Pa za prdnjavo jesu
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Ne znam s kojih društvenih mreža su privodili može biti đe imaš ime i prezime ali zamisli JBT privedu sa foruma đe imaš neki nick name i avatar ka na miRC.Jel se ovaj zajebava što je ovo.![]()
No pasaran!
Priča kako je inflacija pojela razliku je presmiješna. Samo jedna stvar. Kako bi se podstanari lijepo proveli sa ovim cijenama renti, a onim platama. Da ne pričamo o penzionerima i onima sa minimalnim zaradama. Sjever Crne Gore posebno.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Kako su rasle plate, tako su rasle i cijene.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Vidi, ostaje nam samo da vjerujemo u ono sto mislimo da je istina, jer tesko da iko svjesno moze vjerovati u laz, makar ne na duze staze…
a ja cu uvijek prije povjerovati da je to sa Vanjom Calovic ruzna namjestaljka - iako, siguran sam, ima ljudi koji vjeruju da je to istina.
Pravda za nevino zatočenu nejač!
Garantujem da su samo širile ljubav! I noge pomalo
Sent from my iPhone using Tapatalk
Smeta vam otmena Srpkinja, je li Srbofobi?
velika žrtva u Crnoj Gori 2024. godine be like blokiranje na društvenim mrežama
https://x.com/rain_wind_storm/status...17758429225236
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ASC, avet, BAR, Bluemoon, crane_operator, Illuminated, mexiko, p0smatrac, Solid
1.Zbog sumnje da je opljačkao poslovnicu Pošte Crne Gore na Žabljaku, protiv državljanina Srbije Z.R. (55) podnijeta je krivična prijava, saopštila je Uprava policije (UP) navodeći da se preuzimaju radnje u cilju pronalaska osumnjičenog. Zbog 2000 eura
2.Državljani Srbije B.R. (39) i M.J. (40) uhapšeni su juče na podgoričkom aerodromu zbog sumnje da su pokušali da prokrijumčare tompuse u vrijednosti preko 38.000 eura, saopštila je Uprava policije (UP). Ps fidel dizi cijene
3.Vujoviću, Begoviću, Lopičiću i Brnoviću zadržavanje do 72 sata
Iz ODT Podgorica kazali da je četvorici dvadesetogodišnjaka zadržavanje određeno zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda
Pretukli palicama gradjanina.
4.CIN-CG Najmanje devet godina nadležni zataškavali slučaj nastavnika K: Žmurili na navode o predatoru u Malesiji i napredovao.
5.ODT Berane: Zadržavanje do 72 sata osumnjičenom za tešku tjelesnu povredu i napad na službeno lice
6.Rasvijetljena pucnjava u Nikšiću, u pretresu stana osumnjičenog pronađeni puška, municija i eksplozivU
Par zapaljenih auta na cetinje ..malo duvana sa skadarskog sve u svemu nije strasno za par dana
Sent from my SM-A546B using Tapatalk
ЕПП:
Demokrate: Izvanredne rezultati nove vlasti rezultirale istorijskim uspjesima na polju evropskih integracija
https://www.cdm.me/politika/demokrat...h-integracija/
Прегадни су.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
@mneonly - Monah.
Aj sad šalu na stranu mene najviše zanimalo od novih da nekako odu da naprave plan za razvoj sjevera i to,da krenu od toga da poljoprivredu dignu na noge.Solanu je URA toliko najavljivala da će da obnovi oni se sprcali u ANB.
I oni prije i ovi sad samo puvaju u prkno švercu koksa i to je sva istina.Mislim zabolje me kome je Odović oni i je li to foto šop jebe mi se,i to i što je Medo reka Spajiću i ovaj njemu,ali dokle god se ložite na njihove avetluke stvarnost nam je takva.Mene više zanima što ne rade neke planove na polju poljoprivrede i industrije da Crnu Goru nekako učine iole samoodrživom a ne zavisnu od turizma ka glavne grane iliti šverca kokaina đe evo se ispostavi masu MUP-ovaca uključeno.Mi smo jedna obična izgleda mafijaška država kojoj političari vele hrle u EU koga briga JBT više i da uđemo u tu EU u ovakvi sastav.
Last edited by Bluemoon; 29-12-24 at 18:01.
No pasaran!
Nije izgleda nego 100% je takva.
Ne samo Crna Gora, nego čitav region drži mafijaški sistem.
Love, peace and respect.
Пушти ти, Брџа бриљантан.
https://www.facebook.com/share/p/19hyHiMewP/
https://www.pobjeda.me/clanak/brkovi...mIALE2IE_44nxw
Last edited by avet; 29-12-24 at 18:18.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Imam nekako igrom slučaja sjajnog druga u Berane ajde da se vratimo temi na konto toga kad će tamo da se kiluje šumska mafija koja dovede inženjera šumarstva da napiše izvještaj da je regularna sječa drveća iako nije puštite se četništva?
Znači,bukvalno drže kordon đe ono sjeku drveće po tom kraju.Imaju komplet mašineriju.
Ajde više se pustite političara no se malo osvrnite oko sebe da ne bi bilo ka u onoj priči kad su po druge dolazili ja sam ćutao,a kad su po mene došli nikoga bilo nije.
Poslano sa mog CPH2135 koristeći Tapatalk
Last edited by Bluemoon; 29-12-24 at 19:05.
No pasaran!
jedan od vodja Vlade CG sinoć bio sa svojim šefom u emisiji. nema on problem sa studentima al ne može da ih podrži radi Mila i toga šta je cilj protesta. ako ništa drugo znamo šta 90% ministara misli o omladini Srbije koja se bori za bolje sjutra kako njihove tako i naše države. ujedno lepoglavi je saopštio da je sns stvarni gazda CG
https://x.com/KonteZanovic/status/1873499760038228083
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ne daj Bože da je Pipun odležao u Spuž duže od par mjeseci...a shto je ovo haha,svaki razgovor se maltene hvali shto je odlezao par mjeseci.
Milan Demaći![]()
...
Njemu je tamo banja, bromici dzabe, sto da se ne hvali
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks