Nema komunalni red i saobracaj, kao uostalom i skoro sve ostalo, nikakve veze sa bilo cime osim sa propisom i sa kaznom, novcanom ili batinom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moja je bila ubijena u pojam kad je viđela đe je došla iz Beograda.
A to je bilo prije rata.Tako da te priče da nije do mentaliteta to bacanje smeća i nekulture u saobraćaju to su priče za malu đecu.Malo ih je (nas) ta Jugoslavija dovela u neki red onda su se vratili iskonu.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
No pasaran!
Nema komunalni red i saobracaj, kao uostalom i skoro sve ostalo, nikakve veze sa bilo cime osim sa propisom i sa kaznom, novcanom ili batinom
baš rijetko gledam emisije Komnenića, nisam ni ovu noćas. al lijepo je kad izuva iz cipela:
https://x.com/KonteZanovic/status/1867308858211021129
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Hoće li poskupiti advokatske usluge: Za sastavljanje tužbe za razvod braka 250 umjesto 125 eura?
Podrska za advokate, i njih je pogodila inflacija
Umoran sam od svega sto znam
https://www.cdm.me/drustvo/cdm-ekskl...koj-gimnaziji/
dje su advokati direktorice oni silni od prije par dana sa foruma? imala je informacije ali nije ih podnijela. tako se štite osobe od nasilja. nadam se da će ministarka izdržati pritiske koji će doći od andrije mandića. ukoliko direktorica ostane na svom mjestu, onda je to definitivna potvrda da se za sve pita vojvoda.“Biljana Vučurović, kao odgovorno lice subjekta nadzora u vezi sa predmetnom situacijom, nije obezbjedila pravo učenika, saglasno članu 97, stav 1, tačka 8 Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju i nije preduzela mjere radi prevencije i postupanja u slučajevima nasilja vandalizma u školi…Imenovana nije podnijela prijavu školskom timu iako je imala informaciju o postojanju sumnje na nasilje u ustanovi, što se i potvrđuje uvidom u dostavljene izvještaje o radu školskog tima za period septembar 2021. – mart 2022, kao i za prvi i drugi klasifikacioni period 2022-2023. godine. Takođe, nije ostvarila kontakt sa drugim nadležnim ustanovama, socijalna zaštita, policija i drugo, tako da nije postupila shodno uputstvu o podjeli odgovornost i postupanju u cilju prevencije i u slučajevima pojave nasilja i vandalizma”, navodi se, između ostalog, u Zapisniku.
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ja ga ne gledam jer me iritira. Skoro sam cuo ponesto o dotičnom. Nista me to ne cudi kakvo smo društvo postali. A sto ne zovne milku ckb u emisiju @outline? A brat joj drzi monitor to već... ne primajte se ljudi. Koga oni razotkrivaju i sto oni glume televizija placenicka njemacka. Ko zna koji jevrej to drzi na kraj krajeva.
Vijesti znaju prije što se dešava po sudova no sudije. Makse jadan ne bio
Sto je nama bolje od ovoga zamajavnja na televiziju. Uhapsise li koga. Niko nista
Што би ово Милићу, и ко је овај, ничим изазван, Ивица Јановић из БД, на челу службе?
Last edited by BAR; Yesterday at 23:12.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Pišem ja zalud… Ne rastu priganice na drvo.
Nepravedno utamničena nejač.
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks