Da suvisniji ne moze bit.
[translated from english]
To learn how to use your head, you have to go out of your MIND.
Prenio sam tekst koji se bavi manipulacijom iz Kosovićevog članka, naglasio da ga zbog toga prenosim, i povuko paralelu na ovaj forum, đe se predmetni članak gurnuo zajedno sa Nenom Kaluđerovićem i klanovskim ubijanjima, i ušo u istu ravan, do te mjere da se FCJK i Neno Kaluđerović koriste u istoj rečenici.
Vanja odmah nakon toga kaže, parafraziram, - ako je Kosović iznio neistine u tom članku, Vijesti namjerno šire neistine, a Kosovića treba otpustiti.
Mstislav mu odgovara, citiram, -Odnosno, radi tačno ono što sam rekao da se ovđe radi. Opet.Зар има грешака у тексту, схватио сам из рекација подржаваоца ФЦЈК и Нена Калуђеровића да су Вијести српски медиј, а не да су нешто слагали?
Koji su to podržavaoci FCJK i Nena Kaluđerovića koji reaguju na članak o FCJK u Vijestima?
Odakle podržavaoci Nena Kaluđerovića u ovoj priči o FCJK i tom članku uopšte?
Momci, slobodno se vi bavite mojim ultra egom zbog kojeg vidim sebe u svemu, pa i tamo đe me nema. Jedino ne morate i meni to pojašnjavat, jer mi pomoć nije potrebna.
No se uz to pozabavite i ovime što sam citirao gore, jer vam je čoek bukvalno u treći post poslije moog, a jedva par postova prije vaših, uradio tačno ono što sam i reko- ubačio Nena Kaluđerovića iz kosmosa u priču, i zalijepio ga uz FCJK da se odvojit ne može.
Biće niste viđeli dok ste tako pažljivo iščitavali sve napisano, kako velite.
Medo, care, niti imam fejs, nit X. Niti sam tamo postavio (praktično jedini) post koji se može kvalifikovat da podržava FCJK, no ovđe. Na isto mjesto đe i Mstislav svoj, ni tri reda poslije mojeg.
I, i dalje bih više volio da se zanimaš onim iznad citiranim, no mnome. Jer ti ono citirano, i sa stanovišta zakona etike, pa čak i prava, ima ozbiljne falinke. A moji psihološki karakterni posrtaji ipak nemaju.
Technus, @Vanja je jedan od možda 3-4 lika ovđe kojeg većinom sa uživanjem čitam. I sa poštovanjem, jer zna što priča, jer priča svojom glavom, i jer se drži svog mišljenja. Zato ga nemoj branit od mene.
A tu vrstu priče, sa pitanjima o zdravlju, guraj neđe đe priliči. Ovđe si adresu debelo promašio.
I iščitaj i ti još koji put pažljivo ovo što sam citirao, možda ipak na kraj nađeš ono što veliš da ga tu nema.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
Odbornik SD je saopštio da podržava lokalnu vlast.
https://m.cdm.me/politika/markovic-i...-moju-podrsku/
Dakle na Cetinju SDP i Stara garda LSCG vladaju uz podršku Demokrata, GP URA i SD.
Sad je mnogo toga jasnije.
Da koristiš navedene platforme, vidio bi da su na njima, satima prije tvoje objave, stotine istih onih koji su podržavali Nene Kaluđerovića, sada napadali lično Kosovića, bez ikakvog kritičkog osvrta na sami tekst.
Odavno je ovaj forum prestao biti relevantan činilac, i pokazatelj raspoloženja u javnosti, iz dva prosta razloga. Prvi, jer za današnje prilike ima vrlo malo korisnika, posebno na društveno političkim temama, a drugi jer ima moderaciju, pa se koliko toliko (u poređenju sa drugim online platformama nemjerljivo), drži do kulture dijaloga.
U skladu sa navedenim, odavno je učešće na forumskim temama prestalo biti isključivo dijalog forumaša, a postalo neraskidivo vezano za portale, društvene mreže i ostale soc saplikacije, tj komentare na istima.
Siguran sam da Mstislav nije mislio na tebe u svom postu, već na gore pomenute, koji su se jasno i glasno odredili da su upravo ono što je on naveo.
Sent using Tapatalk
#fakenews
Мало мањи его и учешће на форуму ће ти сигурно бити угодније, нити сам те поменуо нити помислио на тебе када сам написао коментар.
Ко су подржаваоци ФЦЈК и Нена Калуђеровића који реагују на чланак о ФЦЈК на Вијестима питаш?
Изволите :
Nož, žica i Neno Kaluđerović | Aktuelno
Transparent podrške za Nena Kaluđerovića: "Danas on śutra - svi mi" (portalanalitika.me)
Čirgić: Ako je Neno Kaluđerović terorist, onda cijelo Cetinje proglasite logorom za teroriste (portalanalitika.me)
Jesmo li i dalje svi mi Neno Kaluđerović? (portalanalitika.me)
Lovćenske straže: Podrška Nenu Kaluđeroviću, nastavlja se lov na crnogorske glave (portalanalitika.me)
SLUČAJ NENA KALUĐEROVIĆA - novi ogled dehumanizacije (antenam.net)
I mi smo teroristi - CdM
Crnogorski pokret: I naše i Nenovo je pravo da ne priznamo okupaciju i kolonijalni status - CdM
SDP: I sve da nas uhapsite, Cetinje uhapsiti nećete nikad - CdM
Deset do Osam - Terorizam? - CdM
DPS Prijestonice: Krivokapić jedini terorista u događajima na Cetinju - CdM
SD Cetinje: Uhapsili biste vi Crnu Goru, al' vam se ne da - CdM
Mijović: Hapšenjem Nena Kaluđerovića objavili ste rat Crnoj Gori i Crnogorcima - CdM
Završen protest zbog hapšenja Kaluđerovića na Cetinju: Građani najavili novo okupljanje za sjutra - CdM
PKS: Hapšenjem Kaluđerovića vlast izaziva sukobe - CdM
Džepni diktator i njegovi kerberi (portalanalitika.me)
Sramotno je što rade s imenom Nena Kaluđerovića | Aktuelno
Види ли неко осим мене преклапање оних који су дали подршку Небојши Калуђеровићу и оних који су напали Срдана Косовића због текста о ФЦЈК ?
Или сам и ја дио специјалне операције да се угаси ФЦЈК и мрзитељ свега црногорског?
Исти они који за текст Срданов кажу да је хајка, организују праву медијску и друштвено мрежачку хајку на њега, паралелна стварност доживљава своје најсјајније моменте у Црној Гори.
Last edited by Mstislav; 04-10-23 at 08:21.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Posle pada dps od 30 avgusta 2 komšija dps kadar je pokušao da uradi pobunu u pošti medju zaposlenima ali nije bio dobar odziv.
Sad na ove proteste oni predvode.
-> neće više 1 eura gledati od bakšiša - socijale - dječijeg itd.
https://www.vijesti.me/sport/ostali-...eljka-belivuka
Jedni velicaju ubicu sa belvedera, drugi ovoga mesara sto ubija i namjesta kuma i drugove, kukala nam majka koliko bolesnih umova seta oko nas, iz dana u dan je sve jasnije da idemo ka dnu, a nismo daleko.
U drzavi je ostao samo sljam.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
Ima bolesnika sa svih strana, ali ne toliko koliko su bučni i koliko se priča o njima, pa udje u podsvjest narodu ka' da su oni večina.
To je šačica bučnih bolesnika
Forever young, i want to be forever young
Ahahahahaha, care, tvoje učešće na forumu je, po onome što tu piše, blizu 5 puta veće od mojeg. Možda bi ti bilo ugodnije da i to smanjim?
Lijepo si ti to odradio. Evo, pogledao sam sve ove Nenove podržavaoce, sad znam ko podržava gnusnog ubicu (još nepresuđenog).
Sad da se uozbiljim.
Sve što si ostavio se odnosi na podršku Nenu Kaluđeroviću privođenom zbog učešća u protestima u Cetinju.
Što si ti, onako lijepo ispod žita, na ovoj temi, na konkretnom članku o FCJK, pretvorio u podršku Nenu Kaluđeroviću gnusnom ubici.
Vidiš, care, jes da zbog svog ogromnog učešća na forumu ne stižem da čitam te ostale platforme koliko i ti, ali spreman sam ruku na panj da Nena Kaluđerovića, iz one navedene SKY prepiske i nekih od najužasnijih zločina koje smo gledali, ne podržava niko od navedenih.
A ovđe je, što se Nena tiče, upravo to tema. A ne Belveder.
I tek ne FCJK.
Savjet za tebe, drugarski.
Kad tako manipulišeš i podmećeš teze ispod žita, probaj da, prije nego odradiš ispod-žitnu imputaciju nove teze, ciljanoj grupi odradiš amputaciju zdrave pameti. Lakše će ti proć.
Takođe, kako ti Vanja lijepo reče, bukvalno sve zvanične reakcije sa FCJK, od demanta do autorskih članaka, su se isključivo bavile istinitošću teksta iz Vijesti, čime se i Vanja pozabavio u poostu na koji mu odgovaraš, a ne posrbljavanjem, koje si opet ti ovđe uveo u priču, onako ko da nećeš, uobičajeno adresirano nekima tamo na koje jesi mislio.
Tako da, kad mu odgovoriš da nisi uočio da neko od njih spori istinitost Kosovićevih navoda, čoek jedino može zaključit da si bio u neku drugu Vasionu.
Smanji lične opaske, uvećaj zdrav rezon.
Да си читао ове линкове које сам поставио видио би да сам ставио и текстове подршке Калуђеровићу након покушаја привођења његовог не због устоличења него због других кривичних дјела. Ево ти их опет.
SLUČAJ NENA KALUĐEROVIĆA - novi ogled dehumanizacije (antenam.net)
Jesmo li i dalje svi mi Neno Kaluđerović? (portalanalitika.me)
Transparent podrške za Nena Kaluđerovića: "Danas on śutra - svi mi" (portalanalitika.me)
Подршку Калуђеровићу дају и даље (високи) чланови ДПС-а, СДП-а, макар они које сам видио на Опште Црногорском збору 03.09. а што се може провјерити на порталима.
Прочитао сам већину текстова противу Срдана и Вијести, и осим једне ствари код Радомана :
Uzgred, u namjeri da obesnaži sve reference profesora FCJK služi se sitnim podmetanjima kad tvrdi da je časopis Književna smotra tek od 2020. godine na AHCI listi, pa se, po njegovu tolkovanju, rad objavljen u tome časopisu 2018. godine ne može uvažiti. Da se ne bih pregonio s Kosovićem oko njegovih konfabulacija, evo mu relevantni izvor koji će potvrditi da se Književna smotra i 2017. godine nalazila na AHCI listi: http://lib.irb.hr/web/hr/vijesti/ite...oscc_i_cc.html.
а гдје се Срдан "обезбиједио" и написао следеће :
Radoman je objavio 22 rada u Lingua Montenegrina, a jedan u Književnoj smotri, ali 2018. godine, kada časopis nije bio na AHCI listi. Sve i da je časopis bio na listi, Radoman sa tim radom ne bi ispunjavao uslov od neophodnih 8 bodova, jer jedan rad u Q4 časopisu nosi 6 bodova. Dakle, morao je objaviti minimum dva rada na tom nivou.
све остале су на исту фору : Русија, Србија, светосавље, Вијести издајници, напад на црногорство, на државу, на маузолеј, лични напади на Срдана (нашли неког Косовића који је се борио против зеленаша и прогласили га његовим прађедом) итд итд, без ичега конкретног шта је Срдан слагао или измислио.
Само его смањи и лакше ће бит (свима), безвезе се просипаш и препознајеш, ниси баш толико битна фигура.
Last edited by Mstislav; 04-10-23 at 11:42.
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Заборавих и дуплог академика Вукића Пулевића да поменем бранимо Калуђеровића и кад га хапсе због припадности клановима, јер нам је организовао побуну на Крушевом Ждријелу, савезници се не остављају на цједилу.
Sramotno je što rade s imenom Nena Kaluđerovića | Aktuelno
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...eti-siromastvo
U riziku od siromaštva živi 20,3 odsto stanovnika Crne Gore, odnosno svaki peti građanin, dok je u sjevernom regionu taj procenat 37,6 odsto.
slika i prilika ove države
тапаталк
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ima li inflacije sirotinjo?
Miloš Medenica ponudio jemstvo od 788.800 eura da se brani sa slobode
https://www.cdm.me/hronika/milos-med...ni-sa-slobode/
[translated from english]
Dakle, u pitanju su nepokretnosti koje su u vlasništvu porodice duže od tri decenije i za koje postoje dokazi o načinu sticanja”, istakao je Jovanović.
Lijepo je pročitati sve do kraja...
Poslato sa Ultra Fold5 pisaće mašine
............ Ż\_(ツ )_/Ż............
Ne brigaj, ima u mene strpljenja za beskraj prosipanja, oće to starost da učini kod čoeka
Care, i dalje:
Od prvog posta konkretno o Kaluđeroviću, od prije neki dan, ovđe se priča o čoeku koji se bavi paljenjem leševa gumama i kakvim ne drugim gnusnostima.
Tom i takvom Kaluđeroviću si ti zakačio podržavaoce, koji isto tako podržavaju FCJK.
To možeš da uradiš tek onda kad ga ti koje navodiš podrže ovakvog iz SKY prepiske.
Dok ga ne podrže takvog, i tu poidršku nam obznane u etru, to što radiš će se zvat manipulacija i zamjena teza. Perfidna, ali i dalje lako čitljiva.
Apsolutno svi linkovi koje si naveo se bave pitanjem podrške tom čoeku iz vizira potpuno druge stvari: onoga što su autori viđeli kao sistemsko obrušavanje na čoeka zbog njegovih nacionalnih stavova i učešća u protestima.
I to je ono što su branili, tj. podržavali, bili u pravu ili ne, a ne klanovska ubistva.
Zato im ga nemoj tako ni kačit. A to jeste ono što radiš.
Što se tiče toga ko je kako dobio zvanje, ponoviću ti, niti sam tome stručan, niti ću se time bavit. Iako znam da bi ti milo bilo
Ono čime se jesam bavio je tvoja konkretna izjava da nisi nešto primjetio da su ti podržavaoci (FCJK i organizovanog kriminala i ubica) uopšte sporili istinitost navoda iz Vijesti, no su samo drvili o nacijama i ostalom.
A oni se bukvalno svi bavili baš time. Toliko o prosipanju.
Što se tiče toga da bi ti sad najradije drvio do Nove Godine ko, šta, kako, kad i kamo, uzeću sebi slobodu da te uputim da odgovore potražiš u Vanjinom postu, od kojeg si svu ovu priču i započeo:
FCJK je smijesna institucija, ali ako je tacno da je Srdan Kosovic ignorisao odgovore koje je dobio od dekana i ako je u javnost plasirao netacne podatke, onda su Vijesti krive bukvalno za namjerno sirenje laznih vijesti. To je daleko veci problem. Moraju da imaju odgovor na demant fakulteta. A taj odgovor moze da bude ili izvinjenje, koje bi moralo da bude praceno otpustanjem Kosovica, ili da novim dokazima potvrde da nema gresaka u originalnom tekstu.
Jer je on bio skroz u temu. A kako si ti ovo uspio da povežeš sa podržavaocima ubica i klanova, te sa njihovim nacionalnim pretenzijama, mislim da nikom u zdravu pamet jasno bit ne može.
Last edited by Buva+gacce; 04-10-23 at 18:22.
Toliko o grandjanskom pokretu URA.
Najgora i najsmrdljivija partija u cg ikad.
Zlatila se Pozitivna, SD…
https://twitter.com/ia_alternativa/s...SJ6jRNgn3hqK9A
Мени је срамотно како се прави глуп, као да не капира шта госпођа говори. А ко је она зна ли се?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sate sate sate
Ne negirajte mi jezik, tajno Načertanije nije tajno još od '88-e
Evo i lijepe vijesti, sad se ne može niko žalit da je preskupo
https://www.vijesti.me/vijesti/ekono...-u-pola-cijene
Sent from my Redmi 6 using Tapatalk
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
There are currently 17 users browsing this thread. (1 members and 16 guests)
Bookmarks