Čistim dio kolekcije
Kompezacije me ne zanimaju
43mm
Blue dial enhanced by luminous silver-tone hands. Silver-tone stainless steel case with a silver-tone stainless steel band. Quartz movement. 300 meters / 1000 feet water resistance. Uni-directional Rotating bezel. Scratch Resistant Sapphire crystal. Solid caseback. Deployment with Push Button Release clasp. Screw Down crown. Case size 43 mm x 14 mm. Band 18 mm x long. Certina C032.417.11.041.00 DS Action Chronograph Watch.
Watches
ETA Caliber G10.212 AA
DS Action Chronograph
400€
41 mm, kupljen u decembru , 5 godina garancije (cijena 1700€) nošen 5 puta…
1300€
Last edited by stefke; 01-07-23 at 22:29.
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Obavještenje za sve koji šalju poruke u pm sa ponudama nekim vidimo se, nisam na heroin, nego sam porucio sat pa da ne stoje bzvz….
Ako se ne prodaju po ovim cijenana neka ih, ljeba ne iju![]()
A dje ispod ovih cijena moj brate. Sramota. Najgori smo narod na svijet.
Dobri satovi a jos bolji momak koji ih prodaje.
Free reff.
If you're good at something, never do it for free.
Ali dobro si napisao, nisam na heroinu, skinite se manijaci...
Poslato sa kornjo komunikatora Z Fold 3
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nista ako neko nije kakav crijep ponudio u kompenzaciji.
Odlicni satovi, ispod cijene. Ko oce jeftinije, neka isprosi preko onoga sto bi dao za iste i svi zadovoljni.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne kapiram ni ovakve prozivke ni onakve odgovore na PM, ali eto čisto da razjasnimo malo, jer ovdje ispade da ljudi pokusavaju da te prevare ili iskoriste...
1. Taj Tissot PRX je u leandro 510e a ne 600 kao što si napisao... Na tu cijenu su ga meni nudili i siguran sam da taj popust od 15% daju svakom ko pita: "ima li neki popust"...
Pretpostavljam da si ga ti i jeftinije kupio s obzirom da očigledno trgujes dosta kod njih... Ali potpuno nebitno, to mene ne zanima. Sat je u radnji 510e.
2. Ti prodajes sat koji je korišten, na sivom tržištu (u smislu van prodavnice), po meni takav sat mora biti bar 20% jeftiniji nego onaj u prodavnici, jer sigurno ne bi dao 500e nekom liku sa oglasa umjesto da kupim sat u prodavnicu, dobijem racun i garanciju na svoje ime... (da ne pominjem da svako ima pravo da bude manje ili vise zainteresovan za neki sat)
Otud moja ponuda, i ne vidim ništa strašno u mom razmisljanju, ni u tome što si ti odbio, ali stvarno ovo prenemaganje i "prozivke" ne mogu da slušam.
Srećna prodaja...
Bez potpisa.
Garanciju na svoje ime? Jedino ako rolex kupujes… Na tissot to dobiti nećeš…
Cijena je 599€, možda je u tom trenu bila akcija 15% , ali cijena NIJE 510€ i sigurno je neće dobiti svako ko pita za popust. Možda sam ja dobio 30% popusta ali to nije tvoj problem
E da nemaju plavi na stanju trenutno
Nisam tebe prozivao ali ponuda stoji… ako nadjes za 400€ koliko si ponudi sat STAR 1 dan, zovi da uzmem 3-4 odma….
Last edited by stefke; 26-05-22 at 12:58.
Samo da potvrdim da garancije NIJE na ime, da znaju i ostali ako koga interesuje. Standardnih 24 mjeseci, kao na skoro sve drugo kod nas.
That being said, vjerujem da je prica glupa i da srecom imamo slobodno trziste gdje svako moze da prodaje sto oce i koliko oce. Kome ne odgovara ima pravo da iskulira i gleda ono sto ga zanima, za onoliko novca za koliko ga zanima.
Do Not Disturb.
Mislio sam da pitam za popust za 39mm hydroconquest jer mu je potreban servis (ako nije odradjen) al vidim ništa od toga.
Sent from my CLT-L29 using Tapatalk
I ja sam ludji sto išta kačim odje…
Srećno svima u potrazi, pa da nadjete za 200€ sve što poželite![]()
Last edited by stefke; 01-07-23 at 22:29.
Ova plava Certina je lutka.
Forever young, i want to be forever young
Dostupne samo certine…
Ostalo nije dostupno![]()
Prodat
Last edited by stefke; 01-11-22 at 11:13.
https://www.leandro-stores.com/item/L37424566
Eo kolega nov 41mm
Ne treba servis![]()
Last edited by stefke; 06-08-22 at 17:52.
https://www.leandro-stores.com/item/T1374071104100
Evo ga i prx 650€![]()
Čistim dio kolekcije,
Blue dial enhanced by luminous silver-tone hands. Silver-tone stainless steel case with a silver-tone stainless steel band. Quartz movement. 300 meters / 1000 feet water resistance. Uni-directional Rotating bezel. Scratch Resistant Sapphire crystal. Solid caseback. Deployment with Push Button Release clasp. Screw Down crown. Case size 43 mm x 14 mm. Band 18 mm x long. Certina C032.417.11.041.00 DS Action Chronograph Watch.
Watches
ETA Caliber G10.212 AA
DS Action Chronograph
400€
41 mm, kupljen u decembru , 5 godina garancije (cijena 1700€) nošen 5 puta…
1300€
Last edited by stefke; 01-07-23 at 22:30.
Ima li zainteresovanih?
Garancija do 16.07.2027.
Moze se produziti još 3 godine za 375€
Kutija, papiri, odje kupljen…
5050€ retail cijena, mogao bi da ide 4200€.
Last edited by stefke; 02-11-22 at 20:11.
Imam ja no nemam para
Sent from my SM-A528B using Tapatalk
two things are infinite:
the universe and human stupidity;
and I'm not sure about the universe
Sent from my iPhone using Tapatalk
Free refff.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima dobrih![]()
Reffff
Last edited by stefke; 08-12-22 at 00:30.
Breitling SuperOcean heritage II
Garancija do 16.07.2027.
Moze se produziti još 3 godine za 375€
Kutija, papiri, odje kupljen…
5250€ retail cijena, mogao bi da ide 4000 kratko.
![]()
Last edited by stefke; 08-05-23 at 18:04.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks