Nuntecut, evo da razriješimo i ovu nepoznanicu da se nije desilo ništa nego da CZ izmišlja.
"Do izbacivanja Zvezde će teško da dođe, ali bi klub sa Malog Kalemegdana mogao da snosi posledice jer ne želi da glasa da Studentski centar postane jedan od suvlasnika regionalnog takmičenja.
U najgorem mogućem scenariju po nju, Zvezda bi mogla da izgubi status suvlasnika lige i pravo glasa i samim tim više ne bi mogla da učestvuje u odlučivanju o važnim pitanjima oko ABA lige...
"Ovi ljudi koji vode ABA ligu će da joj zabiju nož u leđa. Bave se glupostima. Rade samoubistvo. Pa hrvatski i slovenački timovi nisu konkurentni Zvezdi i Partizanu. Tu i tamo Budućnost ili Olimpija mogu da pruže otpor. Niko nema para, svi čekaju da dođu Zvezda ili Partizan pada naprave košarkaški spektakl, a oni bi da izbace Zvezdu iz lige?! – čudi se Sagadin KOJI JE JEDAN OD OSNIVACA LIGE (pa da barem stavimo tačku na to da nije izmišljotina)
Dakle, jasno je šta je cilj i zašto se pominje u odgovoru Bokan i Ostoja. Studentski kao suvlasnik lige (što je nemoguće) i momentalna većina u organima odlučivanja.
Ko bješe ono podiže tenzije u košarci ? 😂
Last edited by HighCastle; 19-07-23 at 17:30.
U 3,4 dana 2 derbija
poslato sa Ultra Galaxy mašine S23
https://sportklub.n1info.rs/kosarka/...-ne-ucestvuje/
Košarkaški klub Budućnost dobio je organizaciju spektakla, Super kupa ABA lige koji će se odigrati u SC "Morača" od 18. do 20. septembra ove godine. Crvena zvezda je odustala od učešća na finalnom turniru.
opet Čovke igra igrice i dodatno srozava ligu za čiji je stanje direktno odgovoran
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
CZ igra turnir u Njemačkoj, odavno zakazan, 16. i 17. Septembra.
ABA super kup je samo provjera pred početak sezone.
CZ je višestruki šampion lige, valjda je ovo primarnije i logičnije da se igra. ovo se igralo par puta i čini mi se da su uredno učestvovali
Pa očigledno je procjena kluba da je bolja priprema odigrati turnir sa Bayernom, Albom i Virtusom.
Možda griješim, ali ja lično ne vidim neko inaćenje u ovom slučaju.
Pa dobro fmp1 je tu, ne moraju oba
Po 2 tima iz cg i iz hrvatske iz ostalih zemalja po jedan...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Satelitski resiveri/Oprema
[email protected]
bih da gledam Partizana i Megu. dobra utakmica, Topić će biti igračina. šut, pregled igre, nema straha kod njega, samo da ga povrede zaobidju. Kaminsky odličan, imao par vrhunskih poteza.
тапаталк
Koliki je Kaminski? Meni se čini da je za evropske prilike 'ogroman'.
Da tamo je bio previše soft, ali da ođe će da bude idealan.
pa jes. uživo kad ga gledaš, baš ogroman izgleda, raspon ruku priličan. juče je imao baš finih poteza. vidjećemo ga u EL
тапаталк
Ma biće Kaminski sjajan u Evropi , u to nema sumnje.
Usudio bih se reći i da je kvalitetnije rješenje od Mirotića.
Upitnik jedino stoji kod njegove odbrane.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Finale znači Partizan - Studenti.
kaminsky kao dino radja. nije najbrzi, nije najskocniji, ali za evropsku kosarku djeluje kao idealna petica.
zadnje dvije sezone vise nije igrao nego sto jeste, pa se nadam da je neki dio talenta ostao s one strane okeana.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Izgubice svaku Budućnost kad joj je medju najefikasnijima mihailovic. Dao je 13 poena, a uprskao je sigurno 10 napada. Mijovicu ako imas oci miči ga na klupu dok je vrijeme.
Izgleda se sve poremetilo kad je ovaj Freeman se povrijedio. Zamislili ga da bude prva opcija i da ima dosta poena u rukama, a sad treba cijeli koncept da se mijenja. I doves koliko toliko pristojnu zamjenu za njega jer ova igra je mučenje za gledat.
Послато са SM-S916B помоћу Тапатока
ПОДГОРИЧКА БУДУЋНОСТ !
Mislio sam da je nemoguce, ali su gori nego prosle sezone. Mada, jos je rano.
bolje Derby igra protiv Partizana no pojedini timovi iz ELamoram reći da mi je milo radi određenog dijela 'navijača' Partizana u dvorani noćas. mislim oni sebe smatraju nekakvim navijačima a u stvari su stoka nevaspitana kojoj je mjesto po nekakvim torovima a ne na sportskim terenima
Rekoh negdje davno da Budućnost uopšte ne mora da glavobolji oko trenera kad imaju Žakelja u B timu.
Jedino mi je nejasno zašto se još nijesu odlučili za njega.
Odličan trener.
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Pravedni, trebali su i u 1/2 ABA da ih izbače.![]()
Forever young, i want to be forever young
Nikad jači studenti.![]()
queta je potpisao kamp ugovor sa bostonom. sto ne znaci da nece biti slobodan za 20 dana, kad pocne sezona.
Last edited by moon safari; Yesterday at 15:47.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks