Ni njemu ni onim pomoćnicima što su krenuli na hrabrog momka koji je htio sve da spriječi.
7 na 1.
Poslano sa mog M2006C3MNG koristeći Tapatalk
https://m.cdm.me/drustvo/neznanac-sp...nuli-na-njega/
Nije mu lako, zivi u CG i mora svaki dan da gleda crnogorsku zastavu. Da ima zakona zaglavio bi 10 godina u prdekanu bez pomilovanja, pa da vidimo tog junaka kojem bi palo na pamet da pali drzavnu zastavu
Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Ni njemu ni onim pomoćnicima što su krenuli na hrabrog momka koji je htio sve da spriječi.
7 na 1.
Last edited by Bluemoon; 12-06-22 at 19:51.
No pasaran!
nije lako ovakvima. učeno od malih nogu da se mrzi sve vezano za CG. te zastava, himna. lažni referendum, vjerovatno i partizane mrzi. to su ti mentalni sklopovi. idoli su mu Manda i Pipun
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Zakona ima, i odredjuje novcanu kaznu - od 1000 do 20000€, sto je mnogo efektnije u odnosu na zatvorsku kaznu. I tu treba sva prica da se zavrsi oko zastava, ko voli i zeli da casti drzavu novac, neka navali.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Mahat crnogorskom zastavom i provocirat gradjanje necete!
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Da na kraju će ispasti da ga je zastava napala.
No pasaran!
Momak koji je spriječio ova ***** je izvjesni Ognjen Đukanović iz NK (sudeći po komentarima po portalima). Kapa dolje junače a da je sreće sad bi se trebao napraviti neviđen pritisak i frka oko ovoga. Garantujem da su ove splačine neki aktivisti DF-a ili oko DF-a, dako se oglasi i policija i objavi imena.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Momci,shvatite da njima ovo odgovara.
Oni nemaju šta drugo više da ponude osim nacionalizma,priče oko crkve i slično.
Vide oni da se narod okrenuo ekonomiji i bitnijim stvarima,ali imace tih 10% glasača vazda nažalost
Mene iskreno ne interesuje kome što odgovara, ono što me interesuje je da vidim kako će ovo proći i kako smo mi kao građani koji vole svoju zemlju zaštićeni? Znam par slučajeva đe su kršima gađali put stanova kojima je okačena bila CG zastava, malo po malo ispadosmo provokatori jbt.
Meni nisu problem ni te splačine, problem mi je što se ovakve stvari ignorišu, što su kazne smiješne. Što je njemu da plati 1000e znajući da je iznervira većinu Crne Gore? Pa to će DF da mu plati svaki put, iz malog džepa. Na robiju sine bar godinu dana i jedno 20 iljada kazne pa dođi opet da pališ.
I wouldn’t trust a man who wouldn’t try to steal a little.
Vi i dalje ne možete da ukapirate da tu zastavu ne voli niti poštuje bar 30 posto stanovništva. Mislim da je procenat u veći. I nije a da nemaju razloga. E sad što ima kretena što bi da je pale je druga stvar.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Da vidim te junake kad odu u dijasporu da rade kako će paliti zastave tih država.
Ili im se one,ipak,sviđaju?
Ili su tamo manji junaci..nešto jes.
Last edited by Bluemoon; 13-06-22 at 10:27.
No pasaran!
ja kad sam to pisao ođe, onda neki drvlje i kamenje. ka da je problem reći/napisati tone vole zastavu, himnu. mrze Crnu Goru, sve je to vezano
Sent from my M2101K9AG using Tapatalk
“Да, что-то чуждое, бесовское и прелестное есть в ней”
Ma ko će voljeti kokosku,umjesto belog orla nemanjića mi stavismo ovo,još na onu mrsku crvenu boju sto nas podsjeća na neke tu komšije... pa kako da je volimo i poštujemo,ajde bre
Mrze Crnu Goru a i ti ga vala moraš prećerati
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
Zasto bi se trebao napraviti nevidjen pritisak? Sta se dobija sa tim?
Uostalom, ako smo icega promijenili na Balkanu, to su bile zastave, kao djeca vecina nas smo crtali zastavu Jugoslavije. Lagano ljudi, ne pravit od mrava slona. Imas zakon, imas kazne, ne mora niko da voli zastavu i himnu, ali ih mora postovati iako ne zeli jer je to zakonski regulisano. Niti je bio prvi niti ce biti posljedni put da se ove stvari desavaju - ali jednom kad oglobis pojedinca sestomjesecom ili godisnjom zaradom - iduci put to uraditi nece.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Blago nama,o zastavama...
Ne voli je taj debil koji je htio da je unishti,i shto cemo sad,prdara i novchana kazna,pa neka se preispituje tamo.
No shto cemo sa ovima,koji je navodno vole,a kad je frka u Bg na "lijechenje"...
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks