Nece biti protesta. A i Milatovic ce znati valjda da ispegla nesuglasice.
Mandic da pobijedi je veliki problem. Ovo sto popusi malo gandze pred nastupe da udje u jedno s univerzumom rezim neka nikog ne zavarava.
Rusija je u problemima, Vucic je skapirao da s te strane nema vise podrsku, pa je odlucio da ne talasa.
To sto je on odlucio da ne talasa direktna je odluka da i manda ne talasa.
Ali brzo se mogu opet stvoriti uslovi da se pozivaju ratni drugovi...
Dajte rezultate novih anketa da vas ne kunem. Da se malo igramo.
[translated from english]
Koljenica je vazda bio protiv nasilja i netrpeljivosti i te njegove težnje sežu daleko u prošlost, čak do devet pokušaja izbora u Šavniku. No biće da dfovci nisu dobili Mandićev dopis.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ono što sam ja čuo.
Dragi slušaoci na Cetinju se desilo nemilo ruglo.
Mržnja ništa ne rešava.
Političari morate da smirite ovaj narod. Svi su pred pucanjem i skloni agresiji.
Ovo što si izvukao iz konteksta da kao pravdaju nasilje, rekli su da je narod prošao, ratove, sankcije pili su gorivo, inflacije, genocidi, ljudi hoće na nekom da izdiše. Moramo da se smirimo.
I bukvalno je rekao, ALI ne ali kao da se pravda sve ovo...
Poslato sa Ultra S22 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Ljudi hoće na nekom da izduše zbog ratova, sankcija...pa na Milatoviću?
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Jes veli Popaj ne znate veli sto se desavala ne smije nasilje ALIIII. A nema ALI prijatelju.
Tas na vagi. Hardcore cetnistvo unite!
https://www.cdm.me/politika/bratic-p...ost-crne-gore/
Bratić podržala Mandića: Ovo je sada borba za slogu, zajedništvo i napredak – Za budućnost Crne Gore
[translated from english]
Koalicija vele...
E pa što je ovo.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Nasilje radja nasilje, nikako nije drugacije. Zahvaljujuci propagandi neki ljudi su izmanipulisani jer je objektivno tesko povjerovati da bi Milatovic zaista izjavio nesto u tolikoj mjeri ekstremno. Odredjena manjina je iskazala svoj revolt protiv toga, uz eskalaciju kojoj je vjerovatno doprinio nonsalantan odnos policije, iz razloga o kojima mozemo samo da spekulisemo.
Cetinje je castan grad i cetinjani su casni ljudi. U svakom drustvu ima ekstrema i naravno da nismo svi isti pa je pogresno bilo sta generalizovati, inace bi po svom dozivljaju demokratije i postovanja prava i civilizovanih normi jednog drustva Savnicani pripadali scenografiji iz onog filma Gorstak kada skotsko pleme ide da se bori protiv Kurgana. A nije da ta grupa razbijaca glasackih kutija nema opravdanje za takve postupke i vjerovatno su, kao i njihove odskora prosvijecene partijske glavesine, uvjereni da time u stvari doprinose demokratiji.
Cinjenica je da mi zivimo i prapolitickom drustvu i da je ovo gradjanska drzava samo po slovu Ustava, i da je jedini pravi put to prihvatiti i ne traziti prakse razvijenih drustava. Sto bi sublimirao jedan odlican citat iz serije Crni Gruja: "Nismo mi deo neke tamo usljive Evrope vec velike imperije Otomanskog carstva...". Tako da ce se ovakve i slicne prakse i dalje desavati i uveliko raspravljati ko je bolji iz koje opstine, u drzavi u kojoj drzava ne moze da sprovede lokalne izbore u naselju od 2 hiljade ljudi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I Momo je u parlamentu mahao lažnim novčanicama,Martinović pjenio dok mu dugmad nisu na sakou popucala,21 milion,volja naaaaaaroda itd... Imali su zajednički repertoar valjanja u blatu ali evo, misle da su se oprali. Sjetih se da su ovdje neki branili dosljednost demokrata.
Ako je Jakov dobio juče neke procente na račun Cetinja,Manda ovdje može da računa da će Jakov imati par procenata manje u prvom krugu (koliko god urini procenti bili mali,računao sam da će prije podržati Jakova,ako ne javno onda makar porukom da svi glasači Ure,glasaju kojeg god kandidata da misle da treba glasati).
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Evo i na forumu svi mi koji smo glasali UrU odnosno CnB koaliciju smo većinom za milatovica,pa i drugi djelovi Cnba(civis i spp)su dali podršku jakovu.
To sto je abazovic dao podršku becicu je zato sto zna da mu becic sigurno ne može otkinuti glasova koliko će mu ES uzeti…
Glasaci nisu sto i politicari.ako su glasaci demokrata bili kivni tada na uru ,ova ljigava podrska im to nece nicim opravdati.i obratno.vazi takodje i za latente gay stranke dps i df.sve ove akcije ce imati reakciju okretanja svih glasaca prema Jakovu.oni "tvrdi" na licne interese ce i dalje glasati svoje .ali oni slobodnomisleci ,koji su do sada provalili sta im je svima zajednicki problem.,nece biti tesko da to kazne na listicu.
Послато са SM-F926B помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Pa ja vristim kakvi amateri ahhahahahahah
Evo ja kao bivsi glasac URAe necu sigur o glasat Demokrate... i moze abazovic pozivat do sjutra.... Milatovic posle svega sto mu politicari rade ima moj siguran glas.... a cak sam se posle Spajicevih gluposti cak i malo premisljao dal da uopste izlazim na glasanje....
https://twitter.com/apopovic2/status...SnKHxEJ-w&s=19
Нисам паметан, а ни он рекао бих.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Vjeruj ti meni ovo je vec poslo daleko. Ne moze se steta ispraviti. Mentalno zaostali glasaci DPS-a ni pored ovoga nece odustati od tvrdnje da je cojek izvadio pistolj. Pored genocida ucinjenog nad nasim narodom od strane JBB i 10 mrtvih Crnogoraca jos jedan mit dobija svoju publiku. Tesko naoruzanje Zorice Kovacevic.
A nemojmo ahhahaahha
https://www.vijesti.me/vijesti/polit...ih-ga-prijavio
DPS osudio rekose odje jutros.
https://twitter.com/IvanovicPetar/st...Ldc2OHiyQ&s=19
Last edited by PrijekiLijek; 11-03-23 at 14:12.
Evo interesantno saopstenje americke ambasade gdje se porucuje da se vinovnici incidenta pronadju i kazne.
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks