Zar nisu DPS DF URA i ostale politicke partije religije , zasto pokretati nesto novo kad vec imas gotov proizvod ...
rulet je bog partija je majka .....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Vi ste so zemlji; ako so obljutavi, čim će se osoliti? Ona već neće biti ni za što, osim da se prospe napolje i da je ljudi pogaze.
Ima ih dosta što im je i so obljutavila kek
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Zar nisu DPS DF URA i ostale politicke partije religije , zasto pokretati nesto novo kad vec imas gotov proizvod ...
rulet je bog partija je majka .....
Sent from my 2201117TY using Tapatalk
Posledica ovih mišljenja je da ona sama sebe uništava jer tvrdeći da je sve istinito, mi potvrđujemo istinu suprotnog tvrđenja i netačnost naše vlastite teže (jer suprotno tvrđenje ne dozvoljava da ono bude istina). Ako kažemo da je sve lažno i ovo tvrđenje je takođe netačno. Ako izjavimo da je jedino lažno tvrđenje koje je suprotno našem ili da je jedino naše tvrđenje istinito, videćemo da smo primorani da prihvatimo beskonačan broj istina ili lažnih mišljenja. Onaj ko izlaže istinito tvrđenje istovremeno izgovara da je ono istinito i tako redom u beskraj.
U svijetu bez melanholije, slavuje bismo pekli na roštilju.
jeste smislili naziv religije?
može "Cedemizam"?
Mora postojat ideja, simbol ili vođa za ime. Raulijanstvo
If there's two things that I hate-
It's havin' to cook, and tryin' to date...
Prije vise godina sam citala jednog priznatog akademika, matematicara i astronoma koji je naucno i hronoloski naveo cinjenice procjenjujuci da su sve religije nastale tek u 16.(???) vijeku. Naravno, u svakom izlozenom obrazlozenju insistirao je da svi sami provjere podatke i donesu zakljucak.
Svasta moze biti, ali i ne mora. Sta moze znati i tumaciti mali covjek koji vjeruje citajuci samo mrvice od sakrivenog i preskupog znanja. Sigurno tu vrijednost nece servirati na izvolte bilo kome, a manipulacije propagandom uvijek piju vodu kod onih koji smatraju da sve sto oni procitaju mora biti suva istina. Naucnici idu logikom, mrvica da, kompletna informacija ne. Samo iz razloga jer covjek sam mora doci do istine, inace se ne cijeni ulozeni trud, vrijeme i rijec, a fanatici koji bi vjerovali u svako napisano slovo nikome nisu ni potrebni.
problem je sto je bog apsolut, te se ti automatski postavljas kao neprijatelj, ili bar opozicija sta-god, izopacitelj NEKE OPSTE definicije boga
religija [latinska rec] je takodje definisana kao spoj nebeskog i zemaljskog, tako da ja ne bih izmisljao toplu vodu, a ti ako imas potrebu za redefinisanjem pojmova, obrazlozi; ja, pak, volim u startu da znam na cemu sam, a relativizacije ne volim
Last edited by antivakser; 29-01-23 at 01:12.
Ovo mi deluje na stvaranje sekte sa dodatnim koracima
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks