kakav dres, uf
Sent from my iPhone using Tapatalk
Inter
Milan
Juventus
Napoli
Roma
Lazio
https://www.gazzetta.it/Calcio/Serie...e-le-giornate/
Danas izasao raspored.. Pakleno za Milanelo prvih par kola![]()
kakav dres, uf
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Oce li ovo Lukaku u Juventus?
Ovaj Arnautovic je samo takva doktorica. Gasenje Barselone mu ne gine. Znam da ce nam opet doc na penal
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Može ovaj Inter bit interesantan i ove godine
Idemo
Obradovaste me za 2-0![]()
Forever young, i want to be forever young
Fino Duci otvori sezonu assit i go za 20 min
CDK duh u dresu Milana, danas ga daje sa klupe.. sprda li se ođe neko
Neka mu je prosto, nikad u njemu nijesam vidio taj potencijal, Krunic je za njega Zidan.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Cuti, jos je to u igri, oce i Kostica da maknu a brat imao najvise assit prosle sezone.
Jeste jer igra po principu primi-centriraj. Ne pravi razliku, ne vidjeh ga da je jednom predriblao igraca
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Zaista ne vidim ko moze dobit Milan ove sezone. Bice veliko iznenadjenje ako ne osvoje titulu bez poraza
Uh, cekaj, sad vidim da imaju samo jednog spica - Zirua. Ako se on povrijedi moze gasenje. Kako ozbiljan klub moze ostati samo na jednom spicu a igraju na 3 fronta?
Lagano kasirana Bologna, Pulišić doktorica.. Kakve rage su nama igrale na desno krilo godinama, užas
Odrađen Toro, moglo je i bez primljenog..slijedi posrnula Roma u petak, a onda Madonina da se vidi đe smo 🙂
E bas lagano je izgledalo
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Tu es mon héro!
Već stiže razočarenje od bianconera u 2.kolu
Pogba #10, kakva tragikomedija od kluba
Milan je najbolje kupovao u ligi. Loftus je pravi za ovakvu ligu, Pulišić je klasa, Chukwueze jako opasan igrač. Reijnders jako dobar
Dade ga mali Krstovic pet minuta posto je usao... Naatavlja gdje je stao u Slovackoj...
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
Krstovic go, samo neka buca, bravoo...
https://streamin.me/v/1a469c3d
Posto znate da sam nepogresiv u prepoznavanju doktorica, imam hint za vas da je Luvumbo iz Kaljarija nova zvijezda italijanskog fudbala. Novi Obafemi Martins. Marota je kesa i kasno pali i to ce tek shvatiti za dvije godine kad mu cijena vrtoglavo poraste, to se sad kupuje kad nije dao ni gol.
Milan gazi, ako uzmu iranca mogu da pucaju na Ls.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks