Kvadrado ima gadnu facu,ali mi se vazda svidjao kao igračšteta sto nije mladji,ali valjace Interu siguran sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inter nema jaku klupu - Audero, De Vrij, Darmian, Cuadrado, Carlos Augusto, Asllani, Frattesi, Klaassen, Arnautović, Alexis Sanchez.
Evo ne znam, mogli bi u top 7-8 u Italiji da se malo uigraju![]()
Ima tu igrača da nisu vazda zdravi ali većina jeste.
Kvadrado ima gadnu facu,ali mi se vazda svidjao kao igračšteta sto nije mladji,ali valjace Interu siguran sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja ne znam cemu uopste diskusija na ovu temu kad i ptice na grani znaju da ce ovo Inter pjeske da otalja cim dodje nokaut faza. Cetvrtom usatom se vec pravi mjesto u vitrinama, trebalo je peti da nije bilo maleroznog Lukakua prosle godine
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
A ne spr*daj se. Od tih sto si nabrojao, jedino je Frattesi kalibar za prvih 11. Ovi ostali su uglavnom odavno prošli zenit karijere, ili nijesu materijal za tim koji se bori za skudeto/LŠ. Aleksis i Arnautovic zajedno imaju skoro 70 godina.
A to da bi mogli da budu u top 7-8 timova Italije dovoljno govori koliko je liga dobra 😃
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks