Ovo vam je malo jace od onog ajfona iz cedisa
namještaju mu ovo jer je Srbin, o tome se radi odje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ovo vam je malo jace od onog ajfona iz cedisa
Niko ljepseg zaavicaja nemaaa
Evo neki policajac pokusao da krsti skodu...
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Шта је 1.15 промила људи? Луксузно ауто као што је Инфинити посебно може да трпи вожњу кад је човјек мало припит.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Cudo nema vise ovih slucaja mada vjv se dosta njih prikrije u manjim sredinama. Tako to biva kad je alkohol integralni dio drustva, ne moze se od hronicnih alkoholicara(kojih u CG ima masu) ocekivati neki integritet ili odgovornost. Ima vas i na forumu dosta koji ste vozili pjani Bog zna kolko puta no nebitno
To što Lekić nema integriteta nije posljedica alkoholizma. Lik je bahata bitanga i kad je potpuno trijezan.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Veli mi jedna osoba, koja radi dosta sa Ukrajincima izbjeglicama loseg materijalnog stanja, da joj kazu da im se cini kao da se ovdje alkohol uopste ne trosi... Tamo je opsta lesinijada
Proradila šljivovica. Sve češće ih udara.
Sent from my 2312DRA50G using Tapatalk
Možemo ne voljet Zlatka koliko oćemo, ali nije on direktor državne kompanije koji je kupio i skucao 100-150 hiljada eura u službenim kolima. Ili ne znam ni ja koliko stotina hiljada ili miliona u nepovoljnim ugovorima za prodaju uglja epsu. Ili ne znam ni ja koliko stotina hiljada ili miliona na plate dodatnoj armiji partijskih članova ili aktivista koje je ubacio na grbaču budžeta. Ne može odgovor na Lekića da bude pogledajte Zlatka.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Slusah Knezevica do neke ure kad je krenuo salvu po MANSu... protrljah oci, e mi se Milo ucinje
U CG najbolje prolaze oni što se snađu u politici.
Eo ovaj recimo, neki je direktor u ministarstvu a pored toga dobija stipendiju od kontrole leta tričavih 3,300 eura...
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...ima-sest-odsto
Rekoh ja. Ide to paf paf.
Ahhh, ipak se očekuje. E jbg.
Biće ovo ode Vasjka 2.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...odnese-ostavku
Za ove neupucene, "ode Vasjka" je posprdavanje odbornika DPS Raja (ne znam prezime) u Nikšićkom opštinskom parlamentu na najavu ministra Mujovića da će smijeniti odbor EPCG Solar gradnje zbog smjene Valerije Saveljić a kao što znamo to se nije desilo.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-solar-gradnje
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Sto se Zlatka tice, znam ga nedje od '94 i uvjek sam ga cijenio kao dobrog momka. CEMI je jedna od NVO sa najduzim stazom, a i jedan od nejvecih, ajde da tako kazem, tako da je ima kad zaraditi taj novac. A zacudili bi ste se koliko su pojedine NVO uzele novca i nidje ih nema osim na papiru. E te reba malo prelistat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Инфинити.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Najjace je sto ovog postenog i casnog covjeka napadate, pola drzave drogirano i pijano a vama Lekic smeta samo zasto sto je Srbin!
Pokusali ste da ga maknete prvi put ali je narod prepoznao koliko on pomaze Pljevljima pa su ga oni vratili, necete mu moci ni ovog puta nista. Kao da ne moze covjeku da se desi greska u saobracaju, svakome od nas! Auto je registrovani kasko i nece kostati ovaj auto drzavu centa.
Mujovic uljez iz DPS-a pokusava da mu namjesti ovo, nece moci!
There are currently 7 users browsing this thread. (2 members and 5 guests)
Bookmarks