Originally Posted by
Saruman
ahahahah
Polakoteee...
Bez panike, samo komparacija sa GPT-4, to je smiješno
Increased Computational Power
Multimodal Learning
Improved Natural Language Processing
-------
Multimodal Learning
Another area of development for Chat GPT 5 is multimodal learning. This involves teaching AI language models to understand and generate language in conjunction with other forms of data, such as images, audio, or video.
By incorporating multiple modes of data into language models, Chat GPT 5 could improve its understanding and generation of language, making it more robust and versatile. This could have a wide range of applications, from improving speech recognition to generating more accurate image and video captions.

Da dodam još ovo kao GPT 5 će posjedovati novi sistem za Transparentnost i Etiku.
Ono o čemu sam govorio gore...
Ethical and Transparent Development
As with Chat GPT 4, the development of Chat GPT 5 must also take into account ethical considerations and promote transparency. To this end, researchers and developers are exploring new methods for making AI language models more explainable and interpretable.
One approach is to develop tools and techniques that allow users to visualize the inner workings of Chat GPT 5, such as attention maps or gradient-based attribution methods. Additionally, researchers are exploring methods for generating more diverse and representative training data, which can help mitigate bias and discrimination in the model’s output.
///
Ja mislim da je ovdje najbolji odgovor što se tiče AI i ostalog dao Bugi.
Ili će ljudi prihvatiti ovo u cjelini, ili odbaciti u cjelini AI tehnologiju i sve njene izdanke.
Samo, već postoji kritična masa koja se bavi njome, i NVIDIA i ekipa su masu ušli u proizvod i uzeli para. Nema sad stajanja, barem mi se čini.
Sa druge strane, mozemo da ocekujemo da ova tehnologija univerzalno zazivi kao sto su Android, iOS, Windows, Linux, TV, Internet, Satelitska...
Osim sto ima samo 1 caku - tu smo mi konzumirali ljudske proizvode, a ovdje promptove koje AI na kraju i sam moze da kreira i improvizuje.
Dakle robotika radi robotike.
Nevjerovatno...
Last edited by Saruman; 28-05-23 at 12:34.
U svijetu bez melanholije, slavuje bismo pekli na roštilju.
Bookmarks