Imao, korisrio, ali više ne koristim od kada postoji e-papir u boji od kompanije Hisense.
Inače do tada odličan uređaj, samo ga vrijeme pregazilo.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Razmisljam se da ga uzmem, pa reko da ga ne koristi ko? Kakva su iskustva? Dje uzet?
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Imao, korisrio, ali više ne koristim od kada postoji e-papir u boji od kompanije Hisense.
Inače do tada odličan uređaj, samo ga vrijeme pregazilo.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ja imam neki stariji model. Koristim. Ok skroz.
Da li je taj Hisense veličine/oblika standardnog telefona?
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Vrhunska stvar. Vjerovatno sam u manjini, ali mi je milije čitati na kindle-u nego na papiru.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Na kindleu sam procitao stotine knjiga i od mene ima sve preporuke.
uredjaji su relativno jeftini, prethodni sam koristio 7 godina i pomjerio se nije.
Da se nadovežem na prethodna dva posta i istog sam mišljenja. Ovaj sam uzeo prije 11god i još "radi posa'".. Odlična stvar.![]()
Isplati se, kupiš ga sad i može trajati godinama. Preporučio bih da ideš na paperwhite a ne obični kindle jer je paperwhite malo veći i ima bolje osvjetljenje. Uzeo sam ga prošle godine u bla bla prodavnici a imaš ga i na KP ako ideš do Srbije.
I ja sam ga koristila, lupila ovdje kod jednog forumaša koji ih je dugo prodavao. Kasnije sam ga msilim na forum i prodala.
I od mene preporuka za uredjaj. Koliko sam samo knjiga na njega procitao. Kolega sa foruma delboy ih je prodavao i kod njega sam uzeo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja na kindletu sve citam. Nekako mi je lakse. Pogotovu ako citas jos nesto uporedo. Takođe ako malo odeš u prošlost sa piscima engleski postaje zahtjevniji u smislu vokabulara pa instalirani recnik je super stvar. Paperwhite je preporuka svakako i staje u zadnji dzep od farmerica lagano. Bila je piratska biblioteka libgen.me al su je blokirali. Al imas gutenberg project gdje ima isto knjiga finih. klasika uglavnom. Svakako uzmi u Tehnoplus kindle mada su i polovni skoro uvijek dobri. i uživaj u čitanju
@Bugi jel pricas za HI Reader Hisense? To je nesto kao cijena 300e jel?
Last edited by Caesar; 01-11-23 at 09:00.
"Vidiš li: svet pun sebe grca -
Očiju punih, prazna srca."
Kad smo kod Kindle-a, bacite za nas sirotiLju koji link na pp, đe se može skinuti ponešto na našem. Imam biblioteku od 3k+ naslova koju je kolega forumaš dijelio uz kupljeni Kindle, ali iskoči često nešto da nema u njoj.
#fakenews
Dajte kontakt kolege sto prodaje
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
067/528-777 dellboy, inače sjajan prodavac, sjećam se da mi je tako lijepo prezentovao Kindle kao proizvod da sam morao da ga kupim od njega iako sam možda u tom trenutku bio zagrijan tek tako...![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Imam Kindle (prije toga imao Kobo reader), sjajna je stvar. E-knjige dostupne, čitaš i ne zamaraš oči. Dodatno, na telefonu imas nekoliko sasvim dobrih aplikacija za eBooks (Readera ponajbolja, potom i FBReader). Sjajna je stvar kad imas na telefonu knjiga i spasiš se od skrolovanja po mrežama i glupostima. Možeš i tako probati pa vidjeti kako ti ide.
Za nas sirotinju, knijge na našem jeziku možeš nać na forumu balkandownload.org, a za knjige na engleskom torrent...
Konačno, ako kupiš Kindle kod Delboja, dobiješ i 4GB knjiga, sve preporuke za čovjeka![]()
Bješe nekad baneprevoz, tu nema knjige koje bilo nije na našem jeziku...![]()
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
+1 za @dellboy-a
I ja sam trgovao kod njega prije 6-7 godina čini mi se ; momak je prva liga; čitač me služi kao prvog dana ;
Sent from my 22101316G using Tapatalk
Trust me, I know what I’m doing.
knjige.club, mislim da nema bolje baze eknjiga od toga.
I dalje radi sajt za skidanje za knjige na engleskom i po koja nasa libgen.rs
Odlična je baza knjiga na facebook grupi Knjige pdf biblioteka.
Non stop nešto dopunjuju, a i članovi grupe traže ako im nešto treba, pa im ljudi preporuče, ili okače...
Ima baš puno naslova.
https://www.facebook.com/groups/174943416902057
"Ako kaniš ići pravo, nemoj skrenuti."
Balkandownload.org za skidanje knjiga a ima i još svašta nešto (crtani, stripovi...)
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
S ekranima na telefonima je kao i sa zenskim si*ama.
Nema prevelikih,samo ima malih ruku
Нема поправке ако напукне екран?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks