A koliko će da traje konsolidacija?
Evo ti nam kaži, najavljen je Mickej ove nedelje da će objasniti smisao i priključenija ES2, pa možda je objasnio, a ja nisam čuo, ali čini se da nije.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Sjećam se kad si toliko upira' da Pipun objasni kako do toplog obroka, regresa...
Forever young, i want to be forever young
Мислим да би били баш близу, ЗБЦГ или Екс ДФ једноставно нема јаку економску причу, ту улогу им је радио мрчени ПЗП, и кад је кренула прича о стандарду и економији (коју сви причају чак и сдп) схватили су да нису на свом терену, и рекли идемо на оно што најбоље знамо, да утврдимо своје гласаче, а можда привучемо неког из демократа или песа.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
sumnjam da će pričom 'na listi evrope sad su skoro svi deepsovci' privuć nekog glasača te stranke
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Хоће оне који мрзе ДПС.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
NE znam da ubacim ovu sliku u pravoj rezoluciji, pa evo link
https://twitter.com/JoMarovic/status...499840/photo/1
NSD+DNP+RP su uz prijatelje iz DPS-a poptuno pogubljeni u ovoj predizbornoj kampanji (ne vladaju materijom, prosto rečeno) i onda jedan kreten (od gradonačelnika) da izjavu koja je na fonu upravo takvih da je zaslužio pripadajući epitet, a kojom precizno usmjerava kampanju na njihov poznati teren. Bljuc.
Momci je li realno da na ovu temu pišete o zastavama i manjinama?
Ne da ih neću prebacat na teme koje imate, nego vam je svaki post van tema o identitetima i sukobu identiteta infrakcija.
Baš nemam vremena da momke od 20+ i više godina učim što je spamovanje i skretanje sa diskusije.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
https://www.vijesti.me/vijesti/ekonomija/659350/-
Iz konsultantske firme Fidelity Consulting ocijenili su da lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić "suptilno stvara alibi" za odlaganje implemetacije programa "Evropa sad 2.0", jer ga, kako tvrde, nije moguće implementirati bez ukidanja doprinosa za Fond penzijskog i invalidskog osiguranja.
Smatraju da je previše "crvenih zastavica" koje ukazuju da je taj program neodrživ, jer je, kako navode, opasan po ekonomski sistem i javne finansije.
ne znam da li će (i kako će) Spaka da izvede ES2, al splačinarski je napadat momka samo jer je gazda fidelitija za Milatovića. znači Žeks i tabloid vesti su isto protiv Spajka. Žeks kojem je df podnio nekakve žrtve a čoek koji se dovodi vezu sa klanom idealan za šefa partije. Žeka koji je radi para bio za dps i Crnogorac. samo radi ovakvih stvari bih glasa Spaku. kad sam već mogao za Abazovića (plus sam ga branio na forum ka malo koga) mogu i za momka koji je popularan medju ženama jugoistočne Azije
Какав текст, значи Спајк је од почетка говорио да ће Европа сад 2 тражити неки период од око годину да се санирају потези врсног стручњака Дамјановића. Ово су бљутави текстови који могу да прођу само код људи који нису у току.
А ко су ови Фиделити стручњаци сад, спрдња да овако лупају људи.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
kako ne pratiš rad fidelitija? najveći kritičari dpsa (sa pravom), onda se uvalili kod novih i odjednom ćutali i za neke loše stvari. onda stali na stranu Milatovića, jer ovo je drugi tekst kojim napadaju program es2 uz pomoć tabloida vesti. ponavljam - ja ne znam kako će Spaka es2 da odradi, al malo su bljutavi ovi naručeni tekstovi pred izbore. pa više ga napada fideliti, koji se fino naplastio za vrijeme prošle vlade, no dps
Интересантно јер Fidelity значи вјерност. Значи текстови и анализе зависе од тога коме су заклели вјерност.
Шта год тај Спајић да направи с тим програмом макар је постигао да нас не гуше са глупим темама и напокон погурају причу о економији, која треба сваком нормалном човјеку да буде прво у животу.
Нека то но читам некакав чланак како је Милатовић осудио напад на Украјину и доље коментар нешто типа, "ово је последњи пут да сам те гласао па нема љеба да једем" хаххаха. Могуће да је бот неки ал не би ме чудило да има много оваквих профила људи.
Last edited by nimfa; 03-06-23 at 16:28.
Sate sate sate
što da ne. ljudi stvarno misle da će premijer/predsjednik/šef Parlamenta države članice NATO saveza da daju izjave koje nisu u fonu sa agendom alijanse i/ili amera/eupa kad krenu - a neće nama ambasade da kroje sudbinu, a oni glasači partije čiji ljudi idu pod noge snsu
Spajk uzvraća
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...nosu-sa-vladom
Last edited by outline; 03-06-23 at 16:37.
https://www.dan.co.me/zabava/ozenio-...-becic-5181240
Oženio se Aleksa Bečić....
Spajic je bojim se izgubio kompas
Lagano brat kaze da ima plan i zatvorenu finansijsku konstrukciju za 4 trake hnovi-ulcinj
Momak laze bez ikakvog skurpula
Elem ako ukine pio doprinose nadam se da kapira da ce morat da mi isplati ove 20 godina sto sam dao drzavi za iste. Ne moze to bas e sad izio vuk magarca drugari
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Pisao sam o tome u odgovarajućoj temi, 20% ima bespovratnih sredstava (procjena je da će put da košta 1,1 milijardu eura), a do 50% može uzeti pozajmicu pod povoljnim uslovima od EU jer ta tionica pripada tzv. blue highway koridoru. Ako zaista krenemo ka EU (ostavljam teoretsku mogućnost) moguće je da do 70% tog koridora finansira EU… E, sad, prva bespovratna sredstva smo ,,bacili” (nisu nam uplaćena namjenjena sredstva) jer ništa konkretno nismo uradili (prva faza je obilaznica oko Budve po tom koridoru), a hoćemo li zavisi od mnogo faktora. Ja bih volio da porade na tim faktorima (iz nekih razloga sumnjam) i za realnih 8 godina (ukoliko se radi kako treba) možemo imati upotrebljivu brzu cestu po primoriju. Sve tehničke detalje sam napisao u odgovarajućoj temi.
Last edited by outline; 03-06-23 at 18:04.
Ali su obećanja bila realnija.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Видјећемо шта ће одрадити. Ако буде и дио овога успјело, биће добро. А да се залетио, јесте. Мислим да треба мало и да разумијемо да је ипак сада ушао у политику и да мора привући што више гласача да би ишта извео. Јер ако буде зависио од подршке нпр Дф, биће као 2021, да му амандмански мијењају законе и кроје програм што је смислио.
Мислим да као држава имамо много много простора да напредујемо, вјероватноћа да ће ово известо овако брзо је мала ал и да успије за вријеме мандата биће супер.
Sate sate sate
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks