Page 356 of 407 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406 ... LastLast
Results 8,876 to 8,900 of 10159

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2023]

Thanks Thanks Given 
    3,753
    Thanks Thanks Received 
    3,948
    Thanked in
    1,925 Posts

Da suvisniji ne moze bit.
    [translated from english]

2. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,497
    Thanks Thanks Received 
    920
    Thanked in
    376 Posts

Quote Originally Posted by goldfinger View Post
    Pravi smo Diznilend od drzave kad ovakvi Miki Mausi mogu da rade drzavne poslove

https://www.vijesti.me/vijesti/drust...-mogu-i-crtezi
    Preglup je on da radi idje drugo bez u drzavnu sluzbu. Kod privatnika bi najvise 2 dana izdurao, ali ispravlja se nepravda sto bi Joko reko, kad su glupi mogli prije mogu glupi i sad.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    2,497
    Thanks Thanks Received 
    920
    Thanked in
    376 Posts

Quote Originally Posted by NetworkMaster View Post
    Jel realno ovo ????
    https://feral.bar/post/23813?fbclid=...aGvE3ZmvRnuNNU

koji matrak se ovo radi? jel ovo Srbija odje ???
    aj ken belive
    Policija traga za maloljetnicom iz Bara: Osumnjičena za krivično djelo povreda ugleda strane države
    #barmontenegro #zastava #ODT
    Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Baru, tužilac Radovan Đurišić saopštio je, za Portal RTCG, da je Uprava policije Regionalni centar JUG Odjeljenje bezbjednosti Bar obavjestilo Osnovno državno tužilaštvou Baru o snimku na kojem se vidi maloljetna ženska osoba koja cijepa i uništava državnu zastavu Republike Srbije.

-Maloljetno lice je identifikovano i za njom je raspisana potraga, a postupajući tužilac je predmetnu radnju kvalifikovao kao krivično djelo povreda ugleda strane države ili međunarodne organizacije iz čl. 200 st.1 Krivičnog zakonika Crne Gore-kazao je Đurišić.
    Sent from my 2201117TY using Tapatalk
    # extravaganca
    Cisto da se nadovezemo na onu temu o bjezacima sa casova
    Zamisli samo cemu jednu maloljetnu osobu uce doma.

Sent from my SM-S908B using Tapatalk
    To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.

Thanks Thanks Given 
    1,532
    Thanks Thanks Received 
    1,787
    Thanked in
    799 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Druže, je li ti dobro?
    Bukvalno sam ti na jedini replicirao, a i da se osvrnemo i na postove posle tvojeg, od toga što ti podmećeš niko ništa nije napisa' osim "komite" 1x, i to forumaš za kojeg znamo da ne drži vodu ni jednima ni drugima.
    Ove ostale tvoje projekcije izgleda obitavaju samo u tvojoj glavi.
    A ako se na koga osula artiljerija, to je po Twitteru na Kosovića jer je lik iznio neke činjenice, mada nije me stalo, nego kad već to pominješ
    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Ahahhahahha sjajno.

Bukvalno niti jedan od navedenih postova nije bio tebi upućen, ni direktno ni indirektno. Ako se sam prepoznaješ kao podržavalac Nena Kaluđerovića, to je već drugo. Posebno čudi kako si se prepoznao u komentarima, ako tvrdiš da te slučaj i ne interesuje puno, već da si komentarisao način pisanja Vijesti i Kosovića.

Na lično si ti sam prebacio, iznoseći neistine da te bilo ko kvalifikovao.

Ako te baš interesuje kome jesu upućene kvalifikacije, upali X i/ili Facebook, pa ćeš viđeti u realnosti kako izgleda čoporativni atak na ličnost, bez zere pokušaja da se uđe u suštinu. Takvi nastupi kod normalnog čoeka izazivaju gađenje, i direktno čine štetu onome za šta se ti koji atakuju deklarstivno zalažu (zaštita crnogorskog jezika).

Sent using Tapatalk

Prenio sam tekst koji se bavi manipulacijom iz Kosovićevog članka, naglasio da ga zbog toga prenosim, i povuko paralelu na ovaj forum, đe se predmetni članak gurnuo zajedno sa Nenom Kaluđerovićem i klanovskim ubijanjima, i ušo u istu ravan, do te mjere da se FCJK i Neno Kaluđerović koriste u istoj rečenici.

Vanja odmah nakon toga kaže, parafraziram, - ako je Kosović iznio neistine u tom članku, Vijesti namjerno šire neistine, a Kosovića treba otpustiti.

Mstislav mu odgovara, citiram, -
    Зар има грешака у тексту, схватио сам из рекација подржаваоца ФЦЈК и Нена Калуђеровића да су Вијести српски медиј, а не да су нешто слагали?
    Odnosno, radi tačno ono što sam rekao da se ovđe radi. Opet.
    Koji su to podržavaoci FCJK i Nena Kaluđerovića koji reaguju na članak o FCJK u Vijestima?
    Odakle podržavaoci Nena Kaluđerovića u ovoj priči o FCJK i tom članku uopšte?

Momci, slobodno se vi bavite mojim ultra egom zbog kojeg vidim sebe u svemu, pa i tamo đe me nema. Jedino ne morate i meni to pojašnjavat, jer mi pomoć nije potrebna.
    No se uz to pozabavite i ovime što sam citirao gore, jer vam je čoek bukvalno u treći post poslije moog, a jedva par postova prije vaših, uradio tačno ono što sam i reko- ubačio Nena Kaluđerovića iz kosmosa u priču, i zalijepio ga uz FCJK da se odvojit ne može.
    Biće niste viđeli dok ste tako pažljivo iščitavali sve napisano, kako velite.

Medo, care, niti imam fejs, nit X. Niti sam tamo postavio (praktično jedini) post koji se može kvalifikovat da podržava FCJK, no ovđe. Na isto mjesto đe i Mstislav svoj, ni tri reda poslije mojeg.
    I, i dalje bih više volio da se zanimaš onim iznad citiranim, no mnome. Jer ti ono citirano, i sa stanovišta zakona etike, pa čak i prava, ima ozbiljne falinke. A moji psihološki karakterni posrtaji ipak nemaju.

Technus, @Vanja je jedan od možda 3-4 lika ovđe kojeg većinom sa uživanjem čitam. I sa poštovanjem, jer zna što priča, jer priča svojom glavom, i jer se drži svog mišljenja. Zato ga nemoj branit od mene.
    A tu vrstu priče, sa pitanjima o zdravlju, guraj neđe đe priliči. Ovđe si adresu debelo promašio.
    I iščitaj i ti još koji put pažljivo ovo što sam citirao, možda ipak na kraj nađeš ono što veliš da ga tu nema.
    Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.

6. The Following 2 Users Say Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    56
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by bigic View Post
    Dvoje odbornika sa liste SDP su saopštili da ne podržavaju više lokalnu vlast na Cetinju.
    To bi trebalo da znači da je vlast koju predvodi Nikola Đurašković iz SDP izgubila većinu, pošto bi sada imala 16 odbornika (SDP i SG LSCG, uz podršku Demokrata i Ure), a opozicija (DPS, SD i 2 odbornika sa liste SDP) 17 odbornika.
    Ali Đurašković tvrdi da je lokalna vlast ipak stabilna.
    https://www.vijesti.me/vijesti/polit...vlast-stabilna
    Odbornik SD je saopštio da podržava lokalnu vlast.
    https://m.cdm.me/politika/markovic-i...-moju-podrsku/
    Dakle na Cetinju SDP i Stara garda LSCG vladaju uz podršku Demokrata, GP URA i SD.

Thanks Thanks Given 
    6,919
    Thanks Thanks Received 
    3,982
    Thanked in
    1,568 Posts

Quote Originally Posted by Buva+gacce View Post
    Medo, care, niti imam fejs, nit X. Niti sam tamo postavio (praktično jedini) post koji se može kvalifikovat da podržava FCJK, no ovđe. Na isto mjesto đe i Mstislav svoj, ni tri reda poslije mojeg.
    I, i dalje bih više volio da se zanimaš onim iznad citiranim, no mnome. Jer ti ono citirano, i sa stanovišta zakona etike, pa čak i prava, ima ozbiljne falinke. A moji psihološki karakterni posrtaji ipak nemaju.
    Sad je mnogo toga jasnije.

Da koristiš navedene platforme, vidio bi da su na njima, satima prije tvoje objave, stotine istih onih koji su podržavali Nene Kaluđerovića, sada napadali lično Kosovića, bez ikakvog kritičkog osvrta na sami tekst.

Odavno je ovaj forum prestao biti relevantan činilac, i pokazatelj raspoloženja u javnosti, iz dva prosta razloga. Prvi, jer za današnje prilike ima vrlo malo korisnika, posebno na društveno političkim temama, a drugi jer ima moderaciju, pa se koliko toliko (u poređenju sa drugim online platformama nemjerljivo), drži do kulture dijaloga.

U skladu sa navedenim, odavno je učešće na forumskim temama prestalo biti isključivo dijalog forumaša, a postalo neraskidivo vezano za portale, društvene mreže i ostale soc saplikacije, tj komentare na istima.

Siguran sam da Mstislav nije mislio na tebe u svom postu, već na gore pomenute, koji su se jasno i glasno odredili da su upravo ono što je on naveo.

Sent using Tapatalk
    #fakenews

9. The Following User Says Thank You to MeDo_JE For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,892
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    738 Posts

Koji su to podržavaoci FCJK i Nena Kaluđerovića koji reaguju na članak o FCJK u Vijestima?
    Мало мањи его и учешће на форуму ће ти сигурно бити угодније, нити сам те поменуо нити помислио на тебе када сам написао коментар.

Ко су подржаваоци ФЦЈК и Нена Калуђеровића који реагују на чланак о ФЦЈК на Вијестима питаш?
    Изволите :

Nož, žica i Neno Kaluđerović | Aktuelno
    Transparent podrške za Nena Kaluđerovića: "Danas on śutra - svi mi" (portalanalitika.me)
    Čirgić: Ako je Neno Kaluđerović terorist, onda cijelo Cetinje proglasite logorom za teroriste (portalanalitika.me)
    Jesmo li i dalje svi mi Neno Kaluđerović? (portalanalitika.me)
    Lovćenske straže: Podrška Nenu Kaluđeroviću, nastavlja se lov na crnogorske glave (portalanalitika.me)
    SLUČAJ NENA KALUĐEROVIĆA - novi ogled dehumanizacije (antenam.net)
    I mi smo teroristi - CdM
    Crnogorski pokret: I naše i Nenovo je pravo da ne priznamo okupaciju i kolonijalni status - CdM
    SDP: I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad - CdM
    Deset do Osam - Terorizam? - CdM
    DPS Prijestonice: Krivokapić jedini terorista u događajima na Cetinju - CdM
    SD Cetinje: Uhapsili biste vi Crnu Goru, al' vam se ne da - CdM
    Mijović: Hapšenjem Nena Kaluđerovića objavili ste rat Crnoj Gori i Crnogorcima - CdM
    Završen protest zbog hapšenja Kaluđerovića na Cetinju: Građani najavili novo okupljanje za sjutra - CdM
    PKS: Hapšenjem Kaluđerovića vlast izaziva sukobe - CdM
    Džepni diktator i njegovi kerberi (portalanalitika.me)
    Sramotno je što rade s imenom Nena Kaluđerovića | Aktuelno

Види ли неко осим мене преклапање оних који су дали подршку Небојши Калуђеровићу и оних који су напали Срдана Косовића због текста о ФЦЈК ?
    Или сам и ја дио специјалне операције да се угаси ФЦЈК и мрзитељ свега црногорског?
    Исти они који за текст Срданов кажу да је хајка, организују праву медијску и друштвено мрежачку хајку на њега, паралелна стварност доживљава своје најсјајније моменте у Црној Гори.
    Last edited by Mstislav; 04-10-23 at 08:21.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    1,843
    Thanks Thanks Received 
    4,208
    Thanked in
    2,285 Posts

Prenio sam tekst koji se bavi manipulacijom iz Kosovićevog članka, naglasio da ga zbog toga prenosim, i povuko paralelu na ovaj forum, đe se predmetni članak gurnuo zajedno sa Nenom Kaluđerovićem i klanovskim ubijanjima, i ušo u istu ravan, do te mjere da se FCJK i Neno Kaluđerović koriste u istoj rečenici.

Vanja odmah nakon toga kaže, parafraziram, - ako je Kosović iznio neistine u tom članku, Vijesti namjerno šire neistine, a Kosovića treba otpustiti.

Mstislav mu odgovara, citiram, -

Odnosno, radi tačno ono što sam rekao da se ovđe radi. Opet.

Momci, slobodno se vi bavite mojim ultra egom zbog kojeg vidim sebe u svemu, pa i tamo đe me nema. Jedino ne morate i meni to pojašnjavat, jer mi pomoć nije potrebna.
    No se uz to pozabavite i ovime što sam citirao gore, jer vam je čoek bukvalno u treći post poslije moog, a jedva par postova prije vaših, uradio tačno ono što sam i reko- ubačio Nena Kaluđerovića iz kosmosa u priču, i zalijepio ga uz FCJK da se odvojit ne može.
    Biće niste viđeli dok ste tako pažljivo iščitavali sve napisano, kako velite.

Technus, @Vanja je jedan od možda 3-4 lika ovđe kojeg većinom sa uživanjem čitam. I sa poštovanjem, jer zna što priča, jer priča svojom glavom, i jer se drži svog mišljenja. Zato ga nemoj branit od mene.
    A tu vrstu priče, sa pitanjima o zdravlju, guraj neđe đe priliči. Ovđe si adresu debelo promašio.
    I iščitaj i ti još koji put pažljivo ovo što sam citirao, možda ipak na kraj nađeš ono što veliš da ga tu nema.
    Koliko je bate tebi dosadno u životu jbt.
    Forever young, i want to be forever young

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    682
    Thanked in
    477 Posts

Posle pada dps od 30 avgusta 2 komšija dps kadar je pokušao da uradi pobunu u pošti medju zaposlenima ali nije bio dobar odziv.

Sad na ove proteste oni predvode.

-> neće više 1 eura gledati od bakšiša - socijale - dječijeg itd.

Thanks Thanks Given 
    212
    Thanks Thanks Received 
    825
    Thanked in
    480 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Koliko je bate tebi dosadno u životu jbt.
    Sta ti nije jasno, covjek samo radi svoj posao, meni su najjaci oni koji se prime na to sto pise i jos diskutuju sa njim, fenomenalno...

14. The Following User Says Thank You to Whisperer For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,286
    Thanks Thanks Received 
    1,355
    Thanked in
    562 Posts

https://www.vijesti.me/sport/ostali-...eljka-belivuka

Jedni velicaju ubicu sa belvedera, drugi ovoga mesara sto ubija i namjesta kuma i drugove, kukala nam majka koliko bolesnih umova seta oko nas, iz dana u dan je sve jasnije da idemo ka dnu, a nismo daleko.
    U drzavi je ostao samo sljam.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    1,843
    Thanks Thanks Received 
    4,208
    Thanked in
    2,285 Posts

Ima bolesnika sa svih strana, ali ne toliko koliko su bučni i koliko se priča o njima, pa udje u podsvjest narodu ka' da su oni večina.
    To je šačica bučnih bolesnika
    Forever young, i want to be forever young

17. The Following User Says Thank You to technus For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,532
    Thanks Thanks Received 
    1,787
    Thanked in
    799 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Мало мањи его и учешће на форуму ће ти сигурно бити угодније, нити сам те поменуо нити помислио на тебе када сам написао коментар.

Ко су подржаваоци ФЦЈК и Нена Калуђеровића који реагују на чланак о ФЦЈК на Вијестима питаш?
    Изволите :

Nož, žica i Neno Kaluđerović | Aktuelno
    Transparent podrške za Nena Kaluđerovića: "Danas on śutra - svi mi" (portalanalitika.me)
    Čirgić: Ako je Neno Kaluđerović terorist, onda cijelo Cetinje proglasite logorom za teroriste (portalanalitika.me)
    Lovćenske straže: Podrška Nenu Kaluđeroviću, nastavlja se lov na crnogorske glave (portalanalitika.me)
    I mi smo teroristi - CdM
    Crnogorski pokret: I naše i Nenovo je pravo da ne priznamo okupaciju i kolonijalni status - CdM
    SDP: I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad - CdM
    Deset do Osam - Terorizam? - CdM
    DPS Prijestonice: Krivokapić jedini terorista u događajima na Cetinju - CdM
    SD Cetinje: Uhapsili biste vi Crnu Goru, al' vam se ne da - CdM
    Mijović: Hapšenjem Nena Kaluđerovića objavili ste rat Crnoj Gori i Crnogorcima - CdM
    Završen protest zbog hapšenja Kaluđerovića na Cetinju: Građani najavili novo okupljanje za sjutra - CdM
    PKS: Hapšenjem Kaluđerovića vlast izaziva sukobe - CdM
    Džepni diktator i njegovi kerberi (portalanalitika.me)

Види ли неко осим мене преклапање оних који су дали подршку Небојши Калуђеровићу и оних који су напали Срдана Косовића због текста о ФЦЈК ?
    Или сам и ја дио специјалне операције да се угаси ФЦЈК и мрзитељ свега црногорског?
    Исти они који за текст Срданов кажу да је хајка, организују праву медијску и друштвено мрежачку хајку на њега, паралелна стварност доживљава своје најсјајније моменте у Црној Гори.

Ahahahahaha, care, tvoje učešće na forumu je, po onome što tu piše, blizu 5 puta veće od mojeg. Možda bi ti bilo ugodnije da i to smanjim?

Lijepo si ti to odradio. Evo, pogledao sam sve ove Nenove podržavaoce, sad znam ko podržava gnusnog ubicu (još nepresuđenog).

Sad da se uozbiljim.

Sve što si ostavio se odnosi na podršku Nenu Kaluđeroviću privođenom zbog učešća u protestima u Cetinju.
    Što si ti, onako lijepo ispod žita, na ovoj temi, na konkretnom članku o FCJK, pretvorio u podršku Nenu Kaluđeroviću gnusnom ubici.

Vidiš, care, jes da zbog svog ogromnog učešća na forumu ne stižem da čitam te ostale platforme koliko i ti, ali spreman sam ruku na panj da Nena Kaluđerovića, iz one navedene SKY prepiske i nekih od najužasnijih zločina koje smo gledali, ne podržava niko od navedenih.
    A ovđe je, što se Nena tiče, upravo to tema. A ne Belveder.
    I tek ne FCJK.

Savjet za tebe, drugarski.
    Kad tako manipulišeš i podmećeš teze ispod žita, probaj da, prije nego odradiš ispod-žitnu imputaciju nove teze, ciljanoj grupi odradiš amputaciju zdrave pameti. Lakše će ti proć.

Takođe, kako ti Vanja lijepo reče, bukvalno sve zvanične reakcije sa FCJK, od demanta do autorskih članaka, su se isključivo bavile istinitošću teksta iz Vijesti, čime se i Vanja pozabavio u poostu na koji mu odgovaraš, a ne posrbljavanjem, koje si opet ti ovđe uveo u priču, onako ko da nećeš, uobičajeno adresirano nekima tamo na koje jesi mislio.
    Tako da, kad mu odgovoriš da nisi uočio da neko od njih spori istinitost Kosovićevih navoda, čoek jedino može zaključit da si bio u neku drugu Vasionu.

Smanji lične opaske, uvećaj zdrav rezon.

19. The Following User Says Thank You to Buva+gacce For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,892
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    738 Posts

Sve što si ostavio se odnosi na podršku Nenu Kaluđeroviću privođenom zbog učešća u protestima u Cetinju.

Takođe, kako ti Vanja lijepo reče, bukvalno sve zvanične reakcije sa FCJK, od demanta do autorskih članaka, su se isključivo bavile istinitošću teksta iz Vijesti, čime se i Vanja pozabavio u poostu na koji mu odgovaraš, a ne posrbljavanjem, koje si opet ti ovđe uveo u priču, onako ko da nećeš, uobičajeno adresirano nekima tamo na koje jesi mislio.
    Tako da, kad mu odgovoriš da nisi uočio da neko od njih spori istinitost Kosovićevih navoda, čoek jedino može zaključit da si bio u neku drugu Vasionu.

Smanji lične opaske, uvećaj zdrav rezon.
    Да си читао ове линкове које сам поставио видио би да сам ставио и текстове подршке Калуђеровићу након покушаја привођења његовог не због устоличења него због других кривичних дјела. Ево ти их опет.

Подршку Калуђеровићу дају и даље (високи) чланови ДПС-а, СДП-а, макар они које сам видио на Опште Црногорском збору 03.09. а што се може провјерити на порталима.

Прочитао сам већину текстова противу Срдана и Вијести, и осим једне ствари код Радомана :

Uzgred, u namjeri da obesnaži sve reference profesora FCJK služi se sitnim podmetanjima kad tvrdi da je časopis Književna smotra tek od 2020. godine na AHCI listi, pa se, po njegovu tolkovanju, rad objavljen u tome časopisu 2018. godine ne može uvažiti. Da se ne bih pregonio s Kosovićem oko njegovih konfabulacija, evo mu relevantni izvor koji će potvrditi da se Književna smotra i 2017. godine nalazila na AHCI listi: http://lib.irb.hr/web/hr/vijesti/ite...oscc_i_cc.html.

а гдје се Срдан "обезбиједио" и написао следеће :

Radoman je objavio 22 rada u Lingua Montenegrina, a jedan u Književnoj smotri, ali 2018. godine, kada časopis nije bio na AHCI listi. Sve i da je časopis bio na listi, Radoman sa tim radom ne bi ispunjavao uslov od neophodnih 8 bodova, jer jedan rad u Q4 časopisu nosi 6 bodova. Dakle, morao je objaviti minimum dva rada na tom nivou.

све остале су на исту фору : Русија, Србија, светосавље, Вијести издајници, напад на црногорство, на државу, на маузолеј, лични напади на Срдана (нашли неког Косовића који је се борио против зеленаша и прогласили га његовим прађедом) итд итд, без ичега конкретног шта је Срдан слагао или измислио.

Само его смањи и лакше ће бит (свима), безвезе се просипаш и препознајеш, ниси баш толико битна фигура.
    Last edited by Mstislav; 04-10-23 at 11:42.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    2,892
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    738 Posts

Заборавих и дуплог академика Вукића Пулевића да поменем бранимо Калуђеровића и кад га хапсе због припадности клановима, јер нам је организовао побуну на Крушевом Ждријелу, савезници се не остављају на цједилу.

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    3,166
    Thanks Thanks Received 
    7,803
    Thanked in
    4,199 Posts

https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...eti-siromastvo

U riziku od siromaštva živi 20,3 odsto stanovnika Crne Gore, odnosno svaki peti građanin, dok je u sjevernom regionu taj procenat 37,6 odsto.

slika i prilika ove države

тапаталк
    “Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”

Thanks Thanks Given 
    3,753
    Thanks Thanks Received 
    3,948
    Thanked in
    1,925 Posts

Ima li inflacije sirotinjo?

Miloš Medenica ponudio jemstvo od 788.800 eura da se brani sa slobode

https://www.cdm.me/hronika/milos-med...ni-sa-slobode/
    [translated from english]

24. The Following User Says Thank You to avet For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,060
    Thanks Thanks Received 
    3,112
    Thanked in
    1,723 Posts

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ima li inflacije sirotinjo?

Miloš Medenica ponudio jemstvo od 788.800 eura da se brani sa slobode

https://www.cdm.me/hronika/milos-med...ni-sa-slobode/
    Sirotinjo napušiš se nektetnina
    but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding

26. The Following User Says Thank You to Zedd For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,286
    Thanks Thanks Received 
    1,355
    Thanked in
    562 Posts

Lako je nasim parama placat jemstvo.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    3,081
    Thanked in
    1,672 Posts

Dakle, u pitanju su nepokretnosti koje su u vlasništvu porodice duže od tri decenije i za koje postoje dokazi o načinu sticanja”, istakao je Jovanović.

Lijepo je pročitati sve do kraja...

Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine

............ Ż\_(ツ )_/Ż............
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,532
    Thanks Thanks Received 
    1,787
    Thanked in
    799 Posts

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Да си читао ове линкове које сам поставио видио би да сам ставио и текстове подршке Калуђеровићу након покушаја привођења његовог не због устоличења него због других кривичних дјела. Ево ти их опет.

Подршку Калуђеровићу дају и даље (високи) чланови ДПС-а, СДП-а, макар они које сам видио на Опште Црногорском збору 03.09. а што се може провјерити на порталима.

Прочитао сам већину текстова противу Срдана и Вијести, и осим једне ствари код Радомана :

Uzgred, u namjeri da obesnaži sve reference profesora FCJK služi se sitnim podmetanjima kad tvrdi da je časopis Književna smotra tek od 2020. godine na AHCI listi, pa se, po njegovu tolkovanju, rad objavljen u tome časopisu 2018. godine ne može uvažiti. Da se ne bih pregonio s Kosovićem oko njegovih konfabulacija, evo mu relevantni izvor koji će potvrditi da se Književna smotra i 2017. godine nalazila na AHCI listi: http://lib.irb.hr/web/hr/vijesti/ite...oscc_i_cc.html.

а гдје се Срдан "обезбиједио" и написао следеће :

Radoman je objavio 22 rada u Lingua Montenegrina, a jedan u Književnoj smotri, ali 2018. godine, kada časopis nije bio na AHCI listi. Sve i da je časopis bio na listi, Radoman sa tim radom ne bi ispunjavao uslov od neophodnih 8 bodova, jer jedan rad u Q4 časopisu nosi 6 bodova. Dakle, morao je objaviti minimum dva rada na tom nivou.

све остале су на исту фору : Русија, Србија, светосавље, Вијести издајници, напад на црногорство, на државу, на маузолеј, лични напади на Срдана (нашли неког Косовића који је се борио против зеленаша и прогласили га његовим прађедом) итд итд, без ичега конкретног шта је Срдан слагао или измислио.

Само его смањи и лакше ће бит (свима), безвезе се просипаш и препознајеш, ниси баш толико битна фигура.

Ne brigaj, ima u mene strpljenja za beskraj prosipanja, oće to starost da učini kod čoeka

Care, i dalje:

Od prvog posta konkretno o Kaluđeroviću, od prije neki dan, ovđe se priča o čoeku koji se bavi paljenjem leševa gumama i kakvim ne drugim gnusnostima.
    Tom i takvom Kaluđeroviću si ti zakačio podržavaoce, koji isto tako podržavaju FCJK.
    To možeš da uradiš tek onda kad ga ti koje navodiš podrže ovakvog iz SKY prepiske.
    Dok ga ne podrže takvog, i tu poidršku nam obznane u etru, to što radiš će se zvat manipulacija i zamjena teza. Perfidna, ali i dalje lako čitljiva.

Apsolutno svi linkovi koje si naveo se bave pitanjem podrške tom čoeku iz vizira potpuno druge stvari: onoga što su autori viđeli kao sistemsko obrušavanje na čoeka zbog njegovih nacionalnih stavova i učešća u protestima.
    I to je ono što su branili, tj. podržavali, bili u pravu ili ne, a ne klanovska ubistva.
    Zato im ga nemoj tako ni kačit. A to jeste ono što radiš.

Što se tiče toga ko je kako dobio zvanje, ponoviću ti, niti sam tome stručan, niti ću se time bavit. Iako znam da bi ti milo bilo

Ono čime se jesam bavio je tvoja konkretna izjava da nisi nešto primjetio da su ti podržavaoci (FCJK i organizovanog kriminala i ubica) uopšte sporili istinitost navoda iz Vijesti, no su samo drvili o nacijama i ostalom.
    A oni se bukvalno svi bavili baš time. Toliko o prosipanju.

Što se tiče toga da bi ti sad najradije drvio do Nove Godine ko, šta, kako, kad i kamo, uzeću sebi slobodu da te uputim da odgovore potražiš u Vanjinom postu, od kojeg si svu ovu priču i započeo:

FCJK je smijesna institucija, ali ako je tacno da je Srdan Kosovic ignorisao odgovore koje je dobio od dekana i ako je u javnost plasirao netacne podatke, onda su Vijesti krive bukvalno za namjerno sirenje laznih vijesti. To je daleko veci problem. Moraju da imaju odgovor na demant fakulteta. A taj odgovor moze da bude ili izvinjenje, koje bi moralo da bude praceno otpustanjem Kosovica, ili da novim dokazima potvrde da nema gresaka u originalnom tekstu.

Jer je on bio skroz u temu. A kako si ti ovo uspio da povežeš sa podržavaocima ubica i klanova, te sa njihovim nacionalnim pretenzijama, mislim da nikom u zdravu pamet jasno bit ne može.
    Last edited by Buva+gacce; 04-10-23 at 18:22.

Thanks Thanks Given 
    1,994
    Thanks Thanks Received 
    531
    Thanked in
    308 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2023]

Toliko o grandjanskom pokretu URA.

Najgora i najsmrdljivija partija u cg ikad.

Zlatila se Pozitivna, SD…

https://twitter.com/ia_alternativa/s...SJ6jRNgn3hqK9A

Thanks Thanks Given 
    1,075
    Thanks Thanks Received 
    1,037
    Thanked in
    501 Posts

Мени је срамотно како се прави глуп, као да не капира шта госпођа говори. А ко је она зна ли се?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    Sate sate sate

Thanks Thanks Given 
    373
    Thanks Thanks Received 
    407
    Thanked in
    294 Posts

Ne negirajte mi jezik, tajno Načertanije nije tajno još od '88-e
    Evo i lijepe vijesti, sad se ne može niko žalit da je preskupo
    https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-u-pola-cijene

Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
    If there's two things that I hate-
    It's havin' to cook, and tryin' to date...​

Thanks Thanks Given 
    3,166
    Thanks Thanks Received 
    7,803
    Thanked in
    4,199 Posts

Default Iz raznih medija [Edicija 2023]

Quote Originally Posted by nimfa View Post
    Мени је срамотно како се прави глуп, као да не капира шта госпођа говори. А ко је она зна ли се?

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
    ministarka ako misliš na ženu koja je provalila o čemu je riječ

тапаталк
    “Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”

Page 356 of 407 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (1 members and 16 guests)