekst.
https://www.vijesti.me/zabava/muzika...riju-da-slusas
Moglo je još toga, ali da ako outline bači neki komentar
It's a funeral we're going to
Death, death of darkness.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks