Iskreno se nadam da će mi se dugo zadržati bol u penisu koji osjećam za političku scenu Crne Gore. Pobjedniku čestitam unaprijed.
Preteče li iko
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
Iskreno se nadam da će mi se dugo zadržati bol u penisu koji osjećam za političku scenu Crne Gore. Pobjedniku čestitam unaprijed.
Čuš Vuković nasrnuo na Mila. A ne no Lepoglavi nasrnuo na nekoga ko nije invalid ili nema 65+ godina. I bez obezbjeđenja.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Ipak je to sve gospodin do gospodina, nisu oni klosari pa da odluce fizicki nesto da zavrse, mhm
Vidim raspojasala se propaganda od dva centa nego me interesuje kada ce onaj drugi dio sa birackim spiskovima, pa kuknjava ne radi biraci.me i slicne gluposti kao odstupnica zlu ne trebalo.
Sta vele iz staba Luckej? Hoce li oko 2 popodne ili kasnije? Na lokalne ste oko 2 poceli pa me strah da ne zakasnite sa agendom postupanja.
Na parlamentarnim izborima 2016god. do 08h 3,5 odsto.
Predsjedničk izbori 2018god do 08h 3,3 odsto.
Na parlamentarnim izborima 2020god do 08h 5,8 odsto.
Danas 2.9 -> ajmo narode ustaj.
Srećno.![]()
Broje li se današnji glasovi iz Šavnika?
[translated from english]
Izlaznost do 9h:
2023 - 7%
2018 - 6,4%
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
09.11- Do devet časova glasalo je glasalo je sedam odsto ili oko 37700 birača. Na svjeveru je glasalo 5,8 odsto, centralnoj regiji 8,3 odsto, na jugu 5,6 odsto birača, saopšteno je iz CDT-a.
09.14 – CEMI: 6,6 odsto birača glasalo do devet časova.
Ko ima predstavnike na sva mjesta, cemi ili cdt?
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Kako je upro Zlatko "nenamjernim" greškama, ali džabe.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Sa njihovih websajtova:
CDT nadgleda predsjedničke izbore sa 436 akreditovanih posmatrača/ica.
Cemi:
Najavila je da će CeMI angažovati dugoročne posmatrače koji će pratiti cjelokupan proces predizborne kampanje, a da će njihovi izvještaji biti periodično objavljivani.
„Angažovaćemo preko 1.000 kratkoročnih posmatrača koji će biti na biračkim mjestima u oba kruga, za koje vjerujemo da će se na bazi projekcija desiti. Imaćemo i preliminarnu izjavu o regularnosti izbora i projekciji izbornih rezultata, sa kojom ćemo izaći dan nakon održanih izbora. Nakon toga ćemo pripremiti i sveobuhvatni Završni izvještaj o izborima nakon završetka izbora“, kazala je Nenezić.
Znači niko. Bolje čekat info od DIKa.
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Moraju javiti u 11h -> počinju gužve idemo izlaznost preko 70%![]()
Ako bude dovoljno velika izlaznost, nije nemoguce da milo ne prodje u drugi krug![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
To je nemoguce lucke bukvalno ni teoretski.
Послато са SM-F936B помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Moja procjena.
DPS -> 32-35%
Evropa Sad -> 27-30%
DF 22-25%
Što je ovo, zamisli ovo poredjenje lika koji je završio jedan od lakših fakulteta tako što mu je otac upada' i molio po kancelarija SKCG i došao na vlast prslih džempera i bez dana iskustva sa tipom koji je mr na Oxfordu, ušao u politiku sa kapitalom.
Ovo samo kod nas može da se ovi neobrazovani likovi kao Jodzir sprdaju uspješnim i obrazovanim ljudima.
Razlika.![]()
Ne znam što pokušavaš sa ovom slikom da kažeš?
2020god 50c bilo pa svi grabili do 13h da glasaju.
Ovo za sad je odlično -> samo neka nastavi.
Čuš mu pitanje.
12h.
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks