Dobija Type C konaaaaačno, kućište od titanijuma, znatno manji bezeli, tj. skoro pa true bezelless ekran (otuda titanijum, zbog čvrstine) biće i skuplji...
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 septembra predstavljanje.
Glasine:
3 nm TMMC chip;
Ekran 6.14/6.15 i 6.73/6.74;
USB-C;
Mnogo veca cijena.
Action button:
![]()
Last edited by TAKUMI; 31-08-23 at 22:47.
Dobija Type C konaaaaačno, kućište od titanijuma, znatno manji bezeli, tj. skoro pa true bezelless ekran (otuda titanijum, zbog čvrstine) biće i skuplji...
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Jedno 1900e cijena kod nas vjerovatno najaca verzija vjerovatno rebrending u ultra umjesto max
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Pa sad ti je 14 PM od 1Tb 2300 eura u iCentar. Znaci ovaj ce ti bit 2500 eura.
Ja sam i dalje na 12 PM, mozda cu uzeti 15 PM ako bude nekih izmjena.
USB-C:
![]()
Ostaje li ovo 15 na lightning? Mislim, imaju fore što se tiče regulativa, ali bi stvarno ciganski potez bio.
Mislim da je malo vjerovatno, kad predju na usb c prelazi se skroz nece razvijati dva razlicita modela
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
živo me interesuje hoće li ubacit macro lens na osnovni model, pošto ga u seriji 14 nema kod osnovnog modela. tel koji sam imao prije ovog iphone, xiaomi redmi note 8 iz 2019. godine i sa prodajnom cijenom od 330 eura u to vrijeme je imao macro lens, a i14 od 1000 eura 2022. godine nema. pakao
A realno koliko ljudi koristi macro? Ne previse, selfi je bitan
Послато са SM-F946B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
- All four iPhone 15 models are tipped to switch to USB-C instead of Lightning connectivity.
- The iPhone 15 and iPhone 15 Plus are expected to run on an A16 Bionic chip while the new A17 Bionic will power the iPhone 15 Pro models.
- The iPhone 15 and iPhone 15 Plus should join the iPhone 15 Pro models in featuring a Dynamic Island cutout instead of a notch.
- The iPhone 15 is expected to adapt the 48MP main camera Apple added to last year's iPhone 14 Pro models.
- The iPhone 15 Pro will see more substantial changes such as a titanium frame and, in the case of the Pro Max, a periscope-style telephoto lens.
Nadam se da nece bit ispod 2000e, pa ko ga oce neka plati dobro.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Meni je svejedno, kada nema modela ispod 140mm za odijelo...
Sent from my VTR-L29 using Tapatalk
Rece Bugi koji nosi Fold 3x pos vim dimenzijama
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Last edited by branko.kotor; 01-09-23 at 23:38.
Ako bude dizajn isti onda nek sve ide u pm.
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Ipak je to telefon. Nije auto pa da ima prostora za neke drasticne izmjene. Sto ocekujete da se moze izmjeniti na jednom kucistu velicine 16 sa 8 cm kojem je citava povrsina ekran? Ja se samo nadam da ce u nekoj generaciji za desetak godina iznivelisat onu kaskadu od sociva kamera.
Je li se gledao event?Ja lično razočaran, ispade zvijezda večeri običan 15 koji je dobio odličnu kameru, type-c port, dynamic island, bolju bateriju. Pro je dobio wannabe titanijumsko kućište (samo je površinski, "premaz" titanijumski, u suštini je aluminijum) nešto bolju kameru u odnosu na 14 Pro, izgleda najviše softverski poboljšanu.
Pro Max sad ima 5x telephoto u odnosu na "običan" Pro koji ima x3, nema Ultre...
Jedino pozitivno je što su cijene ostale iste kao i prošle godine i za to stvarno kapa dolje.
Btw u EU izgleda niže cijene za sve modele sem za PM koji je skuplji preko 200e![]()
Last edited by BiTrAtE; 12-09-23 at 19:42.
Pregledao ja sve.
Realno upgrade na procesoru je nepotreban ali ako već postoji zašto da ne.
Da je nekadašnje označivanje ovo je pravi 14s. Baš pravi.
Watch Ultra 2 je top.
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Moja greška za PM, ista je cijena kao prošle godine uz razliku što je sad 256GB, dok su ostali jeftiniji (15 za 50e, Pro za 100e), baš prijatno iznenadili.
Pa koji je najbolja trgovina sad?
Ja mjerkam beli 15 PM.
Odradite ss na telekom iphone 14 pro/promax-a pa da vidimo…
Garantujem da ce kod njih biti skuplji
Običan 15 definitivno zvijezda večeri, sudeći po zvaničnom sajtu dijeli isti ekran i sa Pro modelima460ppi, 2000nita u peaku, brutalan update dobila vanila mada vjerovatno u 60Hz, ali opet...
Last edited by BiTrAtE; 12-09-23 at 20:00.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks