Moze li ovo koji Električni....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Ako je WLTP onda je makar na terenu
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Worl...Test_Procedure
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće maine
............ \_(ツ )_/............
Moze li ovo koji Električni....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Dobra je fora iz TG
Ali moe ih jedno 30 modela.
Evo 20.
Moze veli Tesla Roadster jer su ga tesirali ovi iz WLTP-a na terenu, auto koji nikada nije vidio svijetlost dana, postoji samo na papiru.
**** me ako te mogu slusat vise.
Čoveče taj auto će imati 200kw bateriju kada izađe. Koliko će po tebi moći da pređe?
Ne znam, i niko to ne moze da zna.
Do sada se pokazalo da sa 50KW prelazi između 250 i 350km, zavisi od teine i konstrukcije (aerodinamika i materijali) vozila, kao i samih svojstva baterije (gustina, odnosno teina)
Pomnoi sa 4 kapacitet od 50kw i dobije sličan rezultatt od oko 1000km range (uz gubljenje kapaciteta na vie ćelija sa većom baterijom).
Da vozi toyotu, sve bi bilo ok
Ovako izmilja.
acs, extravaganca, joni, METZ, nexus4, retype_htc
Moka-e range test na
Vonja brzinom 90 km/h domet 290 km
120 km/h domet 194 km
tabela je na 7:05
Ima jedna fora sa električnim automobilima, podsvjesna fora (koja će najverovatnije trajati dok je prelaznog perioda), a to je da velika većina vozača kada sjedne u električni automobil vozi tedljivo, a recimo nisu tedljivi sa SUS motorima. Malo je onih koji ih ,,gaze, jer je drugi fazon, ne stedi se radi ekonomije vec dometa.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by wulfy; 22-09-23 at 13:35.
Stedimo i mi sa cumurasima zaletimo ga po gasu i onda izbacimo u ler/neutral i tako 300meteri bez kapi goriva, i mi firgosi imamo duse![]()
Bugi, da li bi imao baterije za relaciju npr nk-bd-nk bez dodatnog punjenja?
To je po gugl mapama nekih 220km, sto bi bilo ok da je po ravnom sve, ali da vas ima 2-3 unutra, da ne vozis na vr' gasa samo, no da preteknes sporija vozila?
Ne znam, javiću kada probam
Kako ces da probas ako bateriju punis od 25-75% i u praksi koristis samo pola njenog kapaciteta, sa dometom manjim od 160km u idealnim uslovima, a dionica NK-PG-CT-BD pa nazad definitivno nije ravnica.
Zato to ću je napuniti do 100% i voziti do 5% rutom koju mi je čovjek rekao.
Ovo tvoje putanje je u rangu čovjeka koji jede svako jutro burek sa sirom i onda ga kući pitaju a to ne proba pizzu sa kulenom? I on kae aj da probam a onda mu dođe komija i kae, a kako će probati pizzu sa kulenom kada kada svaki dan jede burek sa sirom a pizza nije burek, a pizza je okrugla.
Malo se uozbiljite, moda malo detaljnije čitajte, ili ne morate, ba je zabavno ovako
To je vec bolje, nije auto tebe kupilo pa da ga punis 25-75% kako bi kroz 10 godina produzio kapacitet baterije.
2000km.
Prosječna potronja 15.3kw/100km.
Bio za tablice, danas će biti gotove...
Oćeš da mi kažeš da još voziš barske tablice??
Ajde kad budeš u firmu nam dolazio, dodji autom da ga vidimo. Srećno ga vozio i boljim zamijenio.
Lexus američke tablice?
Rampa za plaćanje? Samo Bar, poslije svih ovih godina...
Malo mi je tee zbog papira, posla, glasanja, ali makar me neće izgrbati u Splitu ili Dubrovniku jer imam NK table ili mi reći đe si brato u BG
Ne, bio sam sa Toyotom, mimoisli smo de na posle ulaza (BR—PG).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks