Imao je samo 4 asistencije.
Mislim "samo" jer vazda 10 prebači.
Rekao bih da je Denver ispuštio šansu dobru.
Ali ako je mrtvi Boston moga` dobit Majamija tamo može i Denver ali sad je Majami u velikoj prednosti.
Warriors
Suns
Nuggets
Clippers
Celtics
Heat
76ers
Bucks
Spo je mag "adjustmentsa".. Interesantno je da je svaku Denver izgubio u ovom playoffu kad Jokic utrpa 40plus
Imao je samo 4 asistencije.
Mislim "samo" jer vazda 10 prebači.
Rekao bih da je Denver ispuštio šansu dobru.
Ali ako je mrtvi Boston moga` dobit Majamija tamo može i Denver ali sad je Majami u velikoj prednosti.
Puštio ih Denver.
Ide ovo lagano 4:1
Kako Marej nije dao onu trojku da dobijem 2000e![]()
Upravo je to recept kako dobiti Denver: Izoluješ Jokića i onemogućiš mu organizaciju igre, pa neka utrpa koševa koliko hoće. Njegova veličina je upravo u tome, daleko više od same statistike koja se vidi u brojkama. Kad ga izoluju i uspiju da zaustave njegov uticaj na igru, Denver se može pobijediti jer je ostatak ekipe tanak bez njega.
mislim i da je malone malo kasnio sa ubacivanjem murraya u 4/4. ne mogu se sjetiti da li je odigrao citavu 3/4, ali je usao na nekih 8 do kraja 4/4.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Vala ako ih Majami dobije 3 utakmice u nizu nisu za prsten.
Moraju se doma vratiti sa makar 2:2 inače ostaše za bruku.
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
One dvije krtole sto je do kraja napada drzao loptu da ispadose, eto tacno 50%.
Kolicina poena je meni upitna.
Centar bi trebalo da takve partije ima sa 60%+ i onda znas da je dominirao.
Mada je overall imao odlicnu partiju.
I u odbrani djelovao veci dio meca dobar, dok onamo u finisu ne otvorise par puta reket Adebaju.
Ne znam.
Batler mi je nekako skroz bzv, covjek promasi nebranjeno polaganje pola metra
Ali Batler nije 3peat MVP, pa se sprdam s njim sto su ga uzdigli na neki nivo PO bozanstva, a on jednu steti, jednu je dobar i jednu je brutalan.
Da vidimo sto ce se dalje desavati.
Adebajo igra kao da je 20. kolo.
Full je nabrijan, pun energije i pametan u igri. Svaka cast.
ae, sad je 40 poena sa 60% fg neki prosjek za finale play-offa. pa kad ubaci 40 sa 60% dici ce se ljestvica na 50 i 75%. ne znam je li 10 igraca imalo 40 sa 60% u finalu. za 40 poena i sve preko 50% bi svako nokat dao.
Y teimlad sy'n gyrru ti i feddwl nad yw'r dyfodol mor fler.
Neka se, veli, malo zagownalo, da bi se igralo duže, mi više mlatili po foruma i društvenija mreža, a oni kupili ponte i šolde.
Svaki dan je dobar za upiranje.
sasvim sam siguran da Zeller može samo kod Spoelstra da izgleda koliko toliko ka košarkaš. ona sekvenca krajem 3/4 je nešto najlošije u ovom POčoek ka da mu je neko bačio vruć krompir
Sent from my iPhone using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Jokic je imao tacno poena kao Marej MPJ KCP i Gordon .
Послато са SM-A536E помоћу Тапатока
Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.
Lebron za svoj 51p na strani, protiv svemiraca GSW, dje ga udvajali, utrajali, jer nije imao s kim da igra, 19-32, iliti 59.3%
Sva moja prica je uvijek u pravcu toga da pricamo o covjeku za kog se kreirao narativ da je morao dobiti 3peat MVP, a neki se usudjuju reci da to nikad vidjeno...
Dobar je bio, najbolji igrac utakmice, Marej je bio konzervativan, stabilan na lopti, nije se ispucavao.
Ali ipak mislim kako je veliki centar, koji igra najblize kosu, cuva ga laganiji Adebajo, udvajanja prakticno nije bilo, da je ipak to moglo za par suteva bolje.
Ali nesto drugo je meni u mislima, koliko generalno dugi napadi s kojim se zida do kosa donose prevagu...
Ne znam, nisam pametan.
Evo sad se zakomplikovalo, neka pokaze da je sampion i cestitam mu od srca na tome.
Ako cemo pravo, miliji mi je od Batlera.
Losa poslednja cetvrtina je kostala Denver...
mislis to sto je Miami iskidao sa sutem, cini mi se da je 7/7fg bila zapoceta zadnja cetvrtina
Jos uvjek Butler nije bio ofanzivno svoj u prve dvije utakmice, ceka se njegov big game + povratak Herroa
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks